Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiiiiiii

co myślicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość że jest piękna

Gość phiiiiiii
:) ciesze sie ze bo jakos nie moge sie zdecydowac jaka wybrac

czy ta sukienka naprawde tak w rzeczywistosci wyglada? Czy wiele zawdziecza photoshopowi ? Moglaby sie ktoras z dziewczyn, ktore przymierzaly wypowiedziec?

Gość że jest piękna
a masz taką figurę? jestes szczupła? ona bardzo mi się podoba ale ja źle bym sie czuła bez ramiączek bo mam mały biust :) ale jest cudna :D :D :D

Gość phiiiiiii
raczej jestem szczupła ale jeszcze sie katuje zeby troche schudnac:) tez mnie troche przeraza to ze jest bez ramieczek ale zadna z ramiaczkami nie przypadła mi do gustu a ta mi sie podoba

Gość że jest piękna
to kiedy ślub? :D

Gość phiiiiiii
27 wrzesnia

Gość że jest piękna
to wszystkiego naj :) a nie ma w twoim miescie jaksi fjanych salonów z modą slubną? zawsze to szybciej i łatwiej wybrac bo wiesz jak leży na tobie:)

Gość phiiiiiii
ja jestem bardzo wybredna i nic mi sie nie podoba :D, a najbardziej podobaja mi sie suknie maggie sottero

Gość evvvunia
a gdzie mozna dostac taka suknie?

Gość bbbbbbbbbbbbb
To musisz się pośpieszyć, bo takie suknie mogą ściągać i 3-4 miesiące...

na suknie od MS czeka się 4-5 miesiecy. ja mam slub w pazdzierniku, bylam mierzyc suknie 30 maja i pani z salonu Tylko Ona - gdzie te suknie są dostepne powiedzia ze to ostatni dzwonek zeby ja zamowic. wiec radzilabym sie spieszyc.. aha, jezeli tej sukni nie bedzie w salonie to niestety mozesz ja zamowic jedynie w ciemno. czyli bez mierzenia wplacasz 50% zaliczki i odbierasz po kilku miesiacach bez mozliwosci zwrotu. tez mi sie podobala jedna MS ale niestety nie bylo jej w salonie. Oczywiście z całego serca życzę Ci abyś znalazła swoją wymarzoną, ale szczerze ci powiem ze te sukienki na żywo wcale nie sa takie rewelacyjne. material sprawia wrazenie totalnego syntetyku powyszywanego cekinami i perełkami. jak dla mnie kompletnie niewarte swojej ceny. :)

Gość czarna koala
ramiączka możesz sobie domówić. doszyją do praktycznie każdego modelu i to gratis.