Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Nie ma ludzi inteligentniejszych ode mnie!

Polecane posty

trzymam cie za słowo Robaczku, Kabeluś jest w gablocie za szybą, niedostępny dla zwykłych ludzi:( to jedyny eksponat na ziemi, więc jest bardzo skutecznie pilnowany

Przecież robaczek to kobiecina po 40... pisze ona na forum od 6 lat a zaczeła pisac wtedy gdy miała 41 to teraz ma 47:D chyba że urodziła się w 1941 roku to teraz ma 68.... więc stawiam że jej wiek to 47 lub 68:D

taaaa bo ma wpisane w nicku 41 i to zaraz musi byc wiek :D w takim razie Magnolia ma 2 lata :) kiedys wkleila swoja fotke calkiem sympatyczna a do wieku z nicka hhaha tego juz pewnie nie doczekam :D

aniol ......ale blyszczysz!!!!kazdy twoj topik jest bardzo popularny!! slyszalem ze cejrowski sie toba interesuje......

w takim razie dobrze, że wybuliłam dzisiaj na fryzjera 145 zł, bo widocznie idealnie pokryła moje siwe pasma :D kabel -> 👄 :D

A.Babinicz_ kazdy moj topik ? hmmm ja mam tylko jeden ale juz dawno zaginal :) to byly zyczenia na dzien kobiet :classic_cool: nie mam swoich tematow a cejrowski ? no coz .....ja jestem hetero seksualny :classic_cool:

kabel starzejesz się :D i masz problemy ze wzrokiem :D to i lepiej dla mnie :classic_cool: chodź tutaj, misiaku 👄

noo baa :) nikt nie jest idealny ❤️ ps. przynajmniej nie będziesz widział moich siwych włosów. jużem takaaa stara :D ;) 👄

Gość Brzydza w pomarańczy
Kobieta:D ja juz sie pogubilam kto jest kim:P Moze ja jestem nim:P