Goniia99 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 mam pytanko, od kilku dni dziwnie się czuję, mam troszkę powiekszone piersi, które czasami delikatnie mnie pobolewają (głównie po bokach i z reguły lewa), od 7 dni mam troszkę wyższą temperaturę (36,8; 36,9), a dziś dodatkowo pobolewa mnie podbrzusze, czasami jajniki ale to jest taki ból przerwyany. Miałam dziś egzmin, na który żeby zdążyć musiałam bardzo szybko iść i pierwszy raz w życiu po takim solidnym marszu czułam się fatalnie: trzęsły mi się ręce i podbrzusze zaczęło boleć zdecydowanie mocniej). Wcześniej nie zwracałam tak na to uwagi, ale ten dzisiejszy ból tak mnie zastanowił, czy to może oznaczać, że jestem w ciązy (co dla mnie byłoby ogromnym szczęściem), ale z drugiej strony do miesiączki jeszcze (aż) 7 dni, a taki ból to chyba nic dobrego nie wróży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jato34 Napisano Czerwiec 30, 2009 Przyczyn bolu moze byc duzo,ale tez wiem z wlasnego doswiadczenia ze na poczatku pierwszych dni ciazy bolalo mnie podbrzusze i piersi mialam powiekszone i ta temperatura tez wysoka.A wiec mozliwe ze ci sie udao :) Ale nie nakrecaj sie za bardzo,bo tak jak wczesniej napisalam przyczyn moze byc wiecej.A zycze ci zeby sie udalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie to zespół Napisano Czerwiec 30, 2009 napięcia przedmiesiączkowego spowodowany podwyższonym stężeniem progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie to zespół Napisano Czerwiec 30, 2009 odpowiedz da ci tylko test ciażowy albo b hcg zrobione za tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goniia99 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 no właśnie do okresu jeszcze 7 dni, więc poczekam z tym testem, bo najlepiej go robić w dzień spodziewanej miesiączki. Na ciążę się nie napalam, raczej obawiam się, że to coś innego - poważniejszego, bo przecież na jakiekolwiek obajwy to chyba za wcześnie. A tak przy okazji, jak długo utrzymuje się podwyższona temperatura po owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala1983mala Napisano Czerwiec 30, 2009 do miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wazka85 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 oj Gonia,,,mnie brzuch kul strasznie jakies tydzien(1,5) po ewentualnym zaplodneniu, napad bolu piers od razu i potem unormowanie, a ten bol brzucha , malam jeden dzen taki ntensywnyy, z tydzien przed moja @ przestalo mnie kuc, czuje sie lepiej, juz wiem ze jestem w ciazy,objawow na @ nie mam, czasem tylko uczucie inne niz przy@ ze cos mam hehe TEST ROZWIEJE WATPLWOSCI ale ciekaweee czy to jest too o czym mysle..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goniia99 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 no to w sumie mamy już wytłumaczenie podwyższonej temperatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goniia99 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Wazka85 - tylko u mnie ten ból to jest inny niż przed miesiączką (czuję się raczej jakbym miała zgubić macice), mam takie uczucie cieżkości brzucha, a piersi to mnie generalnie tylko pobolewają (ale bardzo delikatnie), źle się czuję w staniku, zawsze miałam mały biust, a teraz mimo iż nie są dużo większe to czuję że je mam. No tak jakoś dziwnie. Co by nie było - dam znać. Życie nie kończy się jutro, będę próbować dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goniia99 0 Napisano Lipiec 8, 2009 No cóż tak jak obiecałam daję znać - niestety to nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjjj Napisano Lipiec 8, 2009 no więc kolejny raz schizy - strasznie to kafe tworzy schizy - ja już tak 3 cykle miałam że już objawy itd i nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalaaaaaaaaa Napisano Lipiec 8, 2009 też miałam schizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goniia99 0 Napisano Lipiec 8, 2009 ba trudno nie mieć schizy, kiedy człowiek bardzo chce mieć potomstwo i musi pogodzić się z faktem, że jest w grupie tych "wybrańców", dla których ciąża to największe marzenie. Ale cóż takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach