Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spętany w kokonie pająka

Spętany w kokonie pająka

Polecane posty

Gość Spętany w kokonie pająka

Zastanawialiście się kiedyś jak to wygląda być spętanym w kokonie który obwiązał nam pająk ? wydaje mi się że to bardzo miłe uczucie. Co otym sądzicie

Gość aśka3443243243
noo to świetne uczucie u mnie na podwórku jest taka dużaaa pajęczyna i lubie się na niej zawiesić. Takie miłe lepkie uczucie być tak skrępowanym.

o Boziu :o :o to musi być straszne i okropnie nieprzyjemne :( a co później ? wyplątujemy się z tego kokona czy nas pogryzie?:(

Gość aśka3443243243
ale bez ryzyka bo wtedy ja usunęłam pająka tzn zabiłam go.

Gość fredrio9
moim zdaniem to jest bardzo fajne tak być w kokonie

Gość ja traktuje moje dzieci
kupetka >>> kurwa mac , a po co te o Boziu :O ? Ile Ty masz lat ? :O

Gość fredrio9
ja też wiele razy jak byłem w takiej piwnicy co u nas jest tam są takie wielkie pajęczyny i zabiłem pająka mieszkającego na niej i wpadłem na tą pajęczynę wspaniałe uczucie polecam

Gość sylwielalela
ja to ręke wkładam do takiej gęstej pajęczyny bardzo gruba raz mi trudno było oderwać ręke ale to miłe uczucie ! naprawdę ja to uwielbiam tak wpadać na pajęczyne a co dopiero być w kokonie

Gość arielllll
wiecie ja mieszkam w Texasie tam gdzie jest ta wielka pajęczyna największa na świecie o wielkości kilku boisk piłkarskich i tam są w kstzałcie kokonów pajęczyny to ja tam weszłam i nie mogłam się wydostać lepkie ale fajne uczucie ale potem jak wychodziłam z tej sterty pajęczyn wogóle nie widziałam pająków i dobrze

Gość arielllll
Wiecie jak jest ta pajęczyna w Texasie największa na świecie to tam są pajęczyny w kstzałcie kokoonów ja tam mieszkam niedaleko i byłam w tym kokonie fajne uczucie ale nie mogłam się wysfobodzić dopiero po kilku minutach się uwolniłam dobrze że nie było pająków bo jeszcze by mnie zjadły !!

Gość coco2
ja wam opowiem moją historię dawniej mieszkaliśmy w takim starym domu pewnego dnia weszłam do piwnic które są bardzo rozległe. Nikt tam nie wchodził od dawna. Wkońcu zauważyłem ogromną pajęczyne i pająka. Oczywiście wziąłem pręta i zabiłem stwora żeby więcej nie robił takich pajęczyn. Ale potem skusiłem się aby powiesić się na tej pajęczynie. Była ogromna wielkości całej piwincy. Całe ciało zmieściło mi się na tej pajęczynie. Ale fajne uczucie było super

Gość fantazja_fantazja
Ja dawniej na wyciecze pani nas oprowadzała po zamku całą klasę ale ja raz zboczyłam z trasy i uciekłam do piwnic. Mieszkam bardzo blisko tego zamku więc nie obawiałam sie że się zgubie. Weszłam do lochów ale tam zobaczyłam ogromne Kokony ! tylko były puste w środku. Weszłam do jednego ale ten zacieśnił się pod wpływem mego ciała. Nie mogłam się uwolnić. Ale po godzine szamotania udało mi się wyswobodzić. ALe doskonałe uczucie być tak uwięzionym polecam A zamek był w Niedzicy !

no "o Boziu" to wyrażenie przerażenia i podniecenia jednocześnie , to taka silna ekscytacja i niezmierzony lęk. nie przeklinaj do mnie ---ja traktuje moje dzieci--- ja mam bardzo dużo lat więcej niż Twoje dzieci razem wzięte i pomnożone przez pająka do sześcianu :o :o o Boziu naprawdę jestem taka stara:(

a pajęczyna to symbol brudu. Mojemu chłopakowi na samochodzie wyrosła. :o oparłam się o to i mi między błonami na palcach została :(

Gość Beczka2
a ja dam odpopwiedz z innej beczki a mianowicie powrzucałam pasikoniki do takiej dużej pajęczyny a jak się zlazły pająki owinęły je w kokony i potem podniosłam te pasikoniki ruszały się i je uwolniłam i uciekły. Ale potem były takie lekkie a znich uwalniała się jakby krew.

Gość szafranowy szpieg szparagów
Ja kiedyś w garażu wpadłam na pajęczyna, była taka gruba niczym trampolina! i zasnęłam w niej, a ona się obruszyła i ugięła pod moim ciężarem i spadłam.Byłoby całkiem fajnie gdyby nie upadek :) :) :classic_cool:

Gość szafranowy szpieg szparagów
Beczka2 Ty sadystko pasikonikowa :P

Gość muszka_pierdziuszka
Ja raz przeczhadzałam się po ogrodzie i nagle spostrzegłam że do pajęczyny ogromnej wpadł motylek. Paź królowej :( dlatego poczekałam kilka minut i wyszedł pająk owinął tego motylka w kokon a potem ja go uwolniłam i kilka minut próbował się oswobodzić z tego kokonu aż uciekł i poleciał :) czucałm się abrdzo dorbze że oswobodziłam motylka

Gość muszka_pierdziuszka
i barzdo dorbze wspominam film Władca Pierścieni Powrót króla tam jest motyw z pająkiem prawdziwy skarb w tym filmnie :) polecam

Gość muszka_pierdziuszka
uwielbiam kokony

Gość asiunia2222222
uwielbiam być spętana w kokonie