Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Nie ma ludzi inteligentniejszych ode mnie!

Polecane posty

Gość DOBRZE A CO
ZGŁASZAM TOPIK DO UDUNIĘCIA./

a po co ci te posty?? Ty, taki ynteligentny człowiek i piszesz na kafe?? na forum dla wariatów?? może zatrudnij się w przedszkolu, to sobie będziesz wychowywał po swojemu..:-o

moze cos w dziecinstwie :) ale odkad zaczalem samodzielnie myslec i podejmowac decyzje to mowie ze NIE.....zostalem zaprogramowany by zwyciezac .....

magnolciu... dzięki za rade... ale z dziecmi był nawet 5minut nie wytrzymał...:O :O kiedyś moja ciotka zostawiła mojej mamie swoja córke... na półgodziny a z tych 30 minut zrobiła dwie h, i ja musiałem z dzieckiem siedziec 10 minut to myślałem że nerwicy dostane... ... bo chodziła wszędzie a ja też musiałem za nią łazic by nic sobie nie zrobiła... ciesze się że nie zwariowałem, wiec do przedszkola się nie nadaje:)

Kablu, a kto cie tak zaprogramował??:D uważasz się za normalnego?? czy za wyjątkowego?? Anioł, zapamiętaj sobie, że nie jesteś tutaj najważniejszy

a ja sie ciesze ze sie nie nadajesz :).....juz wyobrazam sobie jak maszeruja czworkami przedszkolaki i skanduja pi-no-kio ! pi-no-kio! idziemy zdobyc dla ciebie kafe :classic_cool:

Eeeee ! znowu spowiedz ? jestem jak najbardziej normalny :) z pewnoscia nie wyjatkowy :D....poprostu wierze w siebie, wierze w to co robie, realizuje to co zaplanuje ......widzisz w tym cos wyjatkowego ? hehe moze tak jesli pod uwage wezmiemy tematy autorow ktorzy wiecznie narzekaja :O ja nie mam na to czasu :)

a potrafisz powiedzieć że jesteś człowiekiem?? jak nie możesz odpowiadać to nie odpowiadaj:) i to nie żadna spowiedź, po prostu zadziwiasz mnie podejściem do życia i sposobem bycia, niby jesteś czlowiekiem jak każdy inny, a niby takim nieśmiertelnikiem.trudno mi powiedzieć. nie da się złamać Twoich zasad. szkoda że nie wie o Tobie świat, a może wie??:D no, jak to jest?? jesteś sławny??:D

heheh gdybym chcial byc slawny pewnie bym juz byl :)....tylko jest maly problem :) slawa nie jest moim zyciowym celem, daje poozorne szczescie :) ....a moje istnienie nie moze opierac sie na pozorach :)

skończmy ten temat, bo mnie bardzo denerwuje jak piszesz w ten sposób:-o :)nie pytam co u Ciebie bo wiem że perfekcyjnie..

mimo ze nigdy nie jestem inicjatorem takiej rozmow przychylam sie do twojej prosby :) nigdy nie odmawiam jesli moge cos dla kogos zrobic :) nie rozmawiajmy o mnie :) nawet tego nie lubie

gdyby hitler byl choc w malym stopnu podobny do mnie wygralby i podbil swiat bez walki :) ale potrafil tylko wrzeszczec i wydawac rozkazy nie umial sluchac i rozmawiac z ludzmi :O

jak wytrzymuja ? strannie dobieram przyjaciol sa mnie podobni :) a Ci w ktorych zyciu sie pojawiam lub pojawiamy dlugo beda nosic nas w pamieci :) w pozytywnym slowa zanczeniu

czyli tworzycie jakąś grupę Aniołów?? ja Cie napewno nie zapomne, nie tyle za pomoc z fizyki:) a za te dziwaczne rozważania:D i styl

Gość bardziej inteligentnych

:)....wiesz ze nie odpowiem ;) heheh w twoim pojawilem sie wirtualnie :)....mialem na mysli zycie realne dlaczego ludzi myslacych pozytywnie patrzacych daleko w przyszlosc ich poglady, sposob na zycie.. nazywa sie ich dziwnymi z dziwacznymi pogladami ?:O