Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoldaa333

już drugi mężczyzna na odchodne mi powiedział

Polecane posty

Gość izoldaa333

że pociągają go kobiety pewne siebie ,silne emocjonalnie...a ja jestem ich przeciwieństwem.Czy ja nie mam szansy na szczęście przy nieco innym charakterze?

masz szanse ale wybierasz zly typ charakteru mezczyzny.

zwykłe niedopasowanie się charakterami i tyle. Są faceci, którzy lubią silne, pewne siebie kobiety, są i tacy, którzy wolą delikatne i ciche

Gość bo większość facetów woli
takie pewne siebie laski z jajami

Gość gość
niekoniecznie... pewne siebie laski z jajami często nawet odstraszają, nie przeginajmy... mnie np. podobają się delikatne i kobiece dziewoje, a pewność siebie polega jedynie na znaniu własnej wartości, nie popadaniu w depresję, itp... z jednej strony kobieta musi wzbudzać w mężczyźnie potrzebę zaopiekowania się nią, a z drugiej strony kobieta musi wnieść życie w życie faceta... w końcu potencjalnie ma być przyszłą matką, która da radę wychować dzieci na stabilne i zdrowe emocjonalnie... w skrócie mężczyźni myślę, że mają to uwarunkowane jakoś genetycznie, wybierają kobiety delikatne, ale które wniosą ciepło do ogniska domowego ^^.

Gość gość
A dlaczego nie?

Gość gość
Kobiety też mają swoje wymagania, których mężczyźni nie są w stanie przejść więc nie marudź.

Gość gość
kobieta ma być partnerem a nie laską na sex. Chyba, że chcesz być tym drugim?

Gość gość
Widzisz, jestem taka sama jak Ty ;-) wiesz co mi powiedzial po 3 latach zwiazku, ale z przyczyny- bo nie dalam mu prezentu na mikolaja w grudniu 2013 bo odkrylam jego klamstwa od 6mc zerwalam choc bolalo i boli do dzisiaj a dodam ze przez 3 lata utrzymywalam go bo nie mogl pracy znalezc, kupowalam mu rzeczy wspieralam- powiedzial facet 34letni ze jestem suka i mszcze sie na nim, ze nigdy go nie kupilam ta dobrocia i mam s*******ac. Zero komentarza. Facet poprostu d**ek- ale boli do dnia dzisiejszego!

Gość taki jeden facet 1984
pomagać komuś w nieszczęściu owszem ,ale utrzymywać nieroba przez 3 lata to już frajerstwo ,a frajerami się gardzi ...podświadomie często. ..z resztą sama sobie wyobraź odwrotną sytuację co byś czuła do człowieka, który ciąglę Cię chce pomimo tego ,że Ty go wykorzystujesz, mamisz i mu ściemniasz.

Gość gość
a dlaczego nie? po co zakładać nowy taki sam temat?

Gość gość
z jednej strony nie dziwię się- kto by chciał niepewną siebie? ja bym nie chciała faceta,który się wszystkiego boi, ale to facet ma sprawiać,że czujemy się pewnie i wspaniale a co z nieśmiałymi ? mamy się zabić? albo spotkać z innymi nieśmiałymi i bać się razem wszystkiego? :(

Gość gość
alez skarbie pociagaja go silne a jest ze slabymi? to co znaczy ze te slabe wykorzystuje jak hiena cmentarna?

Gość gość
złych facetów wybierasz.;)