Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vderylkcshgfvcd

da sie wlaczyc swiatla drogowe i przeciwmglowe bez wlaczonych swiatel mijania ??

Polecane posty

Gość vderylkcshgfvcd

Gość fhfhfh
nie

Gość fsdsd
Da się. Muszą być tylko włączone postojowe. Kiedyś dawno nie można było przeciwmgłowych, ale już to zmieniono

98% kobiety :) zdalas wiec drugi raz teraz :)......NIE MOZNA ! ;)....chyba ze delikatnie mowiac instalacja jest spierdolona :classic_cool:

Gość fsdsd
no to poczytajcie http://www.infor.pl/dziennik-ustaw,rok,2009,nr,75/poz,639,rozporzadzenie-ministra-infrastruktury-zmieniajace-rozporzadzenie-w-sprawie.html Poprzednie warunki były takie same (pod względem drogowych i przeciwmgłowych) Jeżeli ktoś na egzaminie wymaga nieprawdy, to należałoby to zglosić odpowiednim organom, bo wygląda na to że nie zna aktualnych przepisów

Gość w instrukcji do renault clio
pisze że nie można no i nie można jak jest w innych autach - nie wiem

piszesz zawile do tego stopnia ze juz nie wiem o co ci chodzi....w dodatku podany link otwiera strone glowna :O a nie mam czasu szukac .....

Gość kabel ty leniu
nawet ci się nie chce linka wkleić do paska adresu Może i piszą zawile, ale przepisy już takie są :P Co nie zwalnia z odpowiedzialności za ich nieznajomość Co innego przepisy, a co innego fizyczna mozliwość włączenia tych nieszczęsnych świateł w danym samochodzie. Jak widać zależy to od typu auta, albo raczej od kraju jego pochodzenia. W niemieckich można, a we francuskich chyba nie