Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parowozownia

czy ktos ma wózek Espiro vector 4?

Polecane posty

Gość parowozownia

jak się sprawuje?

ja go kupiłam, ale jestem tuż przed terminem porodu, więc jeszcze nie wiem jak się będzie sprawował. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tyle, że jest zgrabny i w ślicznym kolorze (ja wybrałam citro) :) Jest lekki i bardzo wygodnie się nim jeździ (przynajmniej po mieszkaniu) :) Ja wybrałam opcję z pompowanymi tylnymi kołami (vector 4 air) - myślę, że lepiej sie sprawdzą niż te piankowe.

Gość proxi777
mam wózek espiro vector 4 air i ma rączke przy gondoli. nasz musi poczekac jeszcze pare dni na małą:)

kurcze, gdzie wy tą rączke macie? może ja jej jeszcze nie odnalazłam, ale pooglądałam z każdej strony i nie widzę :) Idę zobaczyć jeszcze raz.

Gość perspi block...
pewnie strasznie wygodna dla malucha musi być ta spacerówka :( skoro oparcie się nie rozkłada..... Ja bym takiego wózka nie kupiła.

Gość sprawdzałam w sklepie
leciutko się prowadzi :)

Gość dawna ola
no co wy ? naprawde spacerowka sie nie rozklada do pozycji lezacej ??? tez podoba mi sie ten wozek ale o tym haczyku nie wiedzialam :( szkoda :(

Gość może ktoś ma ten wózek

Gość piszcie może ktoś ma taki

Gość VECTOR 4
WItam! No włąsnie i co z tym wózkiem jak sie sprawuje i co z ta spacerowka? Napiszcie coś o tym wózku

Gość VECTOR 4
STRASZNY_KOCUR , i jak tam opowiadaj o tym wózku bo już masz doswiadczenie teraz, a Vector 4 tez mi sie podoba, tylko własnie niewiem ktore kółka wybrac do niego piankowe czy pompowane, i czy masz ten plecak do niego , w necie nei wygląda za specjalnie ?! P.S A tak wogole to do wszystkich kobitek. Znacie może sklepy na OPOLSZCZYŻNIE gdzie prowadzą sprzedaż z tymi wózkami bo chciałabym zobaczyć go na żywo. Dzięki i pozdrawiam

Gość VECTOR 4
KOBITKI gdzie Jestescie? Dlaczego żadna nic nie napisze...... Pozdrawiam

Gość Klaudia:)
Chce kupić ten wózeczek.Widziałam go na żywo jest bardzo skrętny i lekki.z siedzeniem w spacerówce jest tak ze jest kubełkowy tzn siedzisko całe sie przechyla plecy razem z pupą.ma regulowane podnóżek.rączka sie nie przekłada ale samą spacerówke można przekładac w dowolnym kierunku.

Gość Klaudia:)
A i koła moim zdaniem pompowane bo piankowe pomimo że sa lżejsze to sie ścierają i kamyki sie wbijają pozostawiając dołki.Taki minus kółek piankowych.

Gość ((((((((((((((((((((((((((((((
ja bym za darmo nie chciała takiego wózka :(:(:(