Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azazazazazazaza

Normalne?

Polecane posty

Gość azazazazazazaza
sowa - bardzo dziękuję, to takie miłe :) a do pani wyżej napiszę, że klasę w komentowaniu też trzeba mieć nie jestem niczyją "dziwką", on nie wpada na seks, ani nie dzwoni do mnie kiedy jest napalony, nic nie wiesz, nic nie rozumiesz, NIC

ja też takiego chama znałam Ale z Ciebie tępę dziewcze, skąd Ty to wywnioskowałaś w ogóle? Najpierw czytaj ze zrozumieniem, nie ma żadnej mowy o seksie w tym temacie w ogóle, to że Ty kiedyś byłaś dla kogoś tylko dziwką (tak wnioskuję) to nie sprowadzaj kogoś problemów do tego samego :)

Gość lisiczka piekna
co to za związek? spotkania raz w tygodniu, zero rozmów, nawet dobranoc ci nie powie. To dziwne...jemu po prostu nie zależy tak bardzo jakbys chciała, to pachnie jakimś szwindlem z jego strony....to nienormalne!

Gość chlopak autorki_
a ja wlasnie tak wole,pomimo ze nie jestesmy razem( i nie bedziemy )w dalszym ciagu mowie wszystkim ze jestem w zwiazku:P a tak po cich to wam powiem,tylko nikomu nie mowcie,ze mam inna laseczke ale nie wiem czy sie sprawdzi:P:P:P

Gość popieram tą wypowiedż
lisiczka piekna " co to za związek? spotkania raz w tygodniu, zero rozmów , nawet dobranoc ci nie powie. To dziwne...jemu po prostu nie zależy tak bardzo jakbys chciała, to pachnie jakimś szwindlem z jego strony....to nienormalne!" a tak pozatym stawiałbym w 99% , że poza tobą jest jeszcze ktoś.

Tylko kto wytlumaczy,czemu on chce z nia wiazac przyszlosc,jak nie czuje ptorzeby kontaktu i chyba jest mu obojetna? Jesli ma kogos,to trzyma cie,autorko,tylko z wygody. Albo sie boi zerwac.