Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensia

Załamać się można..

Polecane posty

Gość Sensia

Mam 18 lat. Pracy na wakacje szukalam, nie znalazłam, bede siedziala bite 2 miesiace w tym śmierdzącym i nudnym mieście z dupą przy komputerze. Ja się po prostu dusze... A jak juz jest mozliwosc wyjazdu to matka to perfidnie zepsuła.. ehhh masakra jakaś

Gość zostań prostytutką

Gość pathetic
dziewczyno ja siedze juz rok i co ja mam powiedziec

Gość Sensia
zostań prostytutką - dzieki kurna... :( znajomi powyjezdzali gdzies a ja kurwa tu siedze sama jak palec bo nigdzie nie moge pojechac..

Gość Sensia
czemu rok juz siedzisz ?

Gość nie rozumiem jak mozna
siedzieć rok w domu. Serio, nie pojmuję :D

czemu matka zepsuła? zabroniła Ci jechać? przecież masz 18 lat i to decydujesz. Tymbardziej jak chciałaś do pracy. Powinna docenić, że chcesz się usamodzielnić. A z drugiej strony może ona się martwi, że stanie Ci się krzywda? jest coś jak hufiec pracy, albo jak ktoś powiedzial możesz być wolontariuszką, albo zostań opiekunką do dzieci albo starców

Gość Sensia
matka nie chce mnie puscic bo mam jechac ze znajomymymi i do tego z chlopakiem wiec na 100 % zajde w ciązę... Kurwa tak strasznie mam jej to za złe, ze mi popsula najpiekniejszy okres w roku

Gość twoja mamusia ma rację
mogli by cię zgwałcić, pociąć żyletkami albo utopić, a tak unikniesz tego na pewno

Gość Sensia
zastrzelić, porwać, udusić - zapomnialas o tym :) jakie to jest żałosne 18latka w domu cale wakacje bo mamusia nie pozwala

A no tak. Świetnie , że rodzice naoglądają się wiadomości, dzienników i innych tragicznych historii i potem myślą, że ich dziecku też coś takiego się przytrafi. Współczuję takiej mamy, bo mam identico. Tyle, że moja podejrzewa mnie o to, że się puszczam , bo golę nogi i inne części ciała ...Jedynym wyjściem z sytuacji jest chyba zbuntowanie się, może rodzice dostrzegą, że czasy się zmieniły i młodzież chce się zabawić a nie kisić z dorosłymi w domu:(

wiem jaki to dyskomfort, kiedy znajomi pytają 'idziemy pić?' 'idziemy na imprezke?' a ja muszę "nie, bo rodzice mi nie pozwolą' :( albo jak rodzice podają argument : "a to ta impreza musi być w nocy ? dlaczego nie np . od 13 ?" ;/ oni nic nie wiedzą o życiu

Gość Sensia
np moja mama miala pretensje ze w wieku 16 lat gole nogi wlasnie. I przez takie rzeczy musze klamac, zeby jechac do chlopaka bo mieszka w innym miescie(ze do kumpeli na dzialke itp) sama do tego doprowadzila. Ja wiem ze dlugo juz nie wytrzymam tego