Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumbum100

czy lubicie facetów...

Polecane posty

Gość dresy chodza w dresach
eleganccy faceci w dzinsach. kropka. :) do tego, jak maja zgrabne tyleczki, to mmmmmmmm...sam miodzio warto popatrzec :)

Gość Drelich
W drelichach chodza pospolite fraglesy. Porzadni mezczyzni chodza w dobrze skrojonych spodniach i nie patrza na metki. JA chodze w Giorgio Armani, chociaz mowia ze w tym to chodza pedaly. Ale to sa porzadne spodnie, elegenckie, dobrze skrojone, wygodne.

ja tez lubie jak facet ma dzinsy,ale takie szersze,a nie takie obcisłe spedalone haha

Wydaje mi się, że w dresach chodzą tylko 'pospolite dresy' i ciężko będzie kogoś takiego tu znaleźć ;)

mój facet chodzi w dresach :D w jeansach czasami tez, ale nie czesto sie to zdarza. Ja bynajmniej wolę go oglądać w dresach :D:D:D😍

Ja lubie faceta w dresach mmmmmmm......... strasznie mmmm.... ale mojemu nie pasuje za bardzo by chodzil..

Ja jakbym przyszedł w dresie na randez vous z moją kobietą to by mnie wyśmiała :( :D

kobiety kochaja facetów w dresie uwierzcie mi:) maja zjebiste powodzenie tacy chlopcy,wiec chłopcy sciagac te pedalskie dzinsy i wskakiwac w dres:P

Gość Drelich
co za porazka, szerokie dzinsy, to jest dopiero tragedia, a obcisle tak samo. Ale taki jest przecietny "styl" ludzi bez gustu

Jakoś siebie w dresie nie widze.. Tylko jak mam iśc z psem pobiegać do lasu :D

Gość w dresach chodze na silke
a na spotkania z dziewczyna tylko w jeansaach, dobrze skrojonych. ona lubi mnie w jeansach ale nie sa to jeansy takie jak ktos pisal, biodrowki spadajace z tylka [w takich to jedynie bezmozgowcy chodza].