Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szafirowe oczyyy

Przerwo, chcia艂abym Ci poprawi膰 humor

Polecane posty

Go艣膰 Szafirowe oczyyy

馃尲 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
czy to juz ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szafirowe oczyyy
W艂a艣nie zastanawiam si臋 jakbym mog艂a to zrobi膰 :) Taka z Ciebie fajna dziewczyna, nie smu膰 si臋 tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
czasami jest to po prostu mission imposible :) ale 馃尲 za starania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerwa jest trolem zwyklym
nie karmcie go :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to fstyt
przerwa to ch艂opak 25letni, ma stulejk臋 i jest prawiczkiem, na kafe od 6 lat, a wy si臋 nabieracie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szafirowe oczyyy
Rozumiem, bo mi te偶 czasem jest bardzo ci臋偶ko. Szczeg贸lnie 藕le by艂o przez ostatnie kilka miesi臋cy... Zaczyna艂am ju偶 powoli wariowa膰... Naprawd臋, to by艂o okropne. Pisz臋 by艂o, bo mam nadziej臋, 偶e ten stan ju偶 nie wr贸ci. Bo wiesz, jakby tak patrze膰 na 偶ycie z boku, to rzeczywi艣cie czasemm wydaje si臋 to straszne, bo wok贸艂 pe艂no niebezpiecze艅stw, jakie艣 wypadki, choroby, kataklizmy, ludzka oboj臋tno艣膰. Nigdy nie wiadomo co si臋 cz艂owiekowi mo偶e przydarzy膰. Ale przecie偶 chodzi o to, 偶eby szuka膰 tych najmniejszych szcz臋艣liwych chwil. I te najmniejsze mog膮 wyda膰 si臋 najwi臋kszymi. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
tak ten stan jest beznadziejny :O nawet nijak to do czegos por贸wnac ale Tobie jest ci臋zko w艂asnie z takich og贸lnych powod贸w ,nieszczesc swiata? czy osobistych konkretnych ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
Wiesz, co, hmm... Mam konkretne powody do takiego poczucia smutku, a przyt艂aczaj膮 mnie te og贸lnie refleksje czy fakty, obserwacje tego 艣wiata, na kt贸rym pe艂no wypadk贸w i 艣mierci. Kiedy o tym my艣l臋, czuj臋 jak膮艣 tak膮 niemoc wobec tego co si臋 dzieje na 艣wiecie, bo niczego nie mo偶na przewidzie膰, moment i mo偶e sta膰 si臋 jaka艣 tragedia. Straszne uczucie. Ale przecie偶 jakby spojrze膰 na to z innej strony, to mamy wp艂yw na wiele rzeczy. Na ka偶dego z naszego otoczenia, na siebie. To kwestia nastawienia do tego wszystkiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
Ale ca艂e szcz臋艣cie, oby nie zapeszy膰, teraz czuj臋 si臋... dobrze. :) A jak u Ciebie, sk膮d te stany smutku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
u mnie raczej do drugie ,egoistycznie :O sama nie do ko艅ca wiem skad i co jest powodem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
Rozumiem. Ja te偶 najbardziej doczepi艂am si臋 siebie, swoich defekt贸w konkretnie :S

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
:O*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
to samo :O i teraz albo naprawiac albo akceptowac? na pierwsze nie mam tylu kasy a drugie nie do zrealizowania :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
My艣l臋, 偶e jak co艣 naprawd臋 przeszkadza, to mo偶na naprawi膰. Ale najwa偶niejsza jest akceptacja. :) To jest kluczem do wszystkiego. Mnie np. przeszkadza m贸j nos, o kt贸rym nikt mi nigdy nie powiedzia艂 z艂ego s艂owa. ale ja sobie co艣 wm贸wi艂am niestety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazne.trzymsie.
PRZERWA JEST CHORA PSYCHICZNIE! IDZIE NA ODWYK!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
A co Tobie nie odpowiada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
Czy przeszkadza co艣, co nie jest wymienione w stopce? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfsfsd
Przerwa a jak wyniki matur?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studioska
Cze艣膰, mo偶e mogliby艣cie wypelni膰 ankiet臋 do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie wpisy i odpowiedzi b臋de bardzo bzardzo wdzi臋czna, podaje link: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq za wszystkie odpowiedzi serdecznie dzi臋kuje i pozdrawiam cieplutko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafirowe oczyyy
Widz臋, 偶e temat pad艂 kompletnie. Przerwa, ka偶dy ma jakie艣 defekty, nie ma ludzi idealnych. A pozytywne nastawienie do 艣wiata sprawia, 偶e cz艂owiek wydaje si臋 pi臋kniejszy :) Naprawd臋 :) Czytam Twoje posty od d艂u偶szego czasu i bardzo Ci臋 polubi艂am. :) 艢l臋 Ci duuu偶o u艣miechu i du偶o dobrej energii. :)

Udost臋pnij ten post