Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Persephone

Strzelić mojemu facetowi czy się wstrzymać???????

Polecane posty

Gość pewna studentkaaaa
przynajmniej nie daj sie udobruchac od razu ;) niech cie troche poprzepraszaaa nie lubie jak ktos jest pijany jak bela i rzygaaaa, tez nie toleruje tego u faceta jesli jest w moim towarzystwie i mam sie bawic w matke terese...

Oj nie dam, nie dam tak szybko :) Pił, ale stan ogólny b. dobry, więc prognozuję spokojną noc. Dobranoc kochani, dziękuję za rady! :)

Gość 88888888
moze cos bzyka ?

Tak, mnie ;) Noc minęła spokojnie, rano wstał do pracy, najwyżej będzie cały dzień umierał :)

ja tez tak nie raz miałem ze musiałem pic tylko do polnocy bo trzeba bylo wstac o 5 na anstepny dzien ale ZAWSZE wracalem duuuuzo pozniej :) niestety alkohol powoduje tez to ze sie nie ma poczucia czasu...a potem zdziwko ze juz jest taaaka godzina ;)

Gość
persephone, szacun za opanowanie, ja bym tak nie potrafila:classic_cool:

Gość wiosenna rosa
Przesadzasz - kazdemu może sie zdarzyc zabalować. Ale dziecinada! Ciesz sie że nie msz wiekszych problemów!

Byczek, coś w tym jest :) Kafeździra, ludzie z kafeterii mnie trtoche pohamowali ;) Wiosenna rosa, jak najbardziej, zdarzyć sie może, gorzej jak się wydarza i to nie aż tak rzadko. A problemy większe mam, np. to, że mgr muszę pisać 😭