Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska321

rozwod z mojej winy

Polecane posty

Gość miska321
mam sms od jego kuzyna ze byli razem an sylwestra, z wesela fote ale oni moga powiedziec ze on przyszedl sam i ona sama.., no i mam z tej imprezy sms z 2006 r. ze sie calowali , tulili..

Gość miska321
czy to wystarczy?

Gość miska321
sedzia -kobieta, lawnicy tez kobiety

Gość czarne kowboje
tej pizdy to raczej nikt nie weźmie za bardzo pod uwagę. a nie możesz im pyknąć fot? wiem, że to trochę zniżanie się, ale cóż, jak nie da się inaczej.... a poza tym właśnie- powiedziałaś tak na teściową, bo mu koszulę na randkę szykowała. a oni jaki powód podali? że czemu tak na nią powiedziałaś?

Gość miska321
pzrze ta pizde mam zarzut ze bylam agresywna, despotycznna....

Gość do autora ***
Nie znam szczegółów znajomości twojego męża z tą pindą,ale wydaje mi się,że jego zdradę w twoim przypadku nie byłoby trudno udowodnić.Dziwi mnie,że radca prawny odradził ci brać ją na świadka.Wiesz, mi też było bardzo trudno udowodnić mężowi zdradę mówiłam więc w sądzie,że mąż bardzo często nie wracał na noc ( zgodnie z prawdą),mówiłam o drugiej karrcie do telefonu ,o której miałam nie wiedzieć oraz o braku zaainteresowania dzieckiem.Częste awantury i przemoc psychiczna-tego też nie potrafiłam udowodnić ( mieszkałam z teściową),sąd powołał kuratorkę i na podstwie jej opinii ( dla mnie bardzo dobrej) otrzymałam rozwód z orzeczeniem o jego winie.

Gość czarne kowboje
sylwester to może być dobry trop. wiesz, zazwyczaj jest tak, że jednak kobiety sa bardziej empatyczne, ale cóż, ludzie są różni. lepiej chyba i tak niż facet. kobieta łatwiej weźmie Twoją stronę, taka prawda. a czy mąż utrzymuje kontakt z dzieckiem?

Gość miska321
bo to sie zdazylo kilka razy..ale zawsze ona dala mi powod... ja ja przeprosilam , kupial kwiaty..mam swdka kolezanke ktora widziala ze kupowalam jej kwiaty, ona zna sytuacje

Gość miska321
przez 20 msc mial malenstwo w dupie, jak sie wyprowdzilam i on zlozyl pozew to zaczal chciec kontaktow

Gość czarne kowboje
a czy koleżanka może zeznać, że mąż miał romans? wystarczy jeden świadek, to wiele ci da.

Gość czarne kowboje
przykra sytuacja z dzieckiem, ale też powód do rozwodu z jego winy. świadków chyba na to masz, że nie chciał mieć z dzieckiem nic wspólnego?

Gość miska321
gdy skladalam pozew o alimenty opisalam tam jak mnie traktowal w ciqazy i po ciazy..malo szczegolow ale opisalam, ze nic mi niue pomagal finansowo , ze szpitale odwiedzalam zcesto, ze dziecka nie odwiedzil po urodzeniu itd... nie odwolal sie od tego wiec zgodzil sie z tym, to chce wykorzystac tez

Gość miska321
tylko ze kolezanka nigdy ich razem n ie widziala, wie z mojego opowiadania...ale mam sms ze byli na sylwestar razem, ze odwiedza z nia rodzine-to mam z listu z naszej klasy od jego kuzynki

Gość do autora ***
sędziowie nie są głupi,bardzo szybko wyczują kto kłamie.

Gość miska321
czarne kowboje-on ma caly zcas z nia romans, ona ma 22 lata on 38

Gość czarne kowboje
nom i dobrze. i to będzie na pewno koronny dowód, przecież każdy normalny człowiek interesuje się swoimi dziećmi. i pamiętaj- jak będziesz składac o alimenty to składaj o kwotę jak najwyższą, bo zawsze mniej przyznają.

