Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam myśleć

Jak tu zrozumieć facetów?!

Polecane posty

Gość co mam myśleć

No właśnie....dał mi swój numer, bo koniecznie chciał się ze mną umówić, a kiedy do niego napisałam to się nie odezwał:O to było dwa dni temu....

Gość co mam myśleć
Wiem że bywa i nie będę z tego powodu płakać, ale po co mnie tak nakręcał?! P.S. Tak sobie jeszcze pomyślałam że może nie ma nic na koncie, bo dzwoniąc po taksówkę wziął ode mnie telefon:P

słuchaj jakby mu zależalo to stanąłby na głowie i tez wzialby od kogos telefon zeby do ciebie napisac.taka jest prawda. ale nie chce cie dołowac,ani robic złudnych nadziei(ja twardo stąpam po ziemi), moze cos sie po prostu stalo...

Gość 089
widac nie jest zainteresowany. Lub nie ma nic na koncie. No ale na to są sposoby (np. je doladowac)

Gość loaaaaazzzzz
niech tu napisze:)

Gość co mam myśleć
Ale właśnie o to chodzi, że on się tak zachowywał jakby mu zależało tzn. ciągle się pytał czy na pewno się do niego odezwę, czy się spotkamy na drugi dzień itd....eh...raczej nic mu sie nie stało

Gość co mam myśleć
Dobrze że sobie jakiś większych nadziei nie narobiłam:P no ale jednak trochę mi przykro że mnie tak olał....

Gość 089
jak tak Cię to pyt gnębi to sobie do niego zadzwon , np z prywatnego jak sie boisz ze od ciebie moze nie odebrac i zapytaj co jest ... chyba ze nie masz na tyle odwagi, zeby postawic kawę na ławę. Pytanie czemu się nie odezwał, skoro dawał słowo ze się odezwie honoru Ci nie ujmie.

faceci tak czasem mówią, żeby sprawdzic czy laska na niego poleci.jak widza że lecisz to podbudowywują sie strasznie i to ich kreci. nie wszyscy, zeby nie bylo, że uogólniam. ale zdarzaja sie tacy manipulanci:)

Gość co mam myśleć
Myślałam o tym żeby zadzwonić, ale nie chce wyjść na jakąś desperatkę...

Gość co mam myśleć
On nie wyglądał na takiego:) poznaliśmy się w klubie 2 tygodnie temu...w ten weekend też tam byliśmy i znów się do mnie "kleił"...

Gość 089
desperatka bys byla gdybys wydzwaniala a on by ciagle odrzucal heheh. Rob jak chcesz. Napisalam Ci tylko taki wariant, bo wnioskuje , ze barrrrrdzo chcesz się dowiedziec czemu tak zrobil. A my Ci tego przeciez nie powiemy. On tylko moze to zrobic.

Gość co mam myśleć
Heh:) Wiem że Wy mi niestety tego nie powiecie:P Chcę się dowiedzieć, bo widziałam że mu zależy na tym, a teraz milczy...

Gość 089
No to się go zapytaj i po kłopocie. Jak chcesz to sobie zadzwon, jak nie , to czekaj az go kiedys przypadkiem gdzies spotkasz... jak uwazasz :P

Gość buba125
jak dla mnie to on powinien wziac twoj numer i pierwszy sie odezwać. to jeszcze nic wielkiego ale jednak o czyms swiadczy. facet ktory czeka az babka go wyrwie to nie facet;) nie dzwon, bo pomysli ze sie na niego napalilas :) a jesli sie odezwie to troche go przetrzymaj i nie umawiaj sie z nim od razu. a w klubie tez go zlej gdyby sie zdarzylo ze sie jeszcze przypadkiem spotkacie. czesc i koniec rozmowy;) i nie pokazuj ze cie to obeszlo! w zadnym wypadku :D

a moze on po prostu chcial cie miec na impreze? mam kolegów którzy chca podrywac laski "tylko na impreze"... po prostu moze zauwazyl ze na niego lecisz i chce to wykorzystac? uwierz jakby byl toba zainteresowany to by naprawde odpisal, nie majac nic na koncie zrobilby wszystko zeby miec, albo napisalby od mamy, taty, kolegi...

Gość buba125
a z tego co czytalam wyzej nie chcesz wyjsc na desperatke. to ze sie odezwalas do niego ok, mialas to zrobic, ale skoro on cie zlewa ty tez zlej jego. jeszcze gotow pomyslec ze po dwoch spotkaniach dyzurujesz pod telefonem :P

Gość buba125
popieram ladyyeees, po prostu nie zależy mu na tyle na ile powinno zależeć. olej gada :)

Gość co mam myśleć
Z tym telefonem to było tak że on z mojego na swój puścił sygnał, więc mój numer on ma. Prawdopodobieństwo że go kiedyś spotkam jest duże , bo mieszkamy niedaleko siebie. Dobra, są faceci którzy wyrywają tylko na imprezach, ale gdyby on taki był to chyba nie odprowadzał by mnie pod klatkę:) Eh...ale go tłumacze:P

Gość co mam myśleć
Nie, raczej nie....czekał na dole aż wejdę do domu:P

Gość 089
Sama nie wiem. Po prostu chyba najlepszym wyjsciem jest poczekac i czas pokaze czemu tak postapil. Jak sie gdzies spotkacie i anwet "czesc" Ci nie powie to znaczy, ze po prostu jednak postanowił Cię olać.

moze liczył że sie wrócisz po niego?? kurcze no nie chce Cie zdołowac:/ po prostu olej go narazie, nie mysl o nim, jeszcze go w ogóle go nie znasz a juz poswiecasz mu tyyyyle swoich mysli, a to nierozsadne jest moim zdaniem... wyjdz do ludzi, moze poznasz kogos, kto napisze odrazu:) uwierz mi swiat pelen jest faaaaajnych facetów:>

Gość co mam myśleć
Poczekam;) Jak się nie odezwie to trudno , niech żałuje:P

Gość co mam myśleć
ladyeees - dobrze mówisz, ale ja już taka jestem:) siedzi on gdzieś w mojej głowie, ale nie na tyle żebym nie myślała o niczym innym:)