Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na kolacje

Kupka 3miesiecznego dzieciaczka

Polecane posty

Gość pytanie na kolacje

Jak powinna wygladac kupka 3miesiecznego szkraba karmionego tylko piersia? I jak czesto powinna sie pojawiac?.....

Gość kocham kamelie nowa
błehehehehehehehehehehe ty się o gówno nie martw, poczytaj książkę lepiej 🖐️

Gość pytanie na kolacje
kocham kamelie- lepiej sie poczules, bo sobie napisales "gowno" na kafeterii? To super. A na ksiazki to ja nie mam teraz czasu. Pytam konkretnie.

Gość pieluszkowa mama
dziecko karmione piersia moze robic kupke nawet w odstepie 10 dniowym poniewaz mleko matki jest bardzo dobrze przyswajalne, jezeli kupa ma konsystencje papkowata, dziecko puszcza baczki na ogole smierdzace ma miekki brzuszek i nie zauwazasz zadnych innych dolegliwosci nie masz powodow do zmartiwen;-)

Gość albion74
haha..skojarzylo mi sie ze Shrek 3 i jego "dorobkiem" puszczajacym baki;)

Gość pytanie na kolacje
No ale moj robi kupcie kilka razy dziennie. konsystencja wiekszosci kupek jest wlasnie papkowata, czasem troche bardziej wodnista. Kolor musztardowy. Myslalam ze w tym wieku dzidzius robi juz mniej kupek:) Ale chyba rzeczywiscie to sprawa indywidualna

Gość sdgvdgvsdgvsdg
pytanie na kolacje - może jeszcze spróbuj jaka jest w smaku ? :O Matka polka kafeteryja :O

Gość albion74
a gdzie ty widzialas te "wiekszosc kupek"??w TV??

Jeśli coś Cię niepokoi to spytaj się pediatry. Moja mała ma 4 tygodnie, robiła dużo wodnisto-papkowatych kupek (nawet kilkanaście dziennie) w kolorze musztardowo-zielonym i się okazało, że prawdopodobnie ma nietolerancję laktozy. Objawia się to właśnie takim "przeczyszczaniem" organizmu, a w rezultacie zaburzenie nabierania masy (prawie nic nie przybrała przez miesiąc). Lekarz kazał odstawić od piersi, przejść na modyfikowane i nagle kupek jest tylko 4-5 dziennie, zdecydowanie jaśniejsze i gęstsze i z dnia na dzień zaczęła nabierać masy.

Gość rita zzzzz
pomóżmy pytanie na śniadanie i powstawiajmy fotki kupek naszych szczęść