Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojasobiezrobilam

condyline- poparzenie ratunku!!

Polecane posty

Gość cojasobiezrobilam

hej, jesli ktos zna nazwe tego leku to wie o co chodzi. lekarz przepisal mi to pierwszy raz i nie zdawalam sobie sprwy ze to jest az tak silne. no i posmarowalam sie 2 razy w ciagu tego samego dnia, nie wiem czy to ma znaczenie czy po prostu za duzo tego dalam? ale teraz mam dwie dosc duze rany od poparzen tam na dole, strasznie boli!! mam niby wg lekarza zrobic 4 dni przerwy i znowu smarowac ale to poparzenie tak szybko sie nie zagoi!!! co robic? czy musze przerwac leczenie? :( i to tak boli do tego :(

Gość plus_minus
Słuchaj, może jesteś na ten preparat uczulona? Pędź jutro do swojej lekarki! Koniecznie!

Gość cojasobiezrobilam
mozliwe.. sama nie wiem, tragedia w tym ze jestem teraz na wakacjach i tu na wizyte powiedzieli ze bede czekac najmniej 2 tyg :((((( czy to mozliwe zeby mnie 'po prostu' poparzylo i bedzie sie teraz goic czy moze sie to tylko pogorszyc??? ratuunku

Gość cojasobiezrobilam
dodam ze uzywalam tego przez 3 dni i wszystko bylo ok ale wlasnie trzeciego dnia na wieczor postanowilam uzyc jeszcze raz, zeby szybciej i lepiej zadzialalo (ale ja glupia). i tak porzadnie posmarowalam, chyba za duzo :(

Gość plus_minus
No i może przedawkowałaś...

Gość cojasobiezrobilam
no tak mi sie wydaje. i ok, jakos zniose ten bol moja wina. tylko zastanawiam sie czy to sie wygoi tak samo? boze mogl mnie lekarz ostrzec swoja droga.. a nie tylko 'smarowac prosze' i koniec :/

Gość cojasobiezrobilam
moz ktos jeszcze tak mial???????????? helpp

Gość kondylinka
Hej, i jak dziewczynki ? po jakim czasie schodzi, goi się, bo ja tez sobie narobiłam złego :(

Gość gość
Witam wszystkich .... Ja stosowalam condyline 4 dni i czuje juz ulge ale trzy dni najgorsze bole miałam ale to jakoś znioslam bol byl popekana skora wyzej o***tu.... Dzis pierwsza przerwa i skorki byly takie twarde ale po kapieli w ciepłej wodzie zmieklo i czuje sie zdecydowanie lepiej miałam to powtórzyć az 5 razy wiec te klykciny juz mi prawie odpadly a miałam je 7 takich i jest juz duza poprawa;)