Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Do mezczyzn...

Polecane posty

Pytanie czystko teoretyczne: czy jesli wasza kobieta porzucilaby was dla innej kobiety a pozniej chciala wrocic, zgodziliyscie sie na jej powrot?

dlaczego nie? jesli by obiecala ze to sie juz nigdy nie powtorzy. czy jest jakas roznica miedzy zdrada z kobieta a mezczyzna?

Odpowiem praktycznie. Nie wierzę w powroty. Jeśli zostajesz lub kopiesz kogoś w dupę to muszą być ku temu jakieś powody. Płeć nie ma tu znaczenia.

Gość nieeeeeeee
jasne ze nie kilka lat temu jeszcze bym sie zgodzil ale wtedy bylem glupi i naiwny jedna szansa i baj baj nie pomoga zadne szlochy lamenty i placze

Gość vanhelzing
1. Ego. 2. Facetowi można "napukać". 3. Ego. 4. Mężczyzna pod pewnymi względami nigdy nie dorówna kobiecie. Z facetami mogę rywalizować, jestem do tego przygotowany. 5. Ego. 6. Kobieta jest niezdecydowana, niepewna swojej seksualności, niedojrzała. 7. Ego. 8. Nie chcę pełnić roli koła zapasowego. 9. Ego. Jeżeli kobieta rzuciłaby mnie dla innej kobiety, to tak jakby powiedziała, że nie jestem jej w stanie dać jej tego, co inna panna i jest to dla niej na tyle ważne, żeby mnie olać. I miałaby rację, bo nie jestem kobietą. Gdyby w pewnym momencie ponownie się "nawróciła", to nie mógłbym nic zrobić, tylko patrzeć jak odchodzi.

Gość fssfd
Potrafisz zrozumiec, ze NIE?

Gość fssfd
"nie mozna sie kierowac stastystykami w sprawach uczuciowych." w takim razie po co pytasz? :D

Gość yeezz
ja tam bym pozwolił swojej, a jeszcze jakbym sobie je ponagrywać mógł badz przylaczyc sie :P hehe nawet moglbym za to zaplacic:P

Gość vanhelzing
Musiałbym być zdesperowany albo głupi. Czyli NIE. A w "opamiętanie kobiet w sprawach uczuciowych" to nie wierzę. Łatwiej już znaleźć sobie innego partnera. Dla obojga.

depeche dlaczego nie? jesli by obiecala ze to sie juz nigdy nie powtorzy. czy jest jakas roznica miedzy zdrada z kobieta a mezczyzna? wg mnie zasadnicza na całe szczescie . Gdybym ja nadal kochał chyba bym ja przyjał. :)

no tak ale jak sie jest mlodym popelnia sie bledy... prawda? dlaczego trzeba za nie placic tak wysoka cene

mowilam, czysto teoretyczne pytanie. po prostu sie zastanawiam jakie sa konsekwencje takiego dzialania. i czy po zdradzie z kobieta boli mniej i jest to inaczej odbierane.

wiekszosc facetów jak zapewne wiesz rajcuja zabawy dwóch kobiet. Jesli mówimy o ich zwiazku tez łatwiej to przełknać. Ja bym połknął :)

Gość vanhelzing
ONE22: Mów za siebie. Nie ma nic gorszego w związku niż porzucenie, no może poza zaniedbaniem. W ogóle, to wymieńcie się mejlami i zacznijcie sobie ściemniać na privie.

Gość yeezz
jest zasadnicza roznica, jakby mnie porzucila dla kobiety bym WIEDZIAL ze cche czegos poprostsu nowego w zyciu sprobowac, a dla mezczyzny to prosta sprawa, jest dziwka i mnie zostawia dla innego faceta:)

No nie wiem. Gdyby moja panna na boku kręciła z inną panną, to zgoda. Lepiej z laską niż z facetem, ale wątek jest o tym, że PORZUCA CIEBIE DLA KOBIETY. Porzucenie to porzucenie niezależnie od płci, a eksperymenty to inna sprawa.