Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latiska

Protest przeciwko bezplatnym studiom!!!

Polecane posty

Gość Latiska

Mam dosc utrzymywania nierobow. Kazdy niech sobie zarobi na studia

Gość kolejny raz
żeby na dziennych też trzeba się narobić! pewnie sama się nie dostałaś i teraz się wyżywasz :P

Gość pociesze sieee
taaa i tylko dzieci cwaniaków , którzy dorobili sie kasy na oszustwach beda mogły "studiowac"

Gość Latiska
Pisze to gdzyz zazdroszcze bo nie bylo mnie stac na bezplatne studia i musialam studiowac marketing wieczorowo placac 480 zl za semestr :(

Gość kolejny raz
trzeba się dużo uczyć żeby się dostać. nieroby? nic nie wiecie o studentach. a te z bogatych domów to na prywatnych są!

Gość kolejny raz
właśnie nie było Cię stać. a powiem Ci szczerze że większość studentów dziennych dorabia nocami, weekendami itp. więc napewno nie są nierobami - myślę że muszą się jeszcze więcej narobić

Gość kolejny raz
a aj jestem na państwowych i nie ma bogaczy. uwierz mi. ale np na Łazarskiego to Ci z średnich rodzin nie pójdą

Gość pociesze sieee
tez jestem na panstwowych dziennych i bogaczy nie ma!

Gość kolejny raz
żeby być na państwowych trzeba mieć dobre wyniki na maturze. ot tyle. wiem wyjątki się zdarzają ale to wszędzie...

Gość Lady_17
'utrzymywać nierobów' --> myślisz, że jak pracujesz, to jesteś 'super i kul'? Zapewniam Cię, że wieelu ludzi w Polsce pracuje i nie mają za złe studentom, że uczelnie nie są płatne. Jeśli się nie uczysz i nie dostajesz, to nie wylewaj żalów na Kafe. Proste ;]

Gość a mnie stac na zauczne
i coooo? studiuje dziennie panstwowo bo sie dostalam, a mam bardzo zdolna kolezanke ktora studiuje zaocznie, bo musi pracowac, i studiujac dziennie byla by na utrzymaniu rodzicoe, a tak placi za szkole i pracuje. cooooo ry pierdolicie tlumoki:O

na studia zaocznie nie idzie sie dlatego ze sie nie dostalo na dzienne:) nigdy nie poszlabym na dzienne, strata czasu wole w tym czasie doswiadczenie zawodowe zdobywac, zeby w wieku 25-26 lat miec cos ciekawego w VC niz tylko pusta kartke

trzeba było korzystać z prawa do bezpłatnych studiów, nikt nie bronił. każdy może z tego prawa skorzystać, więc nie narzekaj, że \"kogoś\" utrzymujesz, bo to równie dobrze mogłaś być Ty sama. Twój wybór :)

Gość kolejny raz
i coooo? studiuje dziennie panstwowo bo sie dostalam, a mam bardzo zdolna kolezanke ktora studiuje zaocznie, bo musi pracowac, i studiujac dziennie byla by na utrzymaniu rodzicoe, a tak placi za szkole i pracuje. cooooo ry pie**olicie tlumoki to idź na medycynę np zaocznie. sama jesteś tłumokiem

Gość raaayaaaaaaaaaaaaan
tkumoki to ci ktorzy mysla ze na zaoczne ida tylko ludzie z bogatych domow a panstwowe tylko ci z biednych:O:O:O