Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleo99

Brzuch po porodzie!!

Polecane posty

Gość kleo99

Jak wyglada brzuch przez pierwszy tydzien po porodzie? Przeciez ta rozciagnieta skora nie wstapi sie po paru dniach i jakos trudno mi sobie wyobrazi takie faldy luznej skory na brzuchu...Jak to u was wygladalo?

Gość mam tak samooo
nie było aż tak strasznie, wiadomo że brzuch nie wyglądał za pięknie ale dało się przeżyć.Wszystko można wyćwiczyć tylko trzeba poczekać do końca połogu

Gość kleo99
Ale jak tyle centymetrow rozciagnietej skory ma sie wstapic?? Jakos trudno mi to sobie wyobrazic. Ostatnio schudlam 10kg i skora na brzuchu nie jest juz idealna, to co dopiero bedzie po tak strasznym rozciagnieciu?

ja od razu po porodzie miałm brzuch jak w 7 miesiącu ciąży. dopiero po ok miesiącu wyglądał jak w 4-5 miesiącu ciąży. więc ta skóra nie wisiala za bardzo bo pomalutku malał brzuch i skóra tez pomału się wciagała. nadal mam brzuch większy niz przed ciażą, skóra trochę wisi. w ubraniach tego nie widzać ale jak nago stanę to widzę że jeszcze nie jest ładnie.

Ja jestem teraz tydzien po porodzie po 2 dniach od porodu zalozylam sobie ciasny pas ktory zdejmuje tylko do kapieli brzuszek ylko troszke mi wystaje, tak naprawde nawet nie widac zebym tydzien wczesniej urodzila. Wiec polecam zakup takiego pasa oraz smarowanie brzuszka oliwka dla dzieci. ❤️ ❤️ ❤️

Ja jestem teraz tydzien po porodzie po 2 dniach od porodu zalozylam sobie ciasny pas ktory zdejmuje tylko do kapieli brzuszek ylko troszke mi wystaje, tak naprawde nawet nie widac zebym tydzien wczesniej urodzila. Wiec polecam zakup takiego pasa oraz smarowanie brzuszka oliwka dla dzieci. ❤️ ❤️ ❤️

Gość Pigula1111
a ja slyszalam, ze takie pasy nie sa dobre bo powoduje rozleniwienie miesni brzucha ktore powinny trzymac wszytsko w srodku i byc napiete. Pytalam sie o te pasy

Gość seler pietruszka
niestety brzuch po porodzie wygląda dalej jak w ciązy, dopiero z czasem maleje... Ja po 3 tygodniach zapięłam się w spodnie sprzed ciązy (28 w pasie) a pare godzin po porodzie pytali mnie dlaczego zamiast lezec na porodówce spaceruje po korytarzu ;)

Gość saleminka8
kleo99 zniknie zobaczysz,moja koleżanka urodziła na początku grudnia a dzisiaj bym nie powiedziała że była w ciąży,brzuszek płaski i ładny ;) a karmiła do niedawna piersią ;)