Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_bochnia

Operacja chirurgiczna a miesiączka.Problem...

Polecane posty

Gość anka_bochnia

Za dwa dni mam mieć zabieg laryngologiczny robiony endoskopowo, po którym na drugi dzień wyjdę do domu,ale...dzisiaj dostałam miesiączkę:(.Parę dni przed czasem jak na złość. Jak myslicie,czy to może być przeciwskazaniem. Wiem,że np. przy artroskopii nie wolno mieć miesiączki.Przy miesiaczce jest słabsza krzepliwość krwi. Kurcze tyle czekałam na endoskop, specjalnie odłożyłam to na wakacje a tu pech:(

Gość anka_bochnia
nikt nie wie?

Gość Moja Operacja
Ja mialam kilka lat tenu operacje usuniecia woreczka w dniu w ktorym powinna dostac okres. Nie dostalam jej przez kolejny m-c. Z krzepliwoscia krwi nie mialam problemu, z tym ze ja mialam podawane zatrzyki z antybiotykami na krzepliwosc krwi. Niestety nie wiem na czym polega Twoja operacja, wiec ciezko cos mi pisac jaki wplyw ma miesiaczka. U mnie wszystko bylo ok. Moze spytaj lekarza. I sie nie martw :-).

Gość Moja Operacja
Poza tym moja operacja byla na tyle "powazna" ze m-c przed operacja musialm odstawic tableki antykoncepsyjne. Szkoda sobie meczyc glowe, lepiej zadzwon do swojego ginekologa :-).

Gość anka_bochnia
Dzięki.Moja opercja to sinusoskopia,nawet zabieg a nie operacja, tak mówią, chyba w miejscowym znieczuleniu. Nie mogę dodzwonić się do szpitala...

Gość anka_bochnia
Raczej leryngologa;)

Gość anka_bochnia
Kurcze nie mogę się dodzwonić...

Gość anka_bochnia
Zajęte jak na złość!!!

Gość organizm podczas okresu
może być osłabiony, ale zabieg nie jest na tyle inwazyjny, by miało to jakiś wpływ... nie powinno być problemu, ale to moje zdanie - nie jestem lekarzem :)

Gość anka_bochnia
Na logikę ja sądzę dokładnie jak Ty, ba! jestem w stanie podpisać odpowienie papiery,że zgadzam się itd.no,ale jeśli lekarz uzna,że nie wolno to nie będę uczyć uczonego...;)

Gość wiesz co zrób zadzwoń do
jakiegokolwiek lekarza, chirurga w sumie najlepiej, i sie po prostu zapytaj, a w razie czego... cóż... trzeba bedzie znowu poczekac powodzenia :)🖐️

Gość anka_bochnia
Odświeżam, nie mogę dodzwonić się do tego szpitala, a już mam nerwa:(

Gość anka_bochnia
Może ktoś jednak wie z doświadczenia.Tyle czekałam naten zabieg, całe wakacje w zasadzie mam skopane,bo...mam mieć jeszcze jeden zabieg... Kurcze...Ja ... optymistka i doła podłapałam.Buuu

Gość anka_bochnia
odświeżam

Gość anka_bochnia
odświeżam

Gość anka_bochnia
odświeżam.Kurcze, na pewno ktoś wie...

Gość anka_bochnia
odświeżam...dodzwoniłam się dzisiaj, ale do pielęgniarki. Powiedziała że przy miejscowym znieczuleniu można zrobić,ale nie wie, czy jej mogę wierzyć. A do lekarza nadal nie mogę się dodzwonić