Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_zw

Czy spróbować kolejny raz odezwać się do niego???

Polecane posty

HELP!!! Nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Ponad 2 m-ce temu zerwał ze mną chłopak, byliśmy razem 4 m-ce i było cudownie, troszczył się o mnie, wspierał, pomagał, planował naszą przyszłość, wiem, że ja źle go traktowałam, mógł czuć się niepotrzebny. Gdy zrywał, powiedział, że inaczej to sobie wyobrażał, ale nie wyjaśnił. Prosił o koleżeństwo, o to, żebyśmy dali sobie trochę czasu i może jeszcze będziemy razem, powiedziałam, że ja tak nie potrafię, płakał, że nie chce mnie stracić całkowicie!!! Po 4 dniach spotkaliśmy się jeszcze raz, powiedział, że nie ma konkretnego powodu rozstania, że nie czuje, że to to i nie chce do tego wracać. Jednak po tym chodził smutny, coś było nie tak. Chciałam, żeby wrocił. A gdy po tyg poszlam z nim porozmawiać, zobaczyłam, jak całuje inną!!! Obiecał, że przyjdzie, potem napisał sms-a, że przyjdzie jutro i tak nie rozmawialiśmy do tej pory. A widujemy się codziennie, bo mieszkamy naprzeciwko siebie. Jesteśmy tylko na \'cześć\', on jest z tamtą dziewczyną, ale patrzy na mnie jak kiedyś (yh), chciałabym móc z nim normalnie rozmawiać, nadal bardzo mi go brakuje, ale nie wiem, czy to ma sens, boję się kolejny raz spróbować, bo po 1 nie wiem, co on sobie pomyśli, a po 2 czy będzie chciał ze mną rozmawiać. I czy możliwe jest takie koleżeństwo.

dziewczyno daj sobie spokój, koleś cie ewidentnie olał, całował się z inną a ty chcesz sie do niego odzywac :/ miej godność i zyj swoim życiem. 4 miesiące to nie znowu aż tak dłudo żeby sie do kogos na maxa przywiązac. Tak więc głowa do góry, jeszcze sie zakochasz....

Poprzedniczka ma całkowitą rację! znajdź sobie innego i za nic się do niego nie odzywaj, bo to bez sensu, i będziesz potem tego żałowała. On wcale nie patrzy na ciebie tak jak kiedyś tylko po prostu zawsze ma taki wyraz twarzy :D

nie odzywaj się... wiem, ze nawet 4 miesiace moga byc naprawde szczesliwe i potem trudno jest pogodzic sie z tym, ze tego kogos juz nie ma.. ale musisz zrozumiec, ze tu chodzi o inna kobiete...on nic nie chce od Ciebie.. takie jest zycie,, tez to przechodzę

Gość eeeeeeeeeeeeeee tam
"patrzy na mnie jak kiedyś" daj spokój, nawet z nim nie rozmawiasz, a to co ma we wzroku potrafisz wyczytać z daleka, hę? :o Szkoda czasu, facet po prostu nie chce być z Tobą i tyle.

Gość Włóczykij_4ever
Witaj. Przechodzę pobobną sytuację. Moja dziewczyna najpierw mnie zdradziła, a później powiedziałą, że nic do mnie nie czuje i tak poprostu mnie zostawiła :( Czuję Twój ból!!! Na Twoim miejscu nie próbowałbym tego naprawić, bo wiem z doświadczenie jest to nierealne. Więc głowa do góry zacznij żyć swoim życiem (bez niego!!!). Traktuj go jak powietrze, choć wiem że to nie łatwe. PS: Wierzę , że jesteś atrakcyjną kobietą i jeszcze nie jedna MIŁOŚĆ przed Tobą :) Z pozdrowieniami Włóczykij :*