Gość miska321
starsza corka zaczela sie moczyc przez to..wiecie co adwokat napisal? ze widocznie zle sprawuje opiekei i powinni sie zastanowic nad zmiana wladzy rodzieicelskiej nad dziecmi

Gość miska321
alimenty dostajke od wrzesnia 2008

Gość miska321
uwazacie ze to ja mam sznse wygrac, ze nie bezdie z mojej winy?

Gość czarne kowboje
więc możesz to wykorzystać, że cały czas ma romans. mieszkają razem? chyba bywa on u niej prawda? możesz to włączyć. koleżanka nigdy ich razem nie widziala? może słyszała od obcych ludzi, jakieś plotki od obcych do niej doszły? a może mogłaby się przejśc pod mieszkanie dziewczyny i wtedy może akurat by ich dojrzała?

Gość miska321
bardzo mnie to wszystko stresuje, nasluchalam sieo przekupywanych sedziach..

Gość do autora ***
Mój były na oststnią sprawę rozwodową przyszedł ze swoją kochanką.Chciał się chyba pochwalić jakie ciacho poderwał :).Jak sędzina zapytała czy chcę się ustosunkować,odpoiedziałam na zarzuty byłego i dodałam,że przed salą czeka na niego kochanka :).Sędzina zrobiła wielkie oczy i zapytała czy przed salą czeka jego kochanka?! Były zbladł i nic nie odpowiedział....Miałam satysfakcję,że na niego naskarżyłam na koniec.

Gość miska321
ona przychodzi do niego, on u niej nie bywa... dlaczego? bo moja mama byla wychowawczynia jej ( matki tej pizdy)mlodszej corki

Gość miska321
do autora...a ile mialas rozpraw? ja teraz czekam na druga, bede odpisywala na jego zarzuty

Gość czarne kowboje
miska- to przykre, ale moi rodzice przeprowadzali swój rozwód w podobnym tonie. mój ojciec zostawił mamę dawno temu, "zapomnial" w pozwie napisac, że od kilkunastu lat mieszka z pewną pindą, zdradzał ją równo. nie przysyłał na mnie i moje rodzeństwo pieniędzy. napisał w pozwie, że robiła awantury- no robiła, bo już nie miała pomysłu na to, żeb y do nas wrócił. był taki okres, że zlał nas kompletnie. w pozwie popisał mnóstwo bzdur- bo to przecież on wystosował pozew z orzeczeniem o winie mojej matki. a ona wiele lat spłacała jego długi, wychowywała sama jego dzieci i znosiła upokorzenia. na świdka miała tylko swojego ojca i moją satrszą siostrę- bo nie miała nikogo innego. i jak myślisz- kto został winnym? oczywiście mój ojciec. sędziowie nie są głupi, a wystarczy odrobina dobrej woli, żeby sprawdzić kto ściemnia, a kto jest naprawdę poszkodowany

Gość do autora ***
Miśka uważam,że on nie dostanie rozwodu z twojej winy,uważam że masz Wilekie szanse na rozwód z jego winy.Walcz kochana i nie poddawaj się,uwierz mi,że twój stres i łzy nie pójdą na darmo,tylko walcz o rozwód z jego winy,żadnego porozumienia,on jest winny i koniec!!

Gość miska321
ta sedzina sugerowala na 1 rozprawie zeby rozwiazac malzenstwo skoro nie mieszkamy razem juz prawie rok

Gość czarne kowboje
do autora- masz rację, żadnego porozumienia. walcz o swoje i dzieci. niech cham się nie czuje bezkarny. masz wielkie szanse na orzeczenie rozwodu z winą, ale jego

Gość z jakiego
jesteś miasta ?

Gość do autora ***
Miałam trzy sprawy,najgorsza była druga,bo musiałam słuchać jak teściowa mnie obraża,a trzecia to już tylko ustosunkowanie się do zarzutów i wyrok