Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Czy ta piosenka nie jest piekna?

Polecane posty

Do tego gdyby się okazało że siedzę na babskim forum, straciłby pewnie w oczach mój wizerunek :P Wykreowany głównie przez kobiety co prawda, ale nie czepiajmy się już szczegółów :classic_cool:

Rozumiem :P Ja mam ten luksus ze nikt z moich znajomych tu nie wchodzi wiec teoretycznie moge wklejac i pisac co mi sie zywnie podoba :P

Gość jaaa20
depeche idz spac!

nikt na milion procent, a moze i wiecej :P jaa20- o co ci chodzi? przesladujesz mnie na kazdym topiku... i mowisz ze mam isc spac :p smieszne.

Gość jaaa20
ej nie no nie mam nic do ciebie,ale kiedy bym nie wszedł na kafe ty jestes zawsze,nie masz nic innego do roboty?? nie masz znajomych albo nie wiem. przykre;>

Ja nie jestem Aniston. Ja jestem B*********** . :P jaaa2- - tak sie o mnie martwisz? to mile .

Gość jaaa20
a martwie sie martwie,ale pytam powaznie,czemu ty cały czas tu siedzisz? owszem ja siedze nawet czesto ostatnio,ale tylko dlatego ze mam wolne,a ty całe zycie tu siedzisz? ja nie wiem czy ty sypiasz wogole,bo nie raz wejde o3 a ta dalej siedzi:)

nie dziekuje, jakos ciagne jeszcze :P mam klopoty ze snem, spie po godzine na dobe. to jeden. przyjaciol zostawilam w polsce - dwa. mam duzo znajomych ale slabej jakosci ze tak powiem i nie lubie sie zmuszac do kogos kogo nie lubie :) zadowolony? :)

Gość jaaa20
ja tez jestem za granica^^ a ty gdzie jestes?

a to strzałw 10 ja tez jestem w uk^^ a gdzie dokładnie jestes? p.S. PISZE Z INNEGO NICKU BO TAMTEN SIE ZABLOKOWAŁ:/

oxford szyszki chmielu.. obawiam sie ze nie posiadam takowych specjalow ps. depeche wytarczy :P

aaaa20 Ja ci powiem, ze wiek nie ma tu znaczenia sa 15 latki madrzejsze niz 50 letni faceci. Jeden taki pijany sie np. na mnie rzucil w pociagu pijany i mialem problemy. Po prostu niektorzy ludzie sa ineligentni i oczytani, a takze wrazliwi juz w tym wieku. Bardzo serdecznie pozdrawiam :)

dzieki doctor :) daje rady odnosnie rzeczy ktorch sama doswiadczylam :) jesli chcesz mnie obrazac, mozesz opuscic temat prosze? nie mam humoru :)