Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała łąka

Miłość partnerów kończy się po urodzeniu dziecka.

Polecane posty

psychiczna kafezdzira, no i co z tego, ze u Ciebie było normalnie - o czym to niby świadczy???? Chyba o Twojej krótkowzroczności, bo u wielu kobiet nie jest tak łatwo. Wiele zalezy od tego, jak przebiagał poród - jedne są szyte, więc jest cieżko, inne mają cesarkę, więc około 2 tygodni ledwo sie ruszają, a nweet jeśl nie, to mają duże ograniczenia po to, zeby się rana dobrze i spokoinie zagoiła, inne maja szczęście i lekko to przechodzą. Jeszcze można by pisac o wielu innych sprawach

Gość ale kłótnia
Ja też znam takie przypadki jak pisze autorka i myslę, że to jest normalne . Kobieta po ciąży się zmienia i przestaje faceta podniecać. Czego się spodziewać?

I mozecie po mnie jechac ile chcecie :P Ja ma njawidoczniej inny zwiazek niz wy i nie musze jechac po swoim facecie ani dowarotsciowywać sie i leczyc kompleków :D

Gość
bo u wielu kobiet nie jest tak łatwo. Wiele zalezy od tego, jak przebiagał poród - jedne są szyte, więc jest cieżko, inne mają cesarkę, więc około 2 tygodni ledwo sie ruszają, a nweet jeśl nie, to mają duże ograniczenia po to, zeby się rana dobrze i spokoinie zagoiła, inne maja szczęście i lekko to przechodzą NO I CO Z TEGO?!?!?!?!?!?!?!? Nie rozumiesz tego, co napisalam. Kurwa, no chyba o to chodzi, ze skoro masz meza, oczekujecie przez 9 mcy na swoje dziecko, to nie wazne czy jestes szyta, masz flaki na czole, czy po porodzie masz cipke ciasna jak gwizdek - MAZ MA CIE KOCHAC I AKCEPTOWAC TAKA, JAKA JESTES!!!! No chyba, ze mam jakies mylne wyobrazenie o partnerskim zwiazku;o jesli ty uwazasz, ze normalne jest to, ze facet nie jest w stanie cie zaakceptowac i od ciebie dbac, to swietnie, bedziesz czekac 10 lat az sie otrzasnie z szoku poporodowego?:o

oczywiście, ze facet powinien zaakceptować, ale kobieta powinna też zadbac, jednak powinny być zachowane granice rozsądku, a taką granicą nie jest dla mnie ocenianie sytuacji po 1,5 miesiąca. Po takim czasie calkiem mozliwe, ze niejeden facet musi miec czas, żeby się z pewnymi rzeczami oswoić (i to jest natralne, w końcu tez jest tylko człowiekiem), a kobieta nie ma obowiązku wyglądac jeszcze jak księżniczka chyba się po prostu nie zrozumiałyśmy, więc nie syp mi tu desperacko kurwami :O

Gość
nie sypie desperacko kurwami, jesli masz z tym jakis problem, to nie moja brocha:o jestem tego samego zdania co wiewiora, ale fakt, moze to kwestia naszego doswiadczenia. przykre, ze kobiet tlumacza w ten sposob facetow, a potem zakladaja kolejne topiki pt ''minely juz 3 lata od porodu, maz dalej mnie nie akceptuje, co robic??''. wiecej szacunku do siebie laski:o milego dnia🖐️

Gość złotowłosssa
powiem wam tak, ja nie chce mieć dzieci.. dlaczego? tu nie chodzi o ciało o zmiany w ciele.Tu chodzi o to ze jak urodzi sie dzieciak to facet staje sie tylko dodatkiem do zwiazku i tylko dziecko sie liczy, i nie mówicie ze nieprawda bo tak jest, nie raz i nie dwa to zauważylam.

Gość hjkjjjjj
Tylko,że ten mąż który jest dodatkiem do dziecka często znajduje sobie inną babę i kobiecie zostaje tylko to dziecko.

