Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genua

faceci jakiej profesji was kreca?

Polecane posty

Gość Ciemna Czekolad
PRZECIĘTNY KOWALSKI!!! jesteś w moim typie ;) nienawidzę kiedy facet stoi przy lustrze dłużej niż kobieta.... brrrr

Gość junaczek
no jeszcze nie wspomniałyście o psychiatrach,przedszkolakach,,uczniach,17 latkach ksiedzach,lekarzach,górnikach,weterynarzach,prawnikach, co oni nie są sexy? nie zniewalaja was?

Dodam punkt dla informatyków, mój jest cudowny. Pracownicy fizyczni jakoś mnie nie kręcą. Dzieckiem w kolebce będąc podobali mi się tenisiści bo sama gram, ale jak patrzę teraz na te zakazane mordy w aktualnej czołówce rankingu, to mnie odrzuca. Panów w gajerkach też omijam dość szerokim łukiem.

Gość madii2408
A MECHANICY SIE PYTAM????MARZYŁ MI SIE PO NOCACH MECHANIK SAMOCHODOWY BRUGNY PO LOKCIE, W KOMBINEZONIE, DO TEGO MAJACY 2 METRY!I TAKIEGO WLASNIE MAM;P

Gość studentfhhfhfhtf
a ratwnicy medyczni?

Gość studentfhhfhfhtf
a ratwnicy medyczni?

Gość łyk mineralki
prawnicy i mundurowi,najlepsza opcja 2 w 1:P

Gość kto pyta też błądzi
biznesmeni, sa bardzo mescy :)

Gość nalefka
A mnie też właśnie gitarzyści (mój jest :D).. I...robotnicy :-P

Gość Viera Viera
a ja zostane przy moim pilocie.. koniecznie w "roboczej zabie" :) wczoraj ogladalam Demony Wojny... moj m ma taka sama fryzurke jak Bogus :):) w dodatku jest inteligentny...a to ponoc inteligencja jest u faceta najseksowniejsza :D

Gość marynarz na strychu
a marynarze???

Ucieleśnienie męskiego seksapilu to dla mnie... drwal ;) Dlatego po prostu szaleję jak mój facet niedbale zakłada "roboczą" koszulę, jeansy i idzie rąbać drwa. Mmm... a do tego te pojawiające się żyły na rękach... Jestem zaburzona :p

Z moich obserwacji wynika ,że niektórym laskom podoba się typ gangstera,takiego niegrzecznego chłopca :P

Mamay wakacje , wiec ja dorzucę "Słoneczny Partol" - ratownicy- niektórzy bywają fajni :D w tych swoich odblaskowych spodenkach i koszulkach przerzuconych przez ramię :)

Gość a mi....
ksiegowi, bankowcy, informatycy i wszyscy Ci, którzy mają coś do powiedzenia... mundurowi i pracownicy fizyczni ok... ale tylko na chwile

Gość Viera Viera
dlaczego mundurowi ok tylko na chwile? moj facet ma wiele do powiedzenia...to naprawde inteligentny gosc ,ktory zna sie na swojej robocie i wielu innych rzeczach - majsetrkuje, potrafi naprawic kompa i auto :D, sam wykancza chalupe, robi doktorat i ma zwariowane poczucie humoru :)

Gość Andrianna_23
Mnie kręci mój bankowiec. :P A wcześniej spotykałam się z informatykami (2) i z prawnikami (2) i z dwojga złego już chyba to drugie lepsze. :O

Gość Viera Viera
nie no to zupelnie nie moja kategoria. lubie facetow silnych ,stanowczych... :) w wojsku nie ma popierdólki :D tak mawia moj m

Gość vvvvv
a kręcą was bezrobotni? :P

Gość Viera Viera
zaje... :D

Gość Macho łapka
Ubóstwiam lotników, zwłaszcza w mundurach, pilotujących loty cywilne krajowe i międzynarodowe, lekarzy, głównie chirurgów i z Pogotowia Ratunkowego, no i....Hugh Granta :)

Wymienił ktos architektów?:P Ja zawsze chcialam miec faceta architekta - połaczenie intelektu (nauki scisle) oraz kreatywnosci, brak sztywniackiego garnituru to tez plus No i jeszcze pracownicy socjalni i inni tacy spolecznicy - tez mnie to jakos pociaga :)

Aaa, jeszcze weterynarz! Lubie zwierzeta :)

Aaa, jeszcze weterynarz! Lubie zwierzeta :)

Gość Viera Viera
ja lubie tylko lotnikow wojskowych :) samoloty cywilne to takie taksowki powietrzne... pilot cywilnego samolotu nie musi wiele umiec...start, autopilot, ladowanie. wojskowy cwiczy sie na bojowych maszynach w roznych niebezp. sytuacjach. to jest rajcujace :D