Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzyn z Luizjany

Dzieci Jacksona, nie są dziećmi Jacksona

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
Nie - ja widziałam diabła i co potrafi. Diabeł istnieje i jest straszny. Na ziemi działa sobie a później cię wciąąąąąąąąąga. Znaczy na ziemi cię zasysa. A dalej już jesteś jego na zawsze. Jest jeszcze Bóg - do góry. No to pod górkę ten Bóg jakby. Diabeł jest z górki bo jest na dole. Ostatnio śnił mi sie taki sen o tym.

Gość do vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
sam jesteś diabeł, bo piszesz głupoty, ze aż sięnie chce czytać... bez skadu i ładu, tak jakbyś po kazdej wypowiedzi faszerował się kolejną dawką narkotyku...

szkoda, że nie wierzył w Jezusa. to by go uratowało. Ale nie wierzył. Sam sie uważał za zbawiciela. No i po nim :(

Wiecie czemu to tak jest? Bo on NIE BYŁ na swoim miejscu w życiu. Bo nie. W sumie no te 2 siostry, Ameryka. tam sie tak szybko robi wielką kasę. Ale z drugiej strony też - jest to normalne? Aż taką kasę zrobić na muzyce? gdzie?

Gość a Decha De
PODAŁAM WAM LINKI DO ZDJĘĆ DZIECI. oprócz najmłodszego poza tym,że są podobne do rodziców, to są śniade!!!

no i w świętą trójcę: Boga , Borutę i ducha swietego... zgubiło go, że był innej wiary i ten budda go wciągnął jak nic

ja naprawdę widziałam diabła. Wiem jak on zasysa. Sprytnie. A wcześniej TAK MYŚLĘ widziałam Jezusa. Oczywiście nie wiem tego na 100% ale właśnie tak myślę, że to był on. Bardzo mi pomógł w życiu. W sumie już świrki gdyby nie tamto spotkanie. A tak się ZREGENROWAŁAM i mogę kombinować dalej. Ale już zaczynałam głupieć, niemniej się opamiętałam. To trudne, ale cóz... takie życie.

daj link - zobaczymy. ale one chodzą w MASKACH!!!

Gość to juz jest chamstwo
na kanale MJ na you tube, info o jego smierci a pod spodem: "Get Official Michael Jackson Ringtones For Your Phone. Simply text the KEYWORD of your favorite song to 66555" kurwa, no jak tak można! sępy pieprzone!

Nie wiem mnie to wszystko przypomina THRILLER. Ale ostatnio wiecie - te jego koncerty to podpisał niby 10 - tak myślał, a w rzeczywistości 50. No cóz... :( I on sie cieszył bo to 50 milionów dolarów. A dom kupił za 100 milionów. No to wiecie ZASTRZYK finansowy, że sie tak wyrażę potężny. Miał wydać płytę pewnie, ale kiedy koncerty sprzedane - wszystko poszło. No to co pokaże to pokaze - bilety sprzedane. Kapujecie? A teraz wszyscy wielce za nim płaczą. I mają rację. taki biznes. No ale - w Londynie mu nie będą do dupy zaglądać za przeproszeniem czy on się zaćpał czy nie już. No ale taka strata. Cholera - sama bym beczała.

Mnie sie wydaje, że go zrobili w trąbkę w tym Londynie. Pewnie faktycznie podpisał 10, a było 50 i sie cieszył , że wszystko sprzedane. Może sie nawet zdziwił, nie? No tyle forsy - już pewnie liczył forsę. A tu PLUM i na drugi świat, a tam?

No tak sie zadłużył - może miał to sprzedać? Ale sprzedać swój dom? Nigdy. Tak myślał Majkel Dż.

No wiem - widziałam. Inteligentne te dzieci, nie? Ale w sumie straszne. Nie wiem. Mogą sobie być najbardziej inteligentne. Potwory. Już ja wiem co piszę... niby dobrze, niby ładnie wszystko... ale :( A nie wiem... ja w każdym razie się zgorszyłam kiedyś chyba myśleniem, ze ktoś chce pracować przy łączeniu tych komórek. Eeee i poszłam robić coś innego w życiu. Wyszło jak wyszło ale nikogo na sumieniu nie mam.

