Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfg888

CZY WG WAS DUŻY BRZUCH SZPECI CHŁOPAKA W WIEKU 30 LAT ???????

Polecane posty

Gość fgfgfgfg888

mój narzeczony jest w tym wieku ale ma strasznie wielki piwny brzuch ..pije litrami piwo wiec moze od tego ..ale faktem jest ze ma straszliwy ten brzuch i od 4 lat on nie maleje..czy wy tez macie taki problem z waszymi facetami ?ja poprostu juz sie brzydze tego brzucha..kiedy mówie zeby cwiczyl to on sie smieje i mówi ze nie będzie cwiczyl i ma to w dupie...i ze albo akceptuje albo droga wolna..

Gość wybierz wolną drogę

ale lipa.. moj jest szczuply, czasem mysle ze moglby troche pocwiczyc, ale za to wcale nie ma brzucha :) brzydze sie mlodymi facetemi ktorzy maja takie kabany

Gość kachna.grubachna
piwny brzuch szpeci w każdym wieku

Gość bzdury gadam
no to ja tez stawiam na wolna droge... wiesz,szybciej bedzie ci znalezc 30latka bez takiego brzucha niz zeby mu ten brzuch schudl.

moj tez ma taki brzuch.... :o ma 26 lat i mowie mu ze jak teraz nic z tym nie zrobi to pozniej bedzie mu tylko trudniej. niby przytakuje, mowi ze wezmie sie za siebie ale na tym sie konczy. a juz mnie denerwuje ten brzuch :o

Gość ehh...
szpeci w KAŻDYM WIEKU taki brzuchol

Gość karotka.
obecny twierdzi, ze ma straszny brzuch, ale tak naprawde jest szczuplutki i ma ladny ksztalt. za to jak patrze na ex :P 30 jeszcze nie dobiegl, ogolnie gruby nie jest, ale brzuch ma paskudny...naprawde ogromny i taki az wiszacy, fuj :O nie wiem jak jego laska moze go dotykac, to paskudne

Gość kleo99
Oczywiscie, ze brzydzilby nas taki brzuch, a jeszcze bardziej postawa faceta, ktoremu nie zalezy, aby podobac sie swojej kobiecie. Czy jakbys przytyla 20kg, to facet nie mialby nic przeciwko temu? Skoro ty dbasz o siebie, to masz prawoi wymagac tego samego od faceta.

Gość qwas
tak szpeci. I najpewniej jesli tak dalej pójdzie to brzuszysko będzie coraz większe. Otyłość brzuszna to nie tylko kwestia estetyki ale przede wszystkim zdrowia. "Otyłość brzuszna – zwana inaczej "otyłością centralną", "otyłością typu jabłko", "otyłością trzewną", "otyłością wisceralną", "otyłością androidalną". Jest częściej spotykana u mężczyzn niż u kobiet. Jej powikłaniami mogą być: cukrzyca, choroby układu krążenia, choroba wieńcowa, miażdżyca, nadciśnienie tętnicze. Otyłość typu jabłko występuje głównie w krajach wysoko rozwiniętych, a coraz częściej i w Polsce." Poczytaj sobie o tym i podrzuć dane narzeczonemu -może otrzeźwieje. mój mąz schudł 26kg i brzuch zniknął prawie całkiem. Teraz wyglada wspaniale. Wziął się za ćwiczenia i myślę że będzie jeszcze lepiej. :)

Gość kleo99
Dlaczego kobiety akceptujecie takie zaniedbanie u faceta? Przeciez gdybyscie wy paradowaly z wielkim wypietym brzuszyskiem, to na pewno wasi faceci nalegaliby na schudniecie, a jakbyscie nic sobie z tego nie robily, to pewnie szybko znalezliby sobie jaka zgrabniutka laske.

Gość mmmmhmmm
o taak, duzy brzuch to chyba najobrzydliwsza rzecz. Sorry, ale jesli facet nie potrafi o siebie zadbac w wieku 30 lat, to jak myslisz, co sie z nim stanie, jak bedzie mial 40 - 50 i jego metabolizm nie bedzie pracowac tak preznie, jak teraz. Moj facet biega 3-4 razy w tygodniu i praktycznie codziennie jezdzi godzine na rowerze. Nie mowie, ze to jest norma, ale troche sportu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Spotykalam sie kiedys z chlopakiem, ktory mial 26 lat i nie uwazal za smaczne czegokolwiek, co nie byloby fastfoodem. Przed tym, jak go poznalam przezyl pierwszy stan przedzawalowy i nic sobie z tego nie robil. Uwazal, ze samochod i McDrive to najlepsze, co moze byc. Bardzo szybko zaczelo mnie obrzydzac to, ze uwazal, ze zapiekanka jest swietna na sniadanie, a warzywa i owoce to cos obrzydliwego, co trzeba odsunac z talerza. Nie byl gruby, ale mial duzy brzuch. Przestalam sie z nim spotykac z innych powodow, ale jego nawyki zywieniowe to jedyne, co zapamietalam :/

Gość kleo99
A najlepsze jest to, ze tacy wlasnie najczesciej komentuja figury kobiet.

Gość fgfgfgfg888
hahahhaha

Gość kilimisiffgfg
OHYDA TAKI BRZUCHOL

Gość dina23
ja uwazam że brzuchol w wieku dwudzistu paru lat to poprostu zaniedbanie samego siebie,nie kazy musi miec sylwetke jak Pitt ale coś takiego odstającego w młodym wieku to ohyda (jak dla mnie oczywiście)

Gość zaresipa23457789
Nie mój ma ogromny i mi to nie przeszkadza bo go kocham(mój ma 35 lat 187 cm wzrostu i waży 132 kg.

Gość zaresipa23457789
kocham go ale gdy sie skasztani w kiblu to śmierdzi ze dwa dni,ale w zimie gdy puści bąka pod kołdrą to aż sie podniesie pościel.Nie przeszkadza mi to ale od jakiegoś czasu moje włosy już zaczeły rudzieć-pewnie bede ZŁOTA,sex to moja ińcjatywa ,wiec tylko nasiaduwka lub znaiomi,koledzy,jemu sie nie spieszy.