Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzyn z Luizjany

Dzieci Jacksona, nie są dziećmi Jacksona

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
Muzułmanin. wiesz co - to mógł choć muzułmańskie dziecko adoptować albo napisać piosenkę z islamem. W końcu już o wszystkim pisał. A jego rodzice nie są katolikami. Ojciec to chyba ateista, matka ŚWIADEK JEHOWY - no wybacz. To są kłamstwa. co ty w ogóle wiesz o diable. On ci główkę od szpilki znajdzie. Bóg nie jest aż taki upierdliwy, ale szatan widzisz - mógł zarobić gdyby choć trochę się wysilił TWÓRCZO. Ale nic. No to se go ciachnął. PRZED CZASEM - w sumie dla diabła lepiej. Wiesz ilu ludzi ryczy - straszny Bóg, jak mógł. Pewnie wszystko obliczył i lepiej mu się to opłaci. Diabeł to chytrus.

Gość heheh hehehe heheheON
"vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456"--> jestes pewna ze u ciebie wszystko jest OK?Bo ja mam co do tego watpliwosci.

No - ja myślę, że jestem normalna. Choć bo ja wiem :0 To sieokaże kiedyś. Choć cyrograf z diabłem? STRASZNE. Mnie uratowały dobre uczynki, a Majkel ich nie miał. Tonął w długach. Skąd miał wziąć na charity. No to choć 1 nowa piosenka przed koncertami - jako reklama dla telewizji. Nic. No to go ciachnął i tyle. I słusznie. Bóg zawsze wie co robi. teraz ma dzieci sieroty. Ale mają wszystko nie tak jako on...

Gość wiecie na czym polegała
genialność jego wokalu? nie na tym, że miał skalę, barwę czy technikę... ale na tych niesamowitych emocjach, które przekazywał śpiewając...

To nie są zresztą jego dzieci, czy te dzieci chodzą do szkoły? One nie robią przecież nic. Normalny dopust i tyle. Jak cały świat. Ale moim zdaniem 3 lata jeszcze tego bezsensu i koniec. Zdziwię sie jak będzie inaczej. W końcu sierpnia sie świat skończy za 3 lata. Wtedy zobaczycie sobie Majkela po lewej stronie. Chcecie to dołączcie do niego. Ja dziękuję.

Ale najpierw musi umrzeć ten papież w Rzymie i nastanie PiOTR II. Jak nie nastanie no to nie może być końca świata bo takie było proroctwo. Ze to ma być ostatni papież. W końcu to coś oznacza. Poza tym ma być przebiegunowanie i mnie sie śniło wszystko , że będzie koniec świata pod koniec sierpnia o 19.20 zgaśnie słońce. 14 lat temu miałam takie sny.

Gość naganiacz hardkorów
vvvvvvvvv idź, zajmij się czymś i skończ o tym diable...

Gość sruuuuuu
pochwal sie co bierzesz bo ja tez chce miec takie jazdy jak ty. i w ogole uwazam ze kiepsko prowokujesz.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456--ty nie jestes normalna.Nic ne wiesz o Bogu a piszesz w Jego imieniu.Bog jest Miloscia i Molosierdziem-jak ty zatem mozesz pisac ze sie napewno Michael smazy-bo Bog nie jest idiota.? Co do siebie,do swoich uczynkow,swojego zycia-tez wysnuwasz taka teorie Boga?Takiego potraktowania oczekujesz jak piszesz?To od razu ci mowie-ze jezeli tak-to jestes juz na bank w piekle.Tyle ze tam ze zdziwieniem skonstatujesz,ze Michaela tam NIE MA !!!

Mówię wam lepiej zacznijcie łazić do kościoła bo po was. tylko kościół. Ja już ze strachu tam zawsze pójdę bo diabeł jest straszny. ja już fruwałam i w ogóle. Co trochę fruwam przez tego diabła. Ciekawe czemu. Dyś skrzydeł nie mam. jeszcze różne inne rzeczy mi się przydarzają. ale generalni go zabiłam już. I dobrze. To duch niewidzialny. Ale to POTWÓR, BESTIA i on zyje, jest realny. Nie widać go , nie słychać - czasem, ale on JEST!!!

diabeł żyje poza naszym wymiarem czasowym. Ja nie wiem jak to działa, ale są rzeczwyistości, które się nakładają na naszą jak kalka na obraz. Ja raz byłam w takiej rzeczywistości. jakby mi diabeł chciał powiedzieć PATRZ CO POTRAFIĘ. I wiecie - np. jak was drzewo zgniecie czy coś wali przywali to jest od diabła też. Bóg to jak was piorun trafi jedynie - tak myślę. Nie wiem. Miłość , Miłosierdzie, a zgubiłeś sprawiedliwość. A sprawiedliwość to co? Nie ma jej? To zobaczysz sobie. Majkela zapytaj co to jest spraweidliwość Boga.

