Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana Onnna

Boję się obrony!

Polecane posty

Gość Zakłopotana Onnna

Jutro mam obronę pracy magisterskiej, ale przez niektóre sprawy osobiste nie uczyłam się dużo, bardzo mało umiem. na naukę mam już bardzo mało czasu i w ogóle nie mogę się skupić :( 2 lata temu miałam obronę pr.licencjackiej, ale byłam przygotowana, a teraz chyba umrę ze strachu. Co będzie w sytuacji gdy się nie obronię? Musze pisać nową pracę? Robię kawę i idę uczyć się, choć myślami jestem zupełnie gdzie indziej :(

Gość podszyw zgłoszony do blokady
a nie da rady teraz nie podejść i podejść w kolejnym terminie właśnie z powodów problemów osobistych?

Gość moniuszek22
Ja mam obronę w sobotę (obronę i egzamin mgr) i umieram ze strachu. Mam nerwicę lękową i boję się, że nie wyduszę z siebie ani słowa - przez ten strach wiedza mi nie wchodzi do głowy... Cholerka co to będzie:(

Gość a ja nie umiem napisać pracy
mgr, 5 lat studiów, dobre stopnie i stypendia, a teraz piszę pracę, ale po 10 stronach temat wydaje mi się wyczerpany i już :o Nie umiem pierdzielic 50 stron o niczym... A na moim kierunku tak wyglądają prace mgr... Uroki kierunku humanistycznego :( Także obrona przy tym wydaje mi się pikusiem. Panem pikusiem...

Gość moniuszek22
pikuś - chciałabym tak o tym myśleć, ale nie mogę... W sobotę to chyba umrę na zawał:(