Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolll

czy was to nie irytuje???????

Polecane posty

Gość marmolll

czy wasi faceci wczodzą na gole laski w internecie? i czy nie przeszakdza wam to?

Gość busahsds
mi to przeszkadzało że mój facet ogląda jakies cipki i napala się na nie.... podnieca go to ;p ale cale szczescie moj nie jest pojebany i nie ogląda ;p to dlamałolatoów

Gość hakuna matata0000
oczywiscie ze tak , ale oni juz tacy sa... i tak beda ogladac bez wzgledu na to czy im sie zakaze czy nie..lepiej poprosic by tego nie robili oni oczywiscie powiedza ze nie beda tego robic a i tak beda..tylko ze po kryjomu..moj nie oglada juz tego tak czesto , bo ja za kazdym razem gdy cos takiego przyczailam ogladalam kolesi..wkurzal sie no i najwyrazniej podzialalo ( nie mowie ze tego wcale nie robi , bo napewno oglada:P)

Gość marmolll
przynajmniej ktos jest mojego zdania!:):):)

Gość hakuna matata0000
zycie po zyciu no to fajny zwiazek macie..niesle sie musiscie nudzic jak wolne chwile spedzacie na przegladaniu stron erotycznych :/

mnie irytuje , że mój nie wchodzi. jest zbyt idealny.jak normalny facet może nie oglądać takich rzeczy?! o Boziu :o

Gość marmolll
no ja niewiem czy jestem jakas inna czy cos. ale kurde jak sie wczoraj dowiedzialam ze jednak wchodzi to.... wyjde z siebie.

Gość hakuna matata0000
no to wcale bym sie nie zdziwila jakby on taki idealny nie byll...kazdy oglada..nawet twoj.uwierz

Gość hakuna matata0000
marmolll nie denerwuj sie tym tak bo to sensu nie ma..na to nic nie zdzialasz..oni juz tacy sa..ja w pierwszym zwiazku ( takim powaznym) robