Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Spałam z osiemnastoma facetami

Polecane posty

Gość Ja bym chciała na dzienne
przepraszam nie chcialem --> Ale u mnie finansowo jest całkiem okej :D Jednak, aby dalej się uczyć nie mogę zrezygnować z pracy, dlatego szkoła zaoczna :) Ale sponsoring ostatnio w modzie, więc rozumiem :)

A skąd ta pewność że jest porządny? Może lubi takie przechodzone leje. Nie twierdzę że dziewczyna ma być dziewicą do ślubu ale jak macha dupą na prawo i lewo tylko żeby się nadziać na kutasa nie brzmi to zachęcająco. Osobiście jak bym usłyszał o osiemnastu to zależnie od sytuacji, trzaskam drzwiami lub pokazuje gdzie jest wyjście.

Gość ja sie przyznalem i mam spokoj
mysle ze od wyzwisk w pozniejszym czasie, sa szczegoly ktore moga wyjsc na swiatlo dzienne w pewnym momencie zycia i to w tym najbardziej nieporzadanym.

Gość zero prywatnosci dla siebie ma
co mnie to obchodzi twoje wasze obnazanie sie typu z tyloma spalam albo z nikim wasza sprawa!!!!! .. ale jak widac niektóre to nie moga jak sie nie wyplotkuja na swoj temat :(

Gość znowu ten typ tutaj
spadam !

Nowy w mieście- nie mierz innych swoją miarą. To, że byś Ty tak zrobił nie znaczy, że inny także. Każdy jest inny i to co dla Ciebie nie jest normą nie znaczy, że dla innego nie jest. Dla mojego faceta liczy się coś innego niż moja przeszłość i za to jeszcze bardziej go doceniam.

Gość Rozwód pewny
i nastęnych całe setki.

Gość Rozwód pewny
Sporo szmatek widziałem...

Ja też dużo szmatek w sklepie na wystawie widziałam. Kilka nawet kupiłam ostatnio, takie czerwone :D Ale co te twoje szmatki maja do tematu to nie wiem. A na poważnie to nie obrażaj ludzi, sam na pewno idealny nie jesteś, każdy zyje jak chce i niepotrzebne tu są twoje infantylne komentarze czy epitety.

"EwelinaEwa" wyraziłem tylko swoje zdanie i dotyczy tylko mojej osoby nikogo nie mierzę, nie umoralniam nie piszę czy to jest dobre czy złe. To Twoje życie jeśli czujesz się szczęśliwa i jemu to nie przeszkadza to jest OK ale jeśli Ci się wydaje że spanie z osiemnastoma facetami obali jakieś mity czy stereotypy to jesteś w błędzie.

hehe niebieskie dni dobre:D mnie to rozwalają tacy ludzie którzy przewidują czyjeś życie. Nie wiem co nimi kieruje. Zawiść, że komuś się udało a co najgorsze komuś kto odstępuje od ich normy. No cóż w końcu Polska to zaściankowe państwo

Tak obalam stereotypy, bo znam wiele par dla których ta przeszłość nie wadzi w niczym i są szczęśliwi. Nawet niektórzy są małżeństwem. Więc można? jak widać można

Gość zazdroscimy ci ze
masz peeezde jak wiadro wyruchana przez pol miasta - masz sie czym szczycic :o

Tak, ten kraj jest jeszcze 100 lat przed murzynami (nie ubliżajac murzynom ;) ) I wątpie, zeby cokolwiek sie zmienilo w najblizszym czasie. Ja zyje tak jak chce, nie patrze na krzywe spojrzenia i opinie innych i jestem szczesliwa. ;)

pól miasta? hehe wspólczuje, że mieszkasz na wsi, gdzie osiemnaście facetów to polowa:P A co do mojej cipki to grzeszy ciasnaścią i jakbyś miała czy też miał pojęcie o pochwie to byś wiedział/ wiedziała że nie liczba facetów świadczy o rozmiarze pochwy ale coś innego. Ale co ja tu będę pouczać dzieci czy niedoświadczonych ludzi co nie wiedzą co to mięśnie.

Skoro Ty znasz wiele i ja parę i inni pewnie też takie pary znają. To zwyczajnie robisz igły widły i tak naprawdę nie ma problemu.

Gość normalny27
EwelinaEwa wklej lepiej zdjecie swojej cipeczki po tych 19 facetach. wszyscy pewnie sa ciekawi jak wyglada

Gość Rozwód pewny
Podobno gdzieś, komuś udało się kiedyś stworzyć szczęśliwą rodzinę mimo przeszłości i naleciałości.... Podobno........ Próbuj dalej.

Gość zazdroscimy ci ze
tak to sobie tlumacz. Zwykla dupodajka jestes. A mowia, ze to faceci nie potrafia utrzymac ptaka w spodniach :o

Moim zdaniem jak chodzi o ciasność, itd. to przeciez to wszystko jedno czy ma sie kilku partnerów i z nimi uprawia seks czy ma sie jednego, jeżeli seks jest tak samo często z tym jednym jak z tymi kilkoma :D Zamotałam troche ale nie wiem jak inaczej to napisać :D

Moja cipeczka jest tylko dla mojego przyszłego męża a nie dla onanistów na forum:P Co do, że podobno się udało, ja pisałam o przypadkach ktore znam więc istnieją. Wiem że was to boli że może dziewczyna mieć więcej facetów niż wy kobiet i to, że układa sobie życie normalnie. Ale spokojnie bez nerwów, wam też się może uda:P

"tak to sobie tlumacz. Zwykla dupodajka jestes. A mowia, ze to faceci nie potrafia utrzymac ptaka w spodniach " A mówią, a mówią... A CO MNIE OBCHODZI CO MÓWIA ? :D

Gość laska wez sie ogarnij
szczycisz sie tym, ze kiedys tam w przeszlosci dawalas na prawo i lewo? nie szanowalas siebie i swojego ciala? to zenujace...

niebieskie dni ja wiem o co ci chodzi. Jak kobieta uprawia seks codziennie po parę razy z jednym a taka co miała tych 18 nie na co dzien to czyja bardziej będzie rozjechana?:P

Gość tak to sobie tlumacz
nie musi cie obchodzic, mnie tym bardziej, w koncu to nie do mnie przylgnie etykieta k.u.r.w.y

Gość Droga Ewelino
Uzywaj życia ile chcesz i kochaj sie z kim chcesz, ale zyjemy w strasznie otepiałym spoleczenstwie ktore zatrzymało sie na etapie średniowiecza, dlatego tez uwazam ze dzielenie sie takimi informacjami nie jest fajnym pomysłem i pomimo ze nie interesuje Cie opinia innych mozesz pożałowac swojej otwartości. Zycze szczęscia, dystansu i pozdrawiam

Jakbym się nie szanowała to bym dawała każdemu kto chciał, a ja sypiałam z tymi, którymi ja chciałam:P Wiem, wiem co za ból, układam sobie życie. Wiem, wiem pocieszmy sie, że jej sie nie uda hehe żałosne:P