Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ehhhh

Problem. Mój chłopak......................

Polecane posty

Gość ona_ehhhh

Proszę pomozcie mi. doradcie czy przesadzam czy co;( Dzisiaj mój chłopak juz długo jestem z nim poznał moich znajomych wypił kilka piw super.. kiedy wracalismy do domu pytał się mnie dlaczego tak nagle wyszłam czy coś się stało.. nie zdązył nawet piwa dopić. a przecież czekałam na niego i pytałam czy jjuż idziemy no to się zgodził. Przez całą drogę robił problem z niczego. że jestem chyba nie zadowolona z tego jak sie zachowywał i nie zrobił chyba dobrego wrażenia wg mnie. Ja mu mówiłam że było przecież ok. A on dalej swoje i widzi po mojej minie. No to sie wkurzylam bo nie lubie jak ktos wie lepiej co myślę. Mówiłam mu że czepia sie i robi problem z niczego troche wkurzona a on że kto tu sie czepia i kto to mowi.. to go puscilam szlismy osobno. Potem na pozegnanie dalam mu buziaka i go przytulilam i poszlam. smutnym glosem mnie przeprosil. nagle a przez całą drogę się czepial czemu idę tak czemu idziemy za ręke nie przytuleni..... powiedziałam daruj sobie i poszłam. Do tej pory sie do mnie nie odzywa.. ;(( maartwie sie bo za trzezwy nie był. to dlatego był taki skory do kłótni.......

Gość Genderowy golibroda
Zamiast przesadzać zacznij siać.

Gość pewna studentkaaaa
hmmm macie 16 lat, tak? :o

Gość tak pewna ona...
Pewnei przyszedł do domu i poszedł spac... Jutro pogadacie i bedzie dobrze:)

Gość Genderowy golibroda
Pamiętaj że dana ci pamięć, nie kłam sobie a nikt ci nie skłamie.

a moj jak sobie wypije to zawsze robi mi awanture i wtedy wykrzykuje ze juz mnie nie kocha a na drugi dzien przeprasza/zy to normalne:/

Gość Masakra Takaona
Ona 24 kazda laska w Polsce i na siwecie ci zazdrosci

a ja idiotka nadal go kocham:/ale ten typ tak ma nie wie czym moze mi dowalic to takimi tekstami rzuca a awantura przewaznie jest o to ze jakis koles gada ze mna lub patrzy sie na mnie

Gość jawora
ona24, ale nie wmawiaj że to normalne...nigdy nawet po pijaku nie usłyszałam od faceta, że mnie nie kocha. To przykre

no dlatego napisalam czy to normalne:/ swojej ex mowil jak sie wkur.. na nia ze ja zdradza chore:/