Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie na sniad

chodzi o faceta, pomozcie!!

Polecane posty

moj kolega z pracy bardzo mi sie podoba! chcialabym go poznac blizej tylko ze nie wiem jak rozumiec jego zachowanie zawsze jest mily i uprzejmy, swietnie sie z nim rozmawia tylko ze zawsze jego mega skrepowany :O speszony i w ogole zero w nim swobody jak ze mna gada, do tego czasem sie czerwieni co , co prawda jest urocze :P ale ja juz zaczynam myslec czy on nie ma mnie dosc a gada ze mna bo w koncu pracujemy razem i niemozliwe jest niezamienienie ani jednego slowa , help!

Gość niki....
a może on tez chciałby Cie pozanc i stad jego zachowanie moze jest w tych sprawach niesmialy:)

Gość Dla Ciebie wszystko
rozumiem, że nie jest zaobrączkowany :P:P:P hmm? może po prostu pozwól działać losowi.? jeśli coś ma z tego być , to będzie . :) spróbuj Go wziąć obojętnością.. jeśli będziesz widziała, że jednak, mimo Twojego 'olewackiego' stosunku do Niego, próbuje zagadać, wtedy możesz zacząć działać, jeśli On taki nieśmiały.. bo przecież zdajesz sobie sprawę, że na siłę nic nie wskurasz...

nie jest zaobraczkowany :P a przynajmniej nie nosi obraczki :P :P a tak powaznie to nie wiem czy ma dziewczyne bo pracuje tam dopiero 2 miesiace wiec zbyt dobrze ludzi nie znam, ale mam nadzieje ze nie ma!

Gość Dla Ciebie wszystko
może poproś żeby wpadł do Ciebie i zobaczył co się dzieje z Twoim komputerem?? Przecież od tygodnia się nie włącza, a dopiero miałaś robionego formata :P:P:P aaa! i nie zapomnij dodać, że to będzie uroczy wieczór :) zwłaszcza, że może zabrać ze sobą swoją dziewczynę, którą bardzo kocha :P:P i wtedy już będzie wszystko, a na pewno więcej, jasne.. :)

Gość nataliaaaa xdddd
podejdź do Jego stanowiska pracy , zmysłowo usiądź na czymś (mogą być Jego kolana :D ) i powiedz, że zapraszasz Go na kolację, a jak się sprawdzi , to śniadanie też Mu dasz :P:P koleś padnie od razu skoro taki nieśmiały :D a wtedy będzie cały Twój :P:P:P

dla ciebie wszystko- swietny pomysl :P :D ze tez ja nie mam takiej wyobrazni :)

Gość Dla Ciebie wszystko
powiedziałabym dlaczego nie masz . ;D ale wtedy Cię zniechęcę do pomysłu . ;pp

Gość Dla Ciebie wszystko
aaaa! i jeśli pwoie, że wpadnie z dziewczyną, to nie pogrążaj się w smutku, tylko skup się na tym, żeby godzinę przed umówionym spotkaniem zadzwonić do Niego i poinformować Go o cudownym uzdrowieniu Twojego kochanego komputera :) bo rozumiem, że nie chcesz oglądać widoku Twojego Aniołka z Inną przy boku :P A może pół godziny? Wtedy będziesz miała pewność, że laska już była wysztafirowana :D i pomyśleć , że to wszystko na marne, bo spotkanie odwołane.. och. nawet nie masz pojęcia jak mi przykro. :P:P ..ale trzymam kciuki za to, by powiedział, że zawita sam. :D a w drzwiach zobaczysz Go z winem.. :P

Gość maxiiiio
się chłopinie podobasz :-) rwij póki jeszcze jest co! Pokaż mu delikatnie, że go lubisz i nie zapeszaj chopa bo czmychnie. Może spytaj czy nie mógłby Cię podrzucić np.do domu bo Ci fura padła albo cóś....trochę wyobraźni i chłopczyna będzie marzył o Tobie...

ale naprawde sadzicie ze moge mu sie podobac? :P ja tez zbyt smiala nie jestem, al emoze zaryzykuje jakies zaproszenie czy cos w tym stylu, nie chce sie skompromitowac jesli sie okaze ze on nie ma ochoty albo ma kogos, bo rozumiecie, nowa praca od niedawna a tu przyszla taka i juz podrywa :O

Gość Dla Ciebie wszystko
po coś w końcu tam poszłaś, nie? :P:P:P

maxiiio- a ja nie zapeszac go??

dla ciebie- poszlam glownie dla pieniedzy :P praca wymarzona nie jest ale za cos trzeba zyc :P

Gość Dla Ciebie wszystko
eee. ;D no ale imprezy z pracą nie zawsze można połączyć, chociażby ze względu na zmęczenie... więc gdzie rwaćjak nie w pracy? :D

Gość maxiiiio
jak nie zapeszać? Musisz sprawdzić metodą prób i błędów. Może jesteś zbyt kokieteryjna albo mówisz o czymś co go normalnie peszy. Musisz zachowywać się naturalnie i lekko dać mu odczuć swoją sympatię. Może za bardzo go "atakujesz" albo Twoje zachowanie jest takie, że myśli że sobie robisz jaja. Zajmij go czymś związanym z sobą a w międzyczasie w rozmowach sprawdzaj.

kurcze, z tymi jajami to mozesz miec racje :O najpierw bylam usmiechnieta i kokieteryjna ( mam nadzieje ze nie za bardzo) ale keidy on sie zaczal czerwienic i ciagle ucieka ode mnie wzrokiem ( bo czasem spogladamy na siebie ukradkiem :P jak ja przylapie go na spojrzeniu to on odwraca wzrok i vice wersa ) to pomyslalam ze przesadzilam i zrobilam sie obojetna, moze uznal ze sobie wlasnie jaja robie?? znam niektore kobiety co lubia sie tak wlasnie bawic facetami,

Gość maxiiiio
ja też znam takie tylko się nie czerwienię ale unikam ich :-) Powoli, przemyśl to sobie i do ataku! Trochę wyobraźni i będzie marzył o Tobie. Tylko uważaj bo wygląda, że wrażliwy. Pewnie spoko gość, trzeba go tylko podbudować, żeby poczuł się pewniej.

dzieki za rady :) w takim razie zaryzykuje i biore sie do dziela, ostroznie i nie za szybko :) moze mi sie uda, trzymajcie kciuki :P

Gość maxiiiio
Powodzenia!