Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlitujcie sie ludzie

zlitujcie sie ludzie to tylko 5 zl

Polecane posty

Gość w gore...

Gość w gore...
no kobitki!!! dziecko nie umrze, gdy kupicie jednego Gerbera mniej:)

Gość ja87ja
Na prawdę szkoda mi tej psiny, ale ten pies tylko niepotrzebnie cierpi, powinno się go uśpić dla jego dobra... Szkoada psiny, bo jest piękny, ale ten ból w oczach, aż smutno się człowiekowi robi, ale pies tak strasznie cierpi, powinno się mu ulżyć w bólu!!!!

Gość Mo.ni.ka
O rany taka biedna psinka ;( bym chciała pomoc ale nie mogę (mam 15 lat i brak konta w banku) ale może dam cioci te 5 zł i ona wpłaci

Gość po co usypiać
na aukcji z allegro wklejony jest wątek odnośnie pieska. Przeczytajcie sobie ostatnie posty i zobaczcie ze dzieki swoim opiekunkom pies czuje sie coraz lepiej. Jestem pełna podziwu dla osób które poświecają swój czas i angażują się w opiekę nad zwięrzetami w schroniskach. Ja wplacam co miesiac pieniadze na tow. opieki nad zwierzetami w swoim miescie ale to akurat nie wymaga wiekszego wysilku. Wielki szacunek dla opiekunów!!!

Gość karambaaaaa
dziewczyny mam pytanie. chetnie wplace te pieniazki tylko nie chce tego dyplomu bo po co ma lezec u mnie, chcialabym wplacic te 10 zl na samego pieska. czy tak mozna?

Wlasnie tak samo pomyslalam ze te 5 zl za koszty przesylki tego dyplomu lepiej przekazac na pieska. Moze napisz maila do autora tej aukcji.

Gość karambaaaaa
nie mam konta na allegro, poprosilam o to kolezanke:) i wyciagnelam od niej 5 zl:)

ja mam psa i kota i kilkanaście kotów dokarmiam oraz 3 jeże :) co jakiś czas wożę dary na paluch (nie lubię dawać kasy bo nie wiem czy na pewno idzie na zwierzaki) dlatego chętnie podjadę do tego hoteliku w którym on przebywa i zawiozę co jest potrzebne i na miarę moich możliwości finansowych. skontaktowałam się z osobą z allegro i zapytałam czy można zawieść do nich potrzebne rzeczy jeśli odpowiedzą że tak i jeśli ktoś z was z warszawy jest chętny do tego typu pomocy to chętne podjadę i zabiorę rzeczy dla tego pieska :)

Dziewczyny podnoscie ten temat jak macie czas.Dodalam do ulubionych i jutro kupie.

Gość isolda32
dziewczyny, mozna wplacic i dostac dyplom na maila, albo po prostu w mailu napisac, ze nie chce sie dyplomu,zeby sprzedajacy nie robil sobie problemu.Ja tak napisalam.

Ja jak wróce do domu z pracy to wplace 5 zl. Sama mam 2 pieski i nie moge uwierzyc w to jak niektórzy ludzie potrafia byc okrutni!!!!!!!! Podziwiam was za to co robicie i ciesze sie ze sa na tym swiecie ludzie wrazliwi na krzywde zwierzaczkow. Mam nadzieje ze piesio wydobrzeje.

Gość i znow w gore

Gość do frankiii
franka ja jestem z wawy tylko najlepiej to dac pewnie kase nie?

Gość biedny piesio

Gość do góry up

Gość szkodaaaa
Nie lepiej byłoby wysłać smsa na dany nr-a tak to same problemy z przekazaniem kasy!

Gość ola nie rob z dziecka
:(

Gość do góry biedny pies

Gość płakać mi się chcę jak widzę
tego psiunia

Gość nina7777
i znow up!!!!

Gość kamelon_om
ja bym każdego takiego psiaka przygarnęła ale nie mogę. Serce mi pęka jak widzę, czytam, słyszę o czyms takim. A ludz za to nienawidze. Właściwie to żal mi tylko gdy umierają dzieci, bo dorosłych mam szczrze w dupie.

Gość kamelon_om
ludzie to bestie, które nie zasługuja na to co mają. I szczerze powiedziawszy gdybyśmy mieli wszyscy wyginąć to nie będzie mi smutno z tego powodu. Tak samo nie jest mi smutno, gdy giniemy w wojnach, wypadkach czy z powodu chorób. Sami sobie na to zasłużyliśmy. Jesteśmy brytalnymi mordercami, niszczycielami. Każdemu takiemu człowiekowi powinni zrobic to samo co on zrobił zwierzęciu.

Gość nina7777
niestety duzo jest wstretnych ludzi na tym swiecie:(( czytalam ostatnio o trzech ukrainskich wyrostkach, ktorzy mordowali ludzi i zwierzeta dla zabawy rozpruwajac im brzuchy i rozbijajac mlotkiem glowy:(( dostali dozywocie a ja zaserwowalabym im takie samo cierpienie i koncowa smierc jak oni zaserwowali innym!Powinno byc oko za oko! to byloby najsprawiedliwsze prawo!

Gość nina7777
wiecie co...wyslalam link do tego pieska na kilka topikow i ten na macierzynskim ma najwiekszy odzew:) jednak matki maja najwieksze serce:)