Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżta mi

chodzi mi o lotnisko ....

Polecane posty

Gość pomóżta mi

mam zamiar lecieć liniami Ryanair i mam pytanie odnośnie odprawy online , czy można mieć bagaż oprócz tego podręcznego ?

Gość zla na caly swiat
a dlaczego mialo by to byc zakazane ??

Gość pomóżta mi
no w niektórych liniach pisze ze można mieć tylko ten podręczny, i już nie wiem ...

Gość zla na caly swiat
hah , moze zle zrozumialas. w kazdym samolocie mozesz miec 1 glowny plus 1 podreczny tylko ze w ryaniar musisz odprawic sie przez internet. W ryaniar mozesz miec z tego co pamietam 15 kg glownego i 10 podrecznego.to o to chodzi. jesli tego nie zrobisz na lotnisku zaplacisz chyba 40 euro

Gość zla na caly swiat
ryanair *

Gość kijowo owo
a kupilas sobie bagaz glowny, czy nie? bo to jest istotne. jesli nie doplacilas za mozliwosc przewozu bagazu glownego, to mozesz wizac tylko podreczny.

Nie musi sie odprawic przez net, tylko wykupując bilet odrazu masz tam opcje ze placisz za 1 bagaz lub dwa. Jesli wybrałas jeden tzn. ze masz ten podreczny a jesli dodałas główny (opcja dodatkowo płatna) to masz dwa. Główny 15 kg podreczny 10 kg. Sprawdz bilet i rezerwacje tam jest napisane.

Gość pomóżta mi
jeszcze nie kupiłam biletu, a jak bede miala tą odprawe to gdzie sie udac od razu na lotnisku ?

Gość zla na caly swiat
na biledcie bedziesz miec napisane ktory terminal idziesz na swoj i na ekranach informacyjnych szukasz swojego samlotu ( cygra i litery) , jak juz znajdziesz , podchodzisz do odpowiedniego stanowiska i juz :) a jak bedziesz miec problem zapytaj w informacji co do bagazu.l ja zawsze zaznalaczalm 1 i bralam glowny i podreczny dlatego ze oni pytaja o ilosc bagazu glownjego..zreszta...ostatni raz lecialam z 6 miesiecy temu ta linia to moglo sie pozmieniAc

Gość zla na caly swiat
cyfry i litery * cholipka cos mi pisanie nie idzie.. to taki skrot..ja juz nie wiem jak jest w ryanair, chodzi o nazwe samolotu.. na przykladzie mojego biletu.. ja mam OK701 i tego wlasnie musze szukac na ekranach

Gość pomóżta mi
dziękuję za wszystko, mam nadzieję że nie zgine :D