Ten chłopak tez nienormalny - te tlenione włosy od dziecka, a inne rzeczy? No dzieci z probówki - tak najelpiej. Na tym jednym zdjeciu na imprezie bez góry. Kit wie co on tam wyprawiał z tymi dziećmi z probówki. W każdym razie kopyta już wyciągnął. teraz niczym papież będzie wystawiony na widok publiczny. No trudno - nie udało się dożyć ani jednego koncertu. Ale na scenie nie kitnął im też. Dopiero by było , nie? Obciach na cały swiat. Majkel został martwy na scenie.

Gość nie taka idealna
Boze jak wy tak mozecie!! czlowek nie zyje a wy go mieszacie z blotem! mowicie jaki byl glupi itd. Przestancie bo to jest chore! To byl czlowek nieszczesliwy a wy tak potraficie nawet po smierci wytykac mu nawet male bledy...paranoja! Nie wiecie jaki byl naprawde wiec blagam, nie oceniajcie go po tym co mowi jego rodzina i pisza miedia bo oni po prostu chca zarobic kase! mimo ze nie bylam jego fanka to wiem, ze ten czlowiek zadsluguje na szacunek nawet za to jakim wielkim byl artysta!

Ciekawe po ile 1 bilet. 1 koncert za milion. Ile wchodzi widzów - 100 tysięcy? Jakiś stadion. milion :100 = 10 000 - no tyle to nie, ale każdy, ale z 1000 funtów najtansze pewnie...

No nei przesadziłam - 1000 000 : 100 000 = no około 1000 funtów zalezy od miejsca. Nieźle.

100 funtów - sorry. No to 1000 funtów najdroższe jakieś.

Gość heheh hehehe heheheON
Wlasnie-ktos bardzo madrze napisal na poczatku tego topiku.DAJCIE JUZ SPOKOJ MICHAELOWI-Teraz zaczniecie go oczerniac.Rzygac mi sie chce jak te wszystkie brednie czytam.Pisze brednie-bo to sa brednie.Wiem napewno ze mial dziecko conajmniej jedno z corka E.Presleya-Priscilla.To co-nie jest jego biologiczne?Oczerniajac go-szkodzicie sobie samym.Lepiej sie za niego pomodlcie-bedzie wam za to wdzieczny,bo teraz tylko tego potrzebuje.

Po co sie za niego modlić? I tak się smaży. Myślisz, że Bóg jest głupkiem? Przestań. 3 dzieci z probówki - będą miały kasę i to starczy. MUZUŁMANIN? on był chory na głowę ten Majkel. Nic nie muszą robić 2 Majkele i Paris. Nie Berlin - zauważcie. idiota równy. No ale bogaty niemożliwie. Filthy rich - mówią na to.

Bądż co bądż SMOOTH criminal góra. Wtedy go wzięły jego tablety i w końcu zeżarły go.

A dzieci , które pogwałcił nie były z probówki. I w ogóle po co mu pozwolili budować ten Disneyland. Wszyscy głupki. A dalej czemu go nie zamknęli - dziś jeszcze by siedział w kiciu, a tak będzie tylu ludziom siał zamęt w głowach swoją jakże tragiczną (może zasłużoną?) śmiercią. I tyle.

W takim więzieniu to też tam - psychiatre może by spoktał,, moze by siebie zrozumiał lepiej, a tak produkował dzieci...z probówki. Wiecie co... no niby na jedno wyszło. Majkel wyszedł z kicia i 50 koncertów. Mogło tak być? Ja wiem. Kilku piosenek by nie było. Czy najlepszych? Wątpię. Posiadłości by nie miał. tyle.

Majkel - człowiek który w USA - tak jak u ruskich zawsze myślałam - wszystko załatwił kasą. WSZYSTKO. No właśnie - czy wszystko... Musiałby diabłu zapłacić za trochę czasu więcej. Ale on nie podpisał cyrografu. I go po cichu sprzątnął. Taki jest szatan.

To sie tak mówi PRZEDWCZESNA śmierć, tragiczna. Bo trzeba podpisać cyrograf z diabłem. W koncu śpiewał THRILLER , nie? Wiedział jak się takie rzeczy załatwia. I tyle.

Gość sruuuuuu
vvvv ty jestes jakas popitolona. gadasz same bzdury. kolejna nawiedzona jestes czy co? michael byl czlowiekiem bardzo wierzacym, jakbys znala troche jego biografie to bys wiedziala. cala jego rodzina bardzo wierzy w boga. i jak ty w ogole smiesz gadac ze on sie teraz smazy w piekle? idz sie leczyc dewotko.