Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_karenin

dziwne jądra u facetów

Polecane posty

Gość kule na mole
nie! to nie jest choroba

Gość adsffhy
to nie choroba ... to tak samo jak z waszymi piersiami, tez nie sa identyczne przeciez.

no a jak kolesiowi w trakcie sexu nagle opada? dodam że zbliza sie dopiwro do 30stki i nie jest spowodowane sexualnoscia drugiej osoby, poprostu w trakcie opada i dalej nie moze sie juz podnieśc...faceci musicie mi pomóc..plis

Gość Ale masz problem...
oczywiscie, ze moga byc roznej wielkosci i tak jak Ci juz ktos napisal wyzej tak samo jak u nas kobiet bywa, ze piersi sa roznej wielkosci. To nie problem :-)

Gość To w koncu
problemem sa jadra czy to, ze opada????????????

no a z tym opadaniem w trakcie sexu? przeciez to nie jest mój pierwszy facet i wiem jak sie zachowuje męski członek, no ale jak temu opada to zaczęłam obserwować wszystko i dojrzałam duuuużą różnicę w wielkosci tych kurde jąder...

Gość arentikol
tebile patrzcie tutaj i nie gadajcie głupot oszołomy Zwykle jedno jądro wisi niżej od drugiego (zazwyczaj lewe). Jest to głównie spowodowane różnicami w strukturach naczyniowych po prawej i lewej stronie. Uważa się, że jest to kolejne ewolucyjne przystosowanie mające chronić jądra przed uderzeniem jedno o drugie. Spis treści 1 Funkcja 2 Struktura 3 Rozmiary jąder 4 Kwestie zdrowotne 5 Bibliografia 6 Dodatkowe obrazy http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%85dro_(anatomia)

a o opadaniu nadal nikt nic nie wie....? dlatego pytam czy to choroba z taką wielka różnicą wielkosci, myslałam, ze to moze jakoś powiązane jest..

Gość arentikol
jak byłem mały to taz myslałem ze cos ze mną nie tak ale jak się dowiedziałem że jąd ra na tej samej wielkości by się nie zmieściły i człowiek niemugł by chodzic i że tak ma byc to się uspokoiłem

Gość kkristof
sa roznej wielkosci zeby sie o siebie nie obijały . To mogloby bys bolesne . Jadra sa bardzo delikatne

Gość arentikol
to jest powiązane z tym że człowiek dzieli się na dwie połowy i zawsze jedna sest troche inaz od drugiej i piersi kobiet tak samo najlepszy przykład to przeswietlenie rentgenem podnim widac że 2 połowy człowieka są inne

Gość sdsadas
Pozostaje wymiana gwarancyjna :( Masz gwarancję ?

no ok, wiedzę macie bo jesteście facetami, a mozecie mi powiedziec o tym opadaniu, jestescie anonimowi wiec plis bo zaczne myslec ze koles dochodzi we mnie i nawet nie czuje tego i jeszcze sie zdziwie za 9 miesięcy..

Gość kkristof
Zwykle jedno jądro wisi niżej od drugiego (zazwyczaj lewe). Jest to głównie spowodowane różnicami w strukturach naczyniowych po prawej i lewej stronie. Uważa się, że jest to kolejne ewolucyjne przystosowanie mające chronić jądra przed uderzeniem jedno o drugie. http://pl.wikipedia.org/wiki/Jądro_(anatomia) zrodło wikipedia

Gość arentikol
kkristof jestes największym debilem jakiego widziałem i dotego ślepym spojz wyzej oszołomie juz to napisałem

Gość arentikol
boże co za kapucyn

Gość kkristof
kkristof jestes największym debilem jakiego widziałem i dotego ślepym spojz wyzej oszołomie juz to napisałem nie jestem debilem barania głowo . To wikipedia jest . Komu mam wierzyc wikipedii czy tobie ?

Gość vbbv
ann czy ty kazdemu facetowi badasz mierzysz ważysz na wadze jajka ?

Gość arentikol
co za tuman popatrz dokładnie przciez podałem link do wikipedi

Gość arentikol
wdodatku nie umiesz wklejac linku

Gość vbbv
wdodatku nie umiesz wklejac linku dobrze wkleil link . Wystarczy wkleic go do wyszukiwarki i backspace nacisnąc. Miądzy literami j i ą

nie, nie mierze i nie waże ale przecież widzę prawda? i skoro mam jakieś wątpliwości to się pytam, bo na stronach fachowych nic nie znalazłam...

Gość ultra28
z tym opadaniem to może, podkreślam może byc początek jakiś problemów z erekcją. Ale może byc tez tak że Twój partner ma teraz jakis trudny okres, dużo na głowie, stresy? To też zwylke bywa przyczyną takich niemiłych sytuacji- wiem co mówie, mam bardzo zdrowego dorodnego męża, ale jak Mu za dużo na głowę sie wali to czasem tak bywa, po prostu nie stresuj Go tym, bo będzie jeszcze gorzej- raczej obroc w żart, pozdrawiam