Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona 24

nie potrafie...

Polecane posty

witam wszystkich moze ktos z was pomoze podjac mi decyzje...poznalam faceta pol roku temu biegal za mna jak tzw.piesek kwiaty,prezenty,czule slowka miliony telefonow i sms-ow a teraz po pol roku czar prysl i w tym caly problem poniewaz przez to ciagle sie klocimy na poczatku byl calkiem inny a teraz zmienil sie nie zabiega juz tak o mnie sa sms-y ale o wiele mniej itd gdy go pytam czy nadal mnie kocha twierdzi ze tak i ze zabil by gdy zblizyl by sie do mnie jakis koles a ja mu mowie ze brakuje mi tego jaki byl kiedys to on tlumaczy to tym ze kazdy na poczatku jest taki a teraz on jest juz soba i mam sie do tego przyzwyczaic ale ja nie potrafie czuje sie nie kochana:(:( co wy o tym sadzicie???

Gość 089
mysle, ze on się Toba zauroczyl i dzis jego uczucie zgaslo.

to skrajnie naiwne wierzyc ze taka idylla bedzie trwala cale zycie. moze powinnas z nim pogadac ?

rozmawialam z nim i on twierdzi ze on sie nie zmienil ze zawsze taki byl ze na poczatku to kazdy taki jest

Gość to teraz bedzie już
tylko gorzej .... niestety

SAMA NIE WIEM CZY BYC Z NIM CZY ODEJSC:( NP.JAK JEST ZLY O COS NA MNIE I JEST JAZDECZKA TO MOWI MI NP.ZE MNIE NIE KOCHA ITD. A NA DRUGI DZIEN PRZEPRASZA I MOWI ZE POWIEDZIAL TAK W ZLOSCI ALE MNIE TO BOLI:(

Gość kkkkkkakkkkka
Wiesz co ja w złości mówię różne rzeczy swojemu chłopakowi,ale NIGDY nie powiedziałabym, że go nie kocham:-O Coś jest nie tak z tym Twoim facetem niestety...

JUZ SAMA NIE WIEM CO MAM ROBIC WIEM ZE MOWI TAK TYLKO GDY JEST ZLY ALE SAMA NIE WIEM WYDAJE MI SIE ZE ZA BARDZO MU POKAZALAM ZE MI ZALEZY BO WCZESNIEJ TO JA GO OLEWALAM TOTALNIE

Gość kkkkkkakkkkka
A nie możesz nabrać trochę dystansu, pokazać,że nie jest dla Ciebie całym światem. Sprawić żeby zauważył,że nie jest tak,że ma Ciebie na zawsze??

NO WLASNIE I TU JEST PROBLEM PONIEWAZ WYDAJE MI SIE ZE GDYBYM TAK ZROBILA TO BY SIE OCKNAL ALE CZASAMI NIE WYTRZYMUJE I 1 WYIAGAM REKE

NP.WEEKEND BYL FAJNY ZABRAL MNIE W FAJNE MIEJSCA BYLO MILUTKO ALE BRAKUJE MI TEGO JAK CIAGLE PIERWSZY PISAL ITD ZDARZA SIE TO ALE JUZ NIE TAK CZESTO A JA WBIJAM SOBIE DO GLOWY ZE ON JUZ NIE KOCHA MNIE AZ TAK

dziewczyno, zejdź na ziemię! Przecież wiadomo, że zawsze na poczatku jest super, facet robi wszystko, żeby kobietę zdobyć. Później spadają różowe okulary i zaczyna się szara rzeczywistość. Nie sądzę, żeby on Cię kochał mniej, po prostu ma już tą pewność, że jesteś jego i nie musi się tak bardzo starać, jak na początku. Wyluzuj więc trochę :)

wiesz dlaczego mam takie watpliwosi bo od zawsze jak sie klocimy to mowi ze mnie nie kocha jest strasznym nerwusem na drugi dzien przeprasza dlatego ja szukam dziury w calym:/

ja myślę ze z kończyła się i nie długo znajdzie inna do adoracji

Gość bez śnidania dziś
dlatego ja nie lubie takich facetów ktorzy latają za kobietą,prawią czułe słowka ( oczywiście wszystko w nadmiarze),wyczuwam fałsz i uciekam jak najdalej.Wolę mniej wylewnych w uczuciach ale szczerych.