Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxa252

Wózek Mardo

Polecane posty

Gość roxa252

witam - widziałam wczoraj fajny wózek firmy Mardo , 3 funkcyjny no wszystko super zaniecałe 1000zł , wstrzymałam się z zakupem gdyż chciałam poczytać o Nim na necie , przychodze i szukam ,a tu nic nie ma ??? Niewiem teraz czy go kupić bo cena jest atrakcyjna czy raczej sobie odpuścić bo to może jakis bubel???? Jeżeli któraś z Was zna ten wózek bardzo prosze o opinie ... :)

No wiesz, za 1000 zł to już inne 3-funkcyjne dostaniesz, o których poczytać można opinie. Z drugiej strony masz gwarancję, jakby coś się stało, tylko nie wiadomo, czy to ustrojstwo ma w ogóle serwis w Polsce i jaki serwis. Ja bym wolała chyba jednak jakąś bardziej sprawdzoną markę.

Gość iwonta26
hej ja wlasnie kupiłam ten wozek ale jeszcze nie używałam tez nie moge nic znalesc ,ale robi sie bardzo popularny na mazurach ,bardzo duzo widze ich na ulicach i jest to wozek polskiej produkcji i nie ma problemu z gwarancja ,gdyz jest ona na terenie olski a nie jak te hinskie nowosci od razu zapytalam sie jak z gwarancja zebym nie musiala czekac do 3 tyg.Wazy normalnie 13 kilo jak przewaznie reszta i ma stelaz aluminiowy ,jest wieksza gondola niz w innych wozkach ma przekladana spacerowke raz dziecko widzisz a raz masz tylem do siebie nie mam problemu z rozlozeniem ani ze zlozeniem nie jest skomplikowany,kolka ma wyciagane jest maly po zlozeniu mi tam sie spodobal i dostalam rabat nie jest najgorszy tylko wkurza mnie to ze nic o nim nie moe znalesc ,ale moze powoli zacznie sie cos pojawiac czekam na inne opinie pozdrawiam iwonta26

Gość ms_3
Witam serdecznie, ja dzisiaj też wycziłam ten wózek w hurtowni - i przyznaje rację - robi wrażenie:) Zwracam sie więc do użytkowniczek czy już go wypróbowałyście i jak się spisuje. Fascynuje mnie jego waga i wymiary po złożeniu, ale wiadomo, że to nie wszystko... Na pierwszy rzut oka te aluminiowe ramy wyglądają troche jak plastik, ale może to tylko złudzenie... Napiszcie coś więcej o tym wózeczku. Z góry wielkie dzieki:)

Gość Roxa252
Hej ja mimo tego że tak mi się podobał nie kupiłam go , a zaważyło właśnie to że nic nie mogłam znaleźć na ten temat. Przez chwile widziałam wózek Mardo na Allegro sprzedawał go sklep "świat dziecka" ale wycofał się z Niego dlaczego nie wiem ? Ja kupiłam wózek bardzoo podobny tako jumper x mam nadzieje ze bede zadowolona :)

Gość ja polecam Chicco
Chicco s 3 Trio....mam;) swietny...owszem drogi ale wary swojej ceny;) jak dobrze poszukasz za 2000 kupisz;)

Gość Zadowolony Tatuś
Witam !!! Taki właśnie wózek mam już 14 miesięcy i jestem zadowolony , żadnych problemów , wygodny , łatwy i prosty w obsłudze !!! Jednym słowem polecam !!!