Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewinam

nieprzyjemny seks

Polecane posty

Gość ewinam

co sądzicie o sytuacji, gdy w trakcie stosunku kobieta oznajmia facetowi, że ją boli i nawet zaczyna płakać, a mężczyzna i tak chce dokończyć i zdaje się nie zwracać na to większej uwagi, a po stosunku tłumaczy, że po prostu był bardzo napalony i ciężko mu było myśleć?

Gość Kaman
psy maja tak samo, potem sie sczepiają !

Gość poprzejsciachnormalnaciagle
kawal skurwysyna.na pewno nie kocha, bo gdyby tak bylo-zadbalby o to zeby tobie bylomdobrze. ostatnie samcze scierwo. do utylizacji gnoja.

Gość chlopak autorki_
tak to jest z tymi pozal sie boze ksiezniczkami! koorwiszony ruchaja sie gdzie popadnie a z wlasnem facetem sciemnia ze ja boli......ja osobiscie dalbym ci na waciki i idz sie pierdolic sama,bo chyba tylko taki sex uwielbiasz........

Gość uciekaj od niego ile sił
a tak poza tym nie wiem czy wiesz ale zostałaś zgwałcona :/

Gość chlopak autorki_
taaaaaaak....wy koorwa wszystkie jestescie gwalcone!!! dopuszcza jedna z druga a potem stop!.....wiesz co??? FUUUUUUUUCK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

Gość Kaman
same jestescie winne, tkich osobnikow powinno sie karac brakiem seksu, ale wy sie ruchacie z kim popadnie jak dzikie swinie a potem sie dziwicie i narzekacie ze faceci sa tacy niedobzi. Co za beznadziejny obrazzek.

Gość Kaman
zadnej racji nie mam, to nie moja racja, to logika jest zwykla. narzekaja laski na facetow a sie pieprza z kazdym i mysla ze to jest ok, jeszcze jedna druga uczy ze bez seksu nie ma milosci i faceta sie nie utrzyma, ale co mi do tego wasze zycie wasza bajka to sie jebcie jak psy.

Gość a faceci to niby
moze sie nie ruch... jak psy??!! Takie same szmaty jak laski!!!

Gość Kaman
pedały znaczy?

Gość ilez ja znam
przypadkow ze gostek byl do rany przyloz,zaradny,zarabial,nadskakiwal kurwiszonowi jak tylko mogl....i nie pisze tutaj o malolatach! i co sie stalo???? znalazla sobie kochanka bo jej sie nudzilo!!!!!!! loooooo kooooooorwa!!!!! a potem taka szmata z druga pisza tutaj jacy faceci sa poojebani!!! wypiedalajcie tam do afryki dziwki,tam moze zrozumiecie co jest wazne w zyciu!!!

Gość do.. ilez ja znam
widac, ze w zyciu nic ci nie wychodzi. Potrafisz tylko po topikach latac i ublizac. Zalosna i z malym mozgiem byc musisz!

Gość mnie też czasem boli
przy stosunku, ale mój chłopak ZAWSZE przerywa

Gość jak to was boooooooli
seks jest przyjemny a nie boooooooli, widocznie zadajecie się z facetami którzy wam się nie podobaja fizycznie i spotykacie sie aby uciec od samotności, no to wcale mi was nie żal bo to wasz wybór

Moze to byl jej pierwszy raz, pomyslcie.. Moj chlopak to nawet przed samym dojsciem przerywa,jesli poprosze. nie wiem z kim ty to robilas,ale nie pwotarzaj tego bledu ;)