Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_karenin

dziwne jądra u facetów

Polecane posty

jak obróce to w żart to pewnie wiecej go na oczy nie zobaczę, to ty "uniosę się dumą i honorem" więc odpada, ale pytałam go o co chodzi i on mówi, że tez tego nie rozumie i nigdy tak nie miał, ale serio podejrzewam, że moze on nie czuje, ze "dochodzi", mozliwe to w ogóle? przyznaje ze pierwszy raz w życiu z czymś takim się spotkałam, dlatego nic na ten temat nie wiem..

Gość ultra28
a bo Mój Mąż uprzedzal mnie że tak sie dzieje, wieć moglismy sobie żartować. No nie wiem, ale ma jakies stresy? Cos w pracy? Może po prostu powinien pójśc do lekarza, jeśli nic z tych rzeczy, bo jak piszesz Twój seksapil nie ma tu nic do rzeczy - zawsze bylo ok i dopiero teraz?

stres to tj każdy umiarkowany, ale zeby jakiś większy to raczej nie, ochotę na sex ma często, więc moze faktycznie lekarz jest nieunikniony..kuurde, a spotkałaś sie z tym, zeby facet nie czuł orgazmu w trakcie sexu, czasem mam takie wrazenie ze on tak ma. ma orgazm...ale go nie czuje i nie wie ze ma wytrysk..

Gość ultra28
nie , z tym to sie nie spotkalam. Ej, wyślij go koniecznie do lekarza, faceci sie zawsze wstydzą, a potem okazuje sie że problem można bardzo łatwo rozwiazać, np. zmianą diety. Rozumie że jesteście ze soba na poważnie i możesz z ni porozmawiać. Jeszcze Ci powiem na pocieszenie, że teraz juz prawie tak Mój Mąż nie ma. Wyleczylam Go:) Ale serio. Lekarz niezbędny, niech sie nie wstydzi!Pozdrawiam:)

Gość ultra28
do Anomander Ale bzdury dziewczynie gadasz, po co Ją stresujesz dodatkowo? Przeciez pisze , że facet ma ochote na seks, jakby go nie kreciła to raczej by sie starał wymigać..

a lekarz to jaki, urolog pewnie, czy na razie do normalnego? już ja widzę jak go będę pół roku namawiać na lekarza, oj już to widzę ehh

urolog, albo seksuolog. Ale wpierw najlepiej urolog, bo to moga być czysto fizycze zaburzenia, bez podtekstow psychologicznych, i z tego co piszesz to raczej na 100% tak jest- ale nie przejmuj sie , no sprobuj jakos, wiesz, potem bedzie jeszcze gorzej, trzymaj się:)

to trzymać kciuki, bo jak się nie uda to zero sexu , a jak zero sexu to obydwoje wkurzeni, a jak obydwoje wkurzeni to kłótnie a jak kłótnie to...koniec związku..?? oj, muszę zaprowadzić go do lekarza....

Gość uiko
e tam przesadzasz . JA mam 26 lat nigdy nie mialem dziewczyny i zyje bez seksu jakos

Gość uiko
skoro nie mam dziewczyny to i nie ma seksu .

Tak Kochana- cos wiem o tym zero seksu= frustracja, pędź Go do lekarza, jesli mu zależy na Tobie i udanym życiu seksualnym to predzej czy później da sie namówić, trzyam kciuki:D

uiko Żyjesz bo nie masz dziewczyny, ale mieć pod nosem dorodnego faceta który na Ciebie dziala i nic to jest przesrane:D

dokładnie, nie wiesz co tracisz dlatego ci wesoło, a mi nie jest :/ i co żadna dziewczyna Cię nie podrywała? nigdy? ani Ty nigdy żadnej? aaaj to jakaś prowokacja musi być..

Ochotę na seks to on pewnie ma ale jak przychodzi co do czego to jak widac ptaszek więdnie, więc proste wytłumaczenie MUSI sobie znaleźć patnerkę która go będzie podniecać, wtedy będzie mu jędras furczał aż miło

Gość Pisiorek
co do opadania podczas stosunku...moze robisz cos cooslabia podniecenie np pierdzisz basem

Ultra goń się, sama jest głupia, wiem jak jest, sam jestem facetem a ty się wypowiadasz jako kto ? Koleś ma problem bo nie podnieca go babka i tyle , można to leczyć ale lepiej znaleźć sobie atrakcyjną seksowną kobietkę, tak jest prościej i taniej

Gość karoolek.........
a czy to normalne ze u kobiet nie dosc ze jedna piers jest nizej niz druga to jeszcze jedna jest wieksza od drugiej ?a czy to , ze wargi sromowe nie są takie same tylko tez rózne tak samo ? dziecko - obejrzyj ty kaczora donalda , albo myszke miki

no normalnie tez bym tak pomyślała, ale jakbys przeczytal dokładnie to zauważyłbyś, że tam jeszcze dochodzi cos w rodzaju nieodczuwania wytrysku, chyba nie zależy to od Atrakcyjnosci kobiety? Wypowiadam się, bo to forum i mam jakies tam doswiadczenie, a to mi wygląda na jakis problem. Dlaczego Faceci tak sie boją lekarzy? Przeciez to moze pomóc.

ultra28 nie zwracaj uwagi na takie komentarze, które piszą znudzeni, podtatusiowiali faceci, którzy zamiast mózgiem myślą ciągle małym fistaszkiem i chcą zaimponować nie wiadomo komu na forum, muszą sie tu dowartościować, bo w realu nikt nie zwraca na nich uwagi- kurde ty koleś musisz mieć przej****e..

Gość karoolek.........
ann_karenin stres to tj każdy umiarkowany, ale zeby jakiś większy to raczej nie, ochotę na sex ma często, więc moze faktycznie lekarz jest nieunikniony..kuurde, a spotkałaś sie z tym, zeby facet nie czuł orgazmu w trakcie sexu, czasem mam takie wrazenie ze on tak ma. ma orgazm...ale go nie czuje i nie wie ze ma wytrysk.. ----------------------------------------------------------------------------- a ty co >? nie czujesz jego wytrysku ? nie widzisz ze z ciebie sperma po takowym wypływa ? no jak to jest dziecko

HEHEHE ann_karenin jak na razie to ty masz problem z małym fistaszkiem a nie ja, to na twój widok facet robi się miękki więc nie wyjeżdzaj mi tu z taki tekastami bo ja cię nie obrażałem do tej pory

karoolek......... ona nie czuje bo on nie ma , a nie ma bo mu nie stoi, a nie stoi bo się nie podnieca ot i cała filozofia

Gość karoolek.........
zwykłe samce rozpłodowe takich problemów nie mają raczej , ale wrazliwy facet pzrejmujacy sie aktem sexualnym moze miec wlasnie problemy z utrzymaniem wzwodu , moze też byc to po c zesci wina slabego odczówania bodzców , czy to z racji zbyt czestego sexu , czy tez anonizmu , czy też stresu , albo wielkosci czlonka wzgledem ponieconej pochwy (niedoppasowanie fizyczne ) ja tak ma , ale za 4 razem jak sie kocham , stanie mi , ale po tak gdzies 5 minutach zdycha

Gość karoolek.........
anomader - ja wiem co kto pisze jak i prawidłowo to odbnieram

Gość karoolek.........
jemu stoi !! tylko opada tak jak po orgazmie

widzisz karoolku drogi, bywają takie kobiety, nie wiem czy takie w ogóle miałes, które po stosunku nie lecą prosto do łazienki pod prysznic i ogladac co im tam wypływa, tylko delektują się chwilą, upojnym czasem spędzonym z ukochanym męzczyzną...