Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brrryttwannny

Spotkaliście się z osobami w pracy które nie szanują sprzątaczek???

Polecane posty

Gość Brrryttwannny

Sama jestem osobą która pracuje w szkole i nie wyobrazam sobie chodzic z głową wysoko podniesioną bo jestem Pania nauczycielką, a sprzątaczki miec w dupie i je ponizać. Ze wszystkimi jestem w miłych kontaktach i każdemu się kłaniam. Ale są u mnie nauczycielki które kompletnie ponizają sprzątaczki i woznych- w ogole nie mowia im dzien dobry, uwazaja sie za lepsze. Dla mnie takie oosby są zerem. Wg mnie trzeba miec w sobie pokore i rowno wszystkich traktować obojetnie czy ta osoba jest doktorem czy sprzątaczką. A u was w pracy jak jest?

Gość maikyla
Ja sprzatam u rodziny. Najgorsze jest traktowanie przez ich corke - 14 latka traktuje mnie jak smiecia - kaze zmieniac sobie buty i przynosic picie do pokoju, gdy ona sobie wygodnie lezy z komputerem.

Gość masz__ rację
Ja sprzatam u rodziny. Najgorsze jest traktowanie przez ich corke - 14 latka traktuje mnie jak smiecia - kaze zmieniac sobie buty i przynosic picie do pokoju, gdy ona sobie wygodnie lezy z komputerem. to chyba prowokacja

Ja szanuję sprzątaczki i zawsze mówię im dzień dobry.Zawód jak każdy i jako nieliczny z tych, bez których nie dałoby się obejść. I na dodatek ciężka praca.

Ja również szanuje wszystkie Panie sprzątające i nigdy nie daje odczuć, że są gorsze. I wcale nie uważam że są gorsze.

jest takie powiedzenie: z góry można spojrzeć na człowieka tylko wtedy, gdy chce mu się podać rękę, aby wstał..

Gość trollkailka
a ile teraz zarabia sprzataczka?np.sprzatająca czyjiś dom? Za godzinę?