Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czakarta25

ból sutków przy dotyku

Polecane posty

Gość czakarta25

hej, od prawie miesiąca bolą mnie przy dotyku sutki. okres miałam 21.06, potem plamiłam, nie uprawiałam seksu, tylko około 2 tyg przed okresem petting. ciąża więc chyba wykluczona. dodam, że brałam duphaston na wywołanie miesiączki a teraz od 1 dnia miesiaczki biore tabletki antykoncepcyjne (azalia). nie wiem skąd ten ból piersi. czy może być od za ciasnego stanika? mam bardzo mały biust i noszę żelowe wkłądki w staniku.

Jesli bierzesz tabletki to moze byc jeden z wielu skutkow ubocznych ktore wystepuja na poczatku stosowania. Nie ma sie czym martwic bo z czasem przejdzie ;)

Gość czakarta25
no tak, ale bolały mnie zanim zaczęłam brać anty, jak nie brałam wcale a potem jak brałam duhaston. martwie sie, bylam u ginekologa mowilam ,ze bola, ale zbadala i stwierdzila, ze nic tam nie ma (guzów). juz sama nie wiem

Gość dadadada
hej, mam 19 lat i od 3 dni bardzo bola mnie sutki przy dotyknieciu. nigdy mnie nie bolaly, nawet przed miesiaczka. ostatni okres mialam 19.05 i zawsze mam dlugosc cyklu 30-32 dni. miesiac temu miesiaczka spoznila mi sie o ponad tydzien myslalam ze jestem w ciazy ale dostalam okres. we wrzesniu przeszlam zabieg, w ktorym musieli usunac mi martwe dziecko, ktore mialo 6 tygodni. czuje tez czasem jak mi sie przelewa w brzuchu. moje piersi sie troche powiekszyly i staly sie bardzo jedrne. boli mnie tez lewy jajnik. ponad rok temu mialam tam torbiel ale mi sie wchlonila.

Gość gość
u32K9Peyt8EtAbvGt4qrtgHX