Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genua

faceci jakiej profesji was kreca?

Polecane posty

Gość ejbisi
Wykładowcy uniwersyteccy maja cos w sobie ;) Poza tym lubie muzykow rockowych :P

Gość informatyk w swetrze
😠

Gość tuxia
informatyku w swetrze, jak się poznaliśmy to jeszcze miał sweter:D. Nigdy nie naciskałam, ale zawsze doradziłam w kwestii ubioru, gdy pytał i swetry powoli, i bezboleśnie wyeliminowałam:)

Gość to informatycy moga
miec dziewczyne? :P

Gość tuxia
najwyraźniej mogą:) znam samych takich, którzy mają. Tyle, że oni również pracują na uczelni, więc podpadają pod kategorię "wykładowcy", którą ktoś tu już wymienił jako kręcącą...

Gość To ok
mundurowi są oczywiście sexy - to nie nowość (za mundurem panny sznurem, nie?) tancerze - no fakt, ja sie kochalam w instruktorze tańca jako nastolatka. jak tak ruszaja bioderkami i tyle maja energii to sobie od razy wyobrazam co by wyczyniali w sypialni. Muzycy - czy to rockowi czy inni, jak facet zajebiscie gra na jakims instrumencie to od razu serca miekna. Budowlańcy - fajne opalone ciala, do seksu super, ale strach, ze głupi i ze związku nic nie będzie. Generalnie faceci na wysokich stanowiskach - kobieta wtedy podswiadomie mysli, ze taki kolo zapelni byt rodzinie, poza tym musi byc meski i dominujacy skoro rzadzi ludzmi, a to kobiety podnieca. Informatycy - sorry, ale nie wychodza z domu, rosna im brzuchy i nosza okulary jak denka. (braciszku - wybacz!)

Gość och ach
gitarzyści rockowi mundurowi no i oczywiście...... .... tzw pracownicy fizyczni. Mniam, spocone męskie ciała bez koszulki, pokazujący siłę swoich cudownych mięśni przy łopacie :) mam taki egzemplarz w domu, był "ogrodnikiem" i codzień przed moim oknem przekopywał trawnik bez koszulki :P

Gość nie iwem dlaczego ale mnie
marlyn manson jest tak straszny ze az sexy :)

Zgadzam się z ejbisi, wykładowcy z uniwerków rzeczywiscie mają cos w sobie, szczególnie kręci mnie intelekt u facetów, a oni to mają. No a rockowcy tez są super, sexy rock&roll!!!!!!!!!!!!

\"Budowlańcy - fajne opalone ciala, do seksu super, ale strach, ze głupi i ze związku nic nie będzie.\" nie ma to jak naoglądać się amerykanskich filmów :D :D przecietny polski budowlaniec, to koleś z brzuszyskiem, od którego wali jak z murzyńskiej chaty potem, niepranymi ciuchami i piwskiem

Gość chrumm
Odświętny mundur marynarzy... mmmm.... :)

Gość ada_to _nie_wypada
geodeci:) bo mam jednego jest bosko opalony i do tego mądry. hehe i nie chce powiedzieć do czego mu ten śmieszny sprzęt służy:)

Jak dla mnie budowlańcy tez nie są sexy, nie kręci mnieich robota, ani spocone opalone ciała. Wkurzają mnie tylko ich pogwizdywania, głupie teksty, krzyki z drugiego końca ulicy do dziewczyn, które wpadną im w oko. No i ci starzy mają brzuchy od piwska, smierdzą fajami i potem. A ci młodzi... no cóż za parę lat też będą starzy.

Za młodzieńczych lat podkochiwałam sie w Panu od W-Fu. Nie będę orginalna jak napiszę Mundurowi :D podobaja mi sie też Ci z kategorii Pan z Banku - elegancki, pachnący w garniturku pod krawatem :D

bankowcy to jakies totalne sztywniaki... mam kilku znajomych bankowców i wg mnie cierpią na permanentne spięcie pośladów - ani coś wypić, ani się pobawić....

Gość a mi sie marzy....
pilot...taki seksowny, opanowany, inteligentny, z glosem az kolana miekna...ach tak!!! dlatego wlasnie bede stewardessa...:-)

Gość a ja bede inna niz wy
lubie niegrzecznych chlopcow. Lubie tatuaze na całym ciele, lubie jak jest bezpośredni, męski, twardy, stanowczy, silny. Jednym zdaniem mowiąc kręcą mnie faceci z przeszłością kryminalna :O:D:D a jak widze mundurowych to mi sie slabo robi, ale na pewno nie z wrazenia.

W sobotę w "dzienniku" był dodatek dla facetów... i były przykłady supermężczyzn - na pierwszym miejscu Bartoszewski, na drugim Sikorski :D jako wzór do naśladownia w modzie - książę Karol :D i pomyślałam, że albo autorzy przegięli, albo ten dodatek był "tworzony z myślą o mnie" lub innych dziewczynach, takich jak ja ;) bo mi się tacy podobają (może poza księciem Karolem;) ), ale raczej sobie nie wyobrażam przeciętnego Kowalskiego, który marzy o "byciu jak Bartoszewski"... ;) zwykle mężczyźni chcą być jak jakiś Steven Segal ;) albo inny umieśniony, a niekoniecznie myślący ;) a szkoda... bo taki mądry facet, z władzą w rękach - to jest dla mnie mega seksowny... mmmm ;)

Gość sssssssssss22222
tylko zdecydowanie MUNDUROWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość księża zeecydowania

Gość Grzeczna123
Mężczyźni pracujący fizycznie - mam zboczenie na punkcie wypracowanych mięśni, a jeśli dodam do tego opaloną na brąz skórę...oczywiście mówię tu o panach przed 40ką:)

...każdy byle nie mundurowy ;] osobiście nie wiem co wy macie do informatyków znam wielu informatyków i żadnego w sweterku:P mój facet jest informatykiem :D hehe :) nie kręci mnie żadna profesja :P

"Mężczyźni pracujący fizycznie - mam zboczenie na punkcie wypracowanych mięśni, a jeśli dodam do tego opaloną na brąz skórę...oczywiście mówię tu o panach przed 40k" :D mięśnie to sie wypracowuje na siłowni a nie w pracy

Gość
lubie kominiarzy:classic_cool:

Ja byłam rok z sędzią piłkarskim:D Piłkarze są niesamowici. Oprócz tego strażacy, wojskowi i bussinesmani w garniakach z zagarkiem na łapie i z teczką w ręku. MNIAM.