Gość to nieprawdaautorko półtora
miesiąca po porodzieto bardzo krótko. To dopiero koniec połogu. Być może nie odnaleźli się jeszcze w nowej roli, być może to psychika koleżanki, a nie reakcje męża... Ja mam dziecko, 1,5 roczne. Nigdy nie uważałam się za piękną, a mój mąż za mną szalał, za moim ciałem też. Mam wrażenie, ze po porodzie jest nawet lepiej niż było. Ja się poczułam bardziej kobieco, otworzyłam się..., ale na to potrzeba czasu. Poród to wielkie wydarzenie w życiu każdej kobiety, zmiany psychiczne i hormonalne, wywrócenie do góry nogami całego życia...., potrzeba czasu. Myślę, że jeśli partner wcześniej kochał, to nie ma szans, zeby po pojawieniu się dziecka przestał..., jest raczej odwrotnie... I mówię to, pomimo, ze mój mąż asystował przy porodzie, wszystko widział, cięcie, łożysko, wszystko... Pzred porodem kochał mnie, a teraz kocha też naszego synka i mnie dodatkowo za to, zę mu go urodziłam... Pozdrawiam

Gość krokodyl33
To kobieta przestaje kochać faceta po urodzeniu dziecka! Bo liczy się tylko dziecko. Taka jest biologia i tak ją determinują hormony! Ja właśnie jestem kopniętym w dupę, ale powoli otwierają mi się oczy że są inne kobiety, dbające o siebie, urocze i życzliwe.

Gość mireczkaa
jeśli miłość między partnerami była PRZED urodzeniem dziecka to nie ma możliwości, zeby się skończyła:) Ja też rodziłam z mężem, ktoś może powiedzieć "obrzydlistwo"- a nas to niesamowicie zbliżyło. W dobrym, kochającym się związku dziecko jest dopełnieniem, czymś, co cementuje, a nie dzieli. A już ocenianie relacji 1,5miesiąca po porodzie jest chore! Kropka.

Gość asfrqdaq
glupie pipy nie odrozniaja milosci od seksu. gruba brzydka baba moze nie podniecac, ale mozna ja dalej kochac platonicznie :D

Gość sylwiaruda123
Ten tytul nie ma sensu! JESLI MILOSC SIE KONCZY PO URODZENIU DZIECKA TO NIGDY MILOSCIA NIE BYLA.! Moze skonczyc sie namietnosc, adoracja, pociag alemilosc nie. Dziecko powinno byc ukoronowaniem milosci, poglebic ja I umocnic. Wszystko inne da sie naprawic, wzbudzic na nowo I przywolac ale podstawa musi byc milosc.! Jesli partnerzy sie rozstaja lub oddalaja od siebie po urodzeniu dziecka to oznacza ., ze bylo zakochanie., fascynacja ale nie bylo milosci.Jest to najwieksza proba I test na milosc w zwiazku .tylko, ze czesto to faceci ktorzy odchodza maja wieksze szanse na ulozenie sobie zycia na nowo..bo z reguly dzieci zostaja przy matkach. Ale lepsza taka opcja dla dziecka niz zycie w niekochajacej sie rodzinie. Tylko wybor przez matke nastepnego ., kochajacego partnera zyciowego moze uratowac sytuacje.Czesto tak sie nie zdarza, ba jest nawet gorzej. A ofiarami naszych zlych wyborow sa dzieciaczki...to przykre.

Gość sylwiaruda1234
Ten tytul nie ma sensu! JESLI MILOSC SIE KONCZY PO URODZENIU DZIECKA TO NIGDY MILOSCIA NIE BYLA.! Moze skonczyc sie namietnosc, adoracja, pociag alemilosc nie. Dziecko powinno byc ukoronowaniem milosci, poglebic ja I umocnic. Wszystko inne da sie naprawic, wzbudzic na nowo I przywolac ale podstawa musi byc milosc.! Jesli partnerzy sie rozstaja lub oddalaja od siebie po urodzeniu dziecka to oznacza ., ze bylo zakochanie., fascynacja ale nie bylo milosci.Jest to najwieksza proba I test na milosc w zwiazku .tylko, ze czesto to faceci ktorzy odchodza maja wieksze szanse na ulozenie sobie zycia na nowo..bo z reguly dzieci zostaja przy matkach. Ale lepsza taka opcja dla dziecka niz zycie w niekochajacej sie rodzinie. Tylko wybor przez matke nastepnego ., kochajacego partnera zyciowego moze uratowac sytuacje.Czesto tak sie nie zdarza, ba jest nawet gorzej. A ofiarami naszych zlych wyborow sa dzieciaczki...to przykre.

Gość gość
Chcialam napisac cos na temat ale jak tak czytam te wasze komentarze to doszlam do wniosku ze nie ma sensu.... Jesli dla niektorych z was najwazniejsze w zyciu jest "wygladac jakby sie wogole nie rodzilo" i "byc adorowana przez meza" to ja nie mam pytan :O ......