Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc moze przyszla psycholożka

CO MYŚLICIE O PSYCHOLOGACH?

Polecane posty

Gość jakistamnick
są zjebani bo ciągle zadają pytania a na jaką uczelnie chcesz iść, na UJ?

Gość fgffgfgfgfg
są schematyczni,częśto sami psychiczni

Gość obciągnik
nie lubię. nigdy żadnemu nie zaufam , ani jako pracownikowi ani prywatnie. to chorzy ludzie, którzy w 5 lat chcą się pozbyć kompleksów i nauczyć "manipulowania i rządzenia światem" dałny:o

Gość ja jebięęę
po uniwersytetach nadają się do dupy, uniwersytety raczą ich tylko tekstami z książek, zero praktyki, zero własnego zdania, przychodzisz do takiego, a ten ci cytuje freuda myśląc, że jest w chuja pomocny 😴

myslalam o uniwersytecie wroclawskim albo swps we Wroclawiu

Psychologia jest raczej tylko na uniwersytetach i jeszcze wprywatnej swps, o innych prywatnych nawet nie wspominam bo to raczej niezbyt ambitne szkoły.

Gość TWSD
Myślę że gdy człowiek naprawdę potrzebuję pomocy to są bezradni i nie potrafią mu pomóc. Bo potrafią jedynie recytować formułki z książek i uważać się za takich co wszystkie rozumy pozjadali.

Gość dhdfhfggd
to zależy od człowieka Jak jest sprytny, to na pewno moze pomóc. Jak ma umiejetność empatii. Jak jest drewnianym klocem, to ci bedzie pierdolił jakies suchary z ksiażki, nie patrząc w ogóle na człowieka.

Gość Elzbietanka 27
Bylam u okolo 6 psychologów. Tylko jeden z nich mi pomógl i byl normalny. Byla nim pewna zakonnica po psychologii. Reszta psychologw byla do dupy. Wiekszosc z nich uwazala ze jestem psychiczna bo chce wstapic do zakonu. Dzis jestem szczesliwą zakonnicą w zakonie Elzbietanek :)

Gość są niepotrzebni
bo i tak nie ma takiego, który byłby w stanie mi pomóc.

Gość dfsdfsdsdffsd
PSYCHLOG TO KTOS KTO NIE DOSTAL SIE NA MEDYCYNE I NIE MOGL ZOSTAC PSYCHIATRĄ.. NIEWYKSZTALCONA OSOBA PO PROSTU..

Psychiatra i psycholog to dwa różne zawody.

Gość coco musi umrzeć
nie lubie ich. oni najczesciej maja najwiekszy problem ze soba

Gość navy seals
ale pierdolicie, psycholog jedynie wskazuje kierunek pomocy, a nie ma wam pomagać i może jeszcze rozwiązywać wasze problemy :o polecam swps, stawia na praktykę, a nie suchary z książek. przynajmniej ten warszawski, nie wiem jak we wrocławiu.

myślę ,że są beznadziejni , przykładem może być ten chłopak teoretycznie wykorzystywany przez majkela :classic_cool: żaden psycholog nie odkrył ,że kłamie :o

Gość są niepotrzebni
Kierunek to ja sobie mogę na mapie zobacz, albo na drogowskazie jak jadę gdzieś samochodem. A psycholog powinien właśnie pomagać.

Gość są niepotrzebni
zobaczyć

Gość navy seals
są niepotrzebni - nie mam pytań 🖐️

Gość tabaka_
co zwykle walnięci. Pracuję z psychologami i blisko poznałamw życiu około 10 róznych. Jedna kobitka była normalna, reszta zjebana. Wydaje im się, że wszystkie rozumy pozjadali, gówno są w stanie pomóc, nie potrafią nawet dać wsparcia. Sami mają problemy ze sobą, mają trudnoiści w zwiazkach (wielu jest rozwodników wsrod psychologów) oraz w wychowywaniu wlasnych dzieci. A z ludzi potrafią zrobić debila, pieprzą trzy po trzy proste rzeczy, ktore wie każdy czlowiek, nawet bez wykształcenia.

Gość baka usagi
a Polacy jak zwykle sto lat za murzynami, psychologa utożsamiają z cudotwórcą, który przy pierwszej sesji zdejmie z nich ciężar życia. ludzie, pierdolnijcie się w głowy, wam to już bardziej psychiatra pomoże, a nie psycholog. " Sami mają problemy ze sobą, mają trudnoiści w zwiazkach (wielu jest rozwodników wsrod psychologów) oraz w wychowywaniu wlasnych dzieci. " takie problemy to ma każda grupa zawodowa, począwszy od nauczycieli, a kończąc na policjantach. a autorzy wywodów typu: "są zj**ani bo ciągle zadają pytania". jak przychodzisz do niego pierwszy raz, to jakim innym sposobem ma wiedzieć jaki masz problem? nie zawracajcie psychologom dupy swoimi dylematami, bo z takim podejściem i brakiem chęci do współpracy tylko wyrzucicie pieniądze w błoto 🖐️