Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

SPRZEDAWCA-kto pracowal??

Polecane posty

Chce wyslac cv i list motywacyjny na stanowisko sprzedawcy w pewnym sklepie kosmetycznym...czy w liscie motywacyjnym musze pisac cos na temat tego ze czekam na rozmowe kwalifikacyjna?? Myslscie ze na takie stanowisko przeprowadzaja takie rozmowy?? I czy obsluga kasy fiskalnej jest latwa...

musisz napisać na koncu..Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury i umożliwienie mi dokonania pełnej prezentacji podczas rozmowy kwailfikacyjnej...a co do kasy fiskalnej to nie mam pojecia

czyli rozmowa kwalifikacyjna bedzie? bo ja sie troche tego obawiam ;P no ale mloda jestem wiec musze sie jeszcze z tym obyc...tylko zupelnie nie wiem jak sie wtedy do tego przygotowac itd. ;/

powiem ci tak jak ja szukałam pracy( w zeszłym roku skonczylam technikum) to tez najbardziej sie balam rozmowy kwalifikacyjnej, no i faktycznie nie było zaciekawie głupie pytania typu dlacego chcesz tu pracować ile chcesz zarabiać ( nie wiem po co pytaja bo i tak dadza ci tyle ile moga) najgorzej jak kierowniczka jest baba, w koncu trafilam na feceta, bardzo konkretny, zadnych glupich pytan z tego typu jak ci wyzej napisalam..zycze ci powodzenia..jak cos to pytaj:)