Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Spałam z osiemnastoma facetami

Polecane posty

Gość Rozwód pewny
A tym na forum się chwalisz? Podnieca cię to?

Gość ja tez cos dodam
dla mnie jestescie zwyklymi kurwami i zaden NORMALNY facet nie chcialby takiej zurzytej pipy :o

jakbym i do setki dobiła to bym nie załowała:p Nie żałuję niczego, miałam życie jakie miałam i wyznaję zasadę, że niczego żałować nie wolno. I nie nazywaj mojego faceta łosiem tylko dlatego, że nie myśli tak jak Ty

Gość ja mam propozycje
z taka wyruchana pizdeczka wybierz sie na targi erotyczne to idealne miejsce dla takich puszczalskich jak ty. Moze pobijesz nowy rekord :D

Gość Jestem Łoś
Moja obecna dziewczyna miała 18 facetów. Jestem łosiem?

ja mam propozycje- masz faceta? Rucha Cię? Jeśli tak to Twoja pizedczka też jest wyruchana jakbyś nie wiedziała:P

Gość padam ze smiechu
ewelinka sie podszywa, bo nikt nie popiera dawania dooopy i sama sobie odpisuje.

spadaj dziecko, po co mam się podszywać? Jak chcesz to sprawdź o ile umiesz:D Ja piszę tylko pod swoim nickiem

Dziewczyno, ale po co o tym piszesz wszem i wobec? ja nic nie mam do Twoich partnerów, mialam ich nawet wiecej przed Mężem, ale po cholere sie zwierzasz z tego wszystkim? Co to kogo obchodzi? Dla mnie nie jesteś dz***, jesteś po prostu głupia:/

ultra napisałam, że piszę by obalić stereotyp o tym, że dziewczyna z większą ilością partnerów nie znajdzie nikogo sobie do stałego związku. I nie jestem głupia:P

to nie jest żadna reguła ani stereotyp, ale Ty krzyczysz o ty wielkimi LITERAMI i nie wiadomo po co sie chwalisz... To nie swiadczy o mądrości:)

Gość Jestem Łoś
Jak ty nie jesteś głupia, to ja nie Jestem Łoś...

ultra to jest stereotyp a przynajmniej reguła na tym forum. Zobacz co tu piszą o dziewczynach które miały np. 6 partnerów. I po to napisałam by co po niektórych uświadomić

EwelinaEwa delikatnie mówiąc to jesteś zdzirowata :o :o ale ważnie ze masz już jednego partnera oby byś Go nie zdradziła.

Gość pan znad morza
desperatka byłaś Ty skacząc z kija na kija. Chapaj dzide, bo do niczego innego się nie nadajesz.

Gość Green Tea.
Ja mam lat 20 i na koncie 11 facetów, i tak jak Ewelina uważam, że jak się ma rozum to nie ma czego żałować. Każdy z tych facetów był mi bliski, nie były to jednonocne przygody i każdego z nich szanowałam i wiele się od nich uczyłam, mieli ciekawe zainteresowania, charaktery. Mój obecny partner też nie przywiązuje wagi do tego, że jest 'tym dwunastym', liczy się to co tu i teraz. Pozdrawiam wszystkich

Oj nie mam zamiaru go zdradzać:) a na debilne komentarze nie będe odpisywać. Poziom ich świadczy o autorach, a z kretynami nie ma co się w dyskusję wdawać, więc wyzywajcie dalej kretyni:D Dajcie sobie sami świadectwo na to jacy jesteście:D No czekam hehe

fakt, faktem to jest kvrestwo seks powinien być po ślubie a nie urządzenie sobie orgii :o :o ale Ciebie rozliczy za to Bóg. JA Ci życzę wszystkiego najlepszego 🌻

tak, tak dziwki na księzycu:D Ja sama spróbowalam seksu za kasę, bo chciałam i nie żałuję. Grunt, że teraz mam stałego partnera, a przeszłość? Było minęło. Przynajmniej na stare lata będę miała co wspominać:P

Gość jak to prawda to twoj
facet jest bardzo wyrozumialy ja bym rzucil gdybym sie dowiedzial ze miala jakiegos przede mna a co dopiero gdyby byla kurwa i walilo ja 19...

a ty prawiczkiem jesteś? jesli tak to masz prawo wymagać dziewicy. Ale jeśli nie to daruj sobie hipokryzję

mogłabym ci napisać, że jesteś dziwką ale ....tak nie napiszę. Trudno mi taka ilość ogarnąć bo żyję w bardzo monogamicznym związku ale sex jest dla ludzi i jeżeli nikogo nie zdradzałaś, nie krzywdziłaś miałaś ochotę to ok, twoje życie. Co do partnera, trafił ci się osobnik który nie przywiązuje do tego wagi.

cukierasek nikogo nie skrzywdziłam, zdradziłam raz i od razu zakończyłam ten związek. Teraz jestem od 3 lat w monogamicznym związku a moja przeszłość? Hmm... jak już wspomniałam na stare lata będzie co wspominać:D

Gość tak sobie wmawiajcie ze
nie liczy sie to co bylo tylko to co jest, akurat w tym przypadku sie liczy, jestescie kurwami i sie z tym pogodzcie a nie wybielacie na sile, na miano kurwy trzeba sobie zapracowac i to miano pozostaje juz do usranej smierci, gratuluje wam uzyskania tego zaszczytnego tytulu bycia kurwa, mowic ze nie liczy sie to co bylo moze mowic osoba, ktora popelnila jakis blad w zyciu i tego zaluje a nie kurwa ktora trzymala wiecej penisow w dupie niz ma lat i uwaza ze bedzie miala co wspominac...

Gość można byłoby
Będziesz opowiadać swoim wnukom, że waliłaś się za kasę? Ze miałaś więcej chuji w dupie niż nudli w zupie? Gratuluje :o