Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w UK

Cy to normalne ze moja dziewczyna tak mnie traktuje ? UK

Polecane posty

Gość entka
seminarzysta- ale skoro chcesz rozmawiać, to dobrze i nie rozumiem na co Ona miałaby się burzyć. Tylko widzisz, za dużo mówić nie ma co, czasem są potrzebne twarde, męskie słowa i decyzje. Nie wiem, gdzie u Was problem tkwi- ale może ona już nie raz dała Ci to do zrozumienia, powiedziała, i nie chce kolejny? Na tym punkcie kobiety mają nierówno...

Gość preferencja45545
moze i przynudzaja, ale to jest coraz czestsze dzisiaj u ludzi... moze ciebie to nigdy nie bedzie dotyczyc... i tam jest ON - seminarzysta, a nie seminarzystka.

Gość seminarzysta
entka - owszem, ja za duzoi nie gadam, staram sie mowic jasno, ale mi chodzi o to, ze mowie wtedy, kiedy juz jest koniecznosc albo klotnia znow... a tak na codzien to sobie chce zyc spokojnie i miec swiadomosc, ze jestem w fajnym zwiazku... czy to tak wiele? a zamiast tego wciaz sie mecze z myslami, ze znow bede mial przejeb*ne...

Boshe, ale co to za związek? I co, autor ma się wkopać jako kolejny nieszczęśliwy w cos takiego? Niech sie sowie co jest nie tak nim będzie za późno.

Gość takie_jeden_se
ile dziewczynek rozlacza sie ze zlosci, bo nie chce gdac........ albo wylaczaja telefony pozniej......... masakra.... i pretensje...

Gość he to ja dziewczyna UK
wieeem wieem wieem ciekawa byłam czy ktoś zauważy

chyba przynudzam jeszcze bardziej od nich

ja jestem w szczęsliwym związku od 5 lat i mam nadzieję że nie będzie mnie to dotyczyć, ale nigdy nie wiadomo życie jest przewrotne

Gość takie_jeden_se
dziewczyno z UK - nie, nie przynudzasz, ale mimo wszystko ludzie maja naprawde TAKIE wlasnie problemy... kiedys to sie nie martwilo o nic takiego... a dzisiaj? zdrady, komorki, smsy i taki tam...

na miejscu UK to przeprowadziłambym POWAŻNĄ rozmowę a jeśli by to nic nie zmieniło to niech odpuści i układa sobie życie na nowo

Gość klawisz_enter
przede wszystkim takie zachowanie dziewczyny tylko odsuwa od niej faceta i go do niej zniecheca... ale oczywiscie potem jeszcze pieklo, ze to ON JA OLEWA!

I o to się rozchodzi od początku, żeby POWAŻNIE porozmawiać, a nie dowalać kolesiowi jakimiś gdybaniami

po co się szarpać po co nerwy ja tak zrobiłam w POPRZEDNIM związku widocznie to nie był TEN a teraz jestem szczęśliwa i cieszę się że nie przeciągałam tego dłużej niż było to potrzebne

zgadzam się z entką w 100 5 to najlepsze i najprostsze wyjście

i jako kobieta dodam w obronie, że odpychające zachowanie czsami naprawdę ma poważne przyczyny, choć niestety, często jest bez sensu.

Gość niee..no taa
po co się tak zadręczać po co się szarpać życie jest na to za krótkie

Gość mala_pala
przyczyny, np. urojenia i histeria??? a to jest najczestsze, bo potem sie okazuje, ze "o co tyle krzyku"...

Gość niee..no taa
hej zdaje się że pan z UK nas olał ;-D

Gość niee..no taa
a my się produkujemy :D

Co chiał usłuszał, co go trafiło, sobie uroił i własne rozwiązanie może juz wymyślił;)

Gość Ja mam 28 lat i w zyciu nie
chcialbym dziewczyny 24 letniej ktora ma dwojke dzieci (skoro w tak mlodym wieku - niezla z niej puszczalska) i traktuje mnie jak lajno...

Gość niee..no taa
z traktowaniem jak łajno to się zgodzę a reszata twojej wypowiedzi... nie znam jej- nie oceniam

Gość niee..no taa
ciszaaa

Gość w UK
hmm niewiem rozmowy nic nie daja a jak daja to tylko poprawe jedno dniowa wczoraj bylo ok dzis juz zle zaczynam sie powaznie zastanawiac na tym zwjazkiem czy on ma jaki kolwiek sens hmm ...

Gość Cy to normalne ze moja dziewc
8.00 sms wstałaś już kochanie? jeżeli pozostaje bez odpowiedzi to sygnał 1,2,3 aż do odzewu i po takiej akcji kochanie już nie śpi i musi wstać 8,30 co będziesz robiła? kochasz mnie? bo ja ciebie bardzo i bardzo za tobą tęsknie.... ( 9,00-22,00 gdzie idziesz? co robisz? o której przyjdziesz? gdzie byłaś? dlaczego nie odbierałaś? odpisz na smska,kiedy będziesz w domu?tęsknie za tobą ,ty pewnie za mną nie ..nie okazujesz mi tego,zdradzasz mnie? a jakbyś mnie zdradziła to byś mi powiedziała?nie idz jeszcze spać,nie kochasz mnie? nie tęsknisz? kocham cie ! tęsknie za tobą! włącz kamerkę,wyłącz kamerkę..ja mam wyłączoną kamerkę a ty nawet nie zwracasz na to uwagi...nie patrzysz na mnie? nie tęsknisz za mną,dlaczego sie nie odezwałaś? dlaczego jesteś na niewidocznym,kochanie z kim piszesz? kochanie kto do ciebie napisał? kochanie od kogo ten sms? )

Gość nie to nie jest normalne

Gość nie to nie jest normalne
Ja bym Cię do lekarza wysłał bo takie zachowanie zakrawa na obsesję!!!