Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaorchidea

czy jestem psychopatką?

Polecane posty

Gość czarnaorchidea

.. Mam dość poważny problem ze sobą z którym nie umiem sobie poradzić. Jestem po trzydziestce w stałym choć burzliwym związku z mężczyzną. On ma swoje wady jak każdy. Ja jestem b.trudna- nieufna, podejrzliwa, nie wierząca nikomu ( to trauma po ex mężu)- sprawdzam go- ale tak aby on się nie domyślił niczego ( i nie domyśla się)- na zewnątrz maska opanowanej, chłodnej, wyważonej kobiety, trzymającej emocje na wodzy. W środku wulkan emocji.Ale tylko w srodku, nic na zewnątrz.Mojego faceta jednoczesnie kocham a wystarczy małe potknięcie i nienawidzę go. Do tego stopnia, że ide do cafe internet, zakładam anonimowe konto i ubliżam mu w mailu. Gdy złość mi przejdzie, wieczorem na widok maila robię wielkie oczy i wspólnie z nim " zastanawiam się kto to napisał". Sprawa jest łatwa o tyle, że on prowadzi własny biznes, interesy na szeroką skalę i zawsze myśli, że to albo konkurencja albo jakiś kontrahent:)))Podobną rzecz potrafię zrobić również do teściów. To jest silniejsze ode mnie, ostatnio trochę się opanowałam. Najgorsze jest to, że wśród ludzi jestem b. lubiana i akceptowana, w pracy również idzie mi świetnie - mam wizerunek tzw kobiety z klasą. PS. próbowałam terapii- nic nie daje, nie jestem w stanie się otworzyć. Czy jestem psychopatką ? - wieslaw.pietruszka 02.07.09, 12:21

Gość niiuuniiaa
ojj kochana nie tylko ty taka jestes. tez taka bylam ale nie dla meza tylko dla chlopaka. ale ja mu robilam ataki a nie tak jak ty po kryjomu. tez chodzilam do psychologa. troche mi przeszlo ale coz... sama nie wiem jak sobie z tym poradzic. ale przynjmniej nie jestes sama. a ja z moim chlopakiem juz tez nie jestem