Gość sruuuuuu
heheh hehehe heheheON - i co ty na to? :D nie wiedzialam ze istnieja az tak nawiedzeni ludzie jak ty vvvvvvvvvvvvv123456. idz sobie jeszcze pofruwac :D

takie rzeczywistości to sny i WIZJE. I mamy wiele snów, a czasem mamy WIZJE. i to jest straszne. Diabeł umie wyrwać człowieka z ciała i go przenieść gdzieś. A jak będzie sąd ostateczny to was przeniesie do doliny Jozefata. Poczytajcie sobie. Ale najpierw jeszcze na niebie będzie krzyż. Wszyscy go będą widzieć. I się skończy głupienie. I przyjdzie PORZĄDEK. WRESZCIE!!!

Wtedy na sąd nas Bóg przeniesie. tak jest. Coś Ci zamknie oczy i w sekundę znajdziesz sie setki kilometrów dalej. Jak to jest możliwe? Tak pewnie będzie. Z ciałem pewnie sie tam znajdziesz. I zobaczysz Jezusa z Eangelii. To Bóg. Będzie sądził każdego.

Gość sruuuuuu
vvvvvvvvv123456 - bog cie nie kocha bo bog nie kocha psychopatow. ktos ci musial to powiedziec :D

Ee on kocha każdego. Majkela też. W koncu jest miłością. Tak mówią. Ale co z tego jak przyjdzie Cię osądzić z uczynków. Pilnuj więc wiary i miej uczynki zgodne z twoją wiarą. A najlepiej dawaj dużo na biednych. To kazdemu uratuje dupę. Ale Majkel miał dzieci z probówki. No cóz...

Gość
DO vvvvvvv123456,idz ty dziewczyno do psychiatry i to szybko! po tym co tu wypisujesz! to wszystko wskazuje na to, ze ty tez jestes chora psychicznie obawiam sie ze ty sie nadajesz juz na leczenie zamkniete.Jak mozna taka ilosc bzdur wyprodukowac?SZOK!!

Gość sruuuuuu
cos ty sie tak uczepila tych dzieci z probowki? zal ci dupe sciska czy co? sama nie mozesz miec potomstwa? jak to jedyny argument jaki masz przeciwko MJ to mozesz go sobie w buty wsadzic.

Moze bys tak odfrunela stad -"vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456".Idz sobie a raczej frun do innych nalozonych wymiarow. A jeszcze mam do ciebie jedno pytanie-czy ty masz trzech psow czy czterecj kotow?

Jego Bóg nie zabił . taka śmierć nie jest od Boga. To od diabła śmierć przedwczesna i go zassał. Trzeba się modlić , żeby tak nie skończyć i tyle. gdyby wiedział... ale skąd miał wiedzieć - koncerty miał do 2010 już. jeszcze 2 lata i może by dożył końca, ale cóz... już jest dwoisty.

Prawdopodobnie sie właśnie nie modlił, a muzułmanie siebardzo dużo modlą. On w ogóle był daremny. Po co został tym muzułmaninem. Sami widzicie jaki jest diabeł. Co miał robić Bóg - nie modlił się i tyle. Zawsze można sie modlić jak nic nie robisz. Mój przypadek.

Ale masz jazdy "vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456"-co zarzucasz?Kreski?

prawdopodobnie dużo ludzi trafi do piekła przez Majkela. No nie wiem - on teraz będzie zasysał. Jak Presley. jeszcze go wystawią na widok publiczny - parodia papieża. Diabeł to specjalista parodii, drwiny. On taki jest - te wasze śmiechy bez sensu. To wszystko diabelskie. Jedyny śmiech od Boga to RADOŚĆ. Reszta to diabeł. ja to wszystko wiem. Nigdy mi dacie rady pokojowo. Możecie mnie tylko sprzątnąć, ale to mam gdzieś akurat z wielu powodów. W sumie już nawet tego chcę. Ale się boję troche. Mimo wszystko. Ale mniej niż 10 lat temu. Tyle.

Moim zdaniem gdyby w 2012 nie było końca to Majkel by żył, ale diabłu opłacało sie go sprzątnąć lepiej. Z honorami go pochowają takie świry jak on. Teraz rozrywka pójdzie w górę. jego biografie - idol, bohater. Po co by ggo ciachał gdyby nie koniec. W końcu ikona świata by mu sie zmarnowała. Drugi po Presleyu.

Gość
Holera,vvvvvv123456, a moze ty rzeczywiscie nacpana jestes,a my sie tu produkujemy na darmo.

teraz będą wszędzie wystawy, takie rzeczy, BIEDNY Majkel - tak będzie. Zobaczycie. I wielu wciągnie. Jeszcze na tabletach cały - wiecie jak to wciąga? :(

Gość a Decha De
nie piszczcie nic. sama sobie pójdzie:P z czasem...

Gość jestem Twoim diabłem
i wciąąąąąąąąąąąąąągam Cię, wciąąąąąągnę Cięęęęęęęę przed końcem, zginiesz w męęękach, zobaczysz do sierpnia nie dozyjesz, bo Cięęęęę zassęęęęęęęęęęęę

No nic - 50 koncertów w Londynie. Jakby nie mógł dać 10 w Londynie, 10 w Paryżu, 10 w berlinie. Choć 30 koncertów o Matko! A 50? HORROR. Może by mu to pomogło ...jeść? Snob równy.