Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkapl

czy zerwac kontakt czy ciagnac to dalej?

Polecane posty

Gość karolinkapl

poznalam faceta pół roku temu obiecalismy sobie ze bedziemy najwyzej przyjaciolmi, oboje sie latwo nie zakochujemy, ale coraz bardziej zaczyna mi na nim zalezec, chociaz mowie mu cos zupelnie odwrotnego i ze nie jest w moim typie, on jednego dnia mnie podrywa, nastepnego traktuje oschle, nie wiem czy zerwac z nim kontakt czy dalej kontynuowac?

Gość pani mecenasowa
zerwij kontakt i zobacz czy jemu bedzie zalezalo na tym zebys jednak przemyslala decyzje i wznowila kontakt i spotkania. jesli tak to jest zakochany jak nic tylko sie boi do tego przyznac przed toba i samym soba :D

Gość karolinkapl
tylko jaki podac powod zerwania kontaktu, przeciez nie przestane nagle odbierac telefonu albo odpisywac.... nie mam 5 lat zeby tak robic:/

Gość fanaberiaa
udawaj, że jesteś bardzo zajęta i ogranicz kontakty... :)

Gość slicznotka86
moj kolega tez tak robil......pieprzony babiarz.....zerwalam kontakt...po 2 miesiacach sie pogodzilismy.....chcial kawki itp.ale ja powiedzialam ze nie....za dlugo sie decydowal a i tak bylam jedna z wielu....a zachowanie takie same......raz podrywa raz olewa........

Gość fanaberiaa
lepiej wybadaj sprawę na początku, niż kiedy jeszcze bardziej się zaangażujesz... złamane serducho długo się goi...

Miłość jest jak dotyk Pana Boga we śnie... - uśmiechamy się nie wiedząc czemu wcześniej tego nie robiliśmy.

Gość 089
ja bym zerwala. Nie lubie ludzi zmieniajacych do mnie podejcie ot tak.

Gość karolinkapl
on odzywac sie odzywa tylko jak sie spotykamy to raz tak raz tak, jak sie spytalam czy mu zalezy to powiedzial ze uzaleznienie przychodzi z czasem, powiedzialam mu kiedys ze nie jest w moim typie, to stwierdzil ze mozemy sie spotykac dopoki ja bede chciala bo nie chce naduzywac mojego czasu, nieraz mowi ze mozna sie we mnie zakochac a zachowuje sie zmiennie jak pogoda :/

Gość fanaberiaa
uwielbiam ten typ. To tzw "facet z wiecznym okresem"...

Gość slicznotka86
jestes dla niego kołem zapasowym...ale nie martw sie w koncu zrozumiesz ze nie jest ciebie wart:)

Gość fanaberiaa
Właśnie. Chyba szkoda tracić czas...

Gość karolinkapl
pokrecona jest ta sytuacja bo on juz planuje co bedziemy robic za kilka miesiecy albo lat, mowi ze mnie gdzies zabierze cos pokaze itd. ma tysiace planow nieraz mowil ze chcialby miec taka dziewczyne ale zachowuje sie tak ze nie wiadomo o co mu chodzi :/

Gość elizzka89
zerwij kontakt i zobaczysz co on zrobi

Gość karolinkapl
chyba powiem mu ze nie powinnismy sie spotykac przez jakis czas bo zaczyna mi na nim zalezec i nie chce zepsuc naszego kolezenstwa

Gość zerwij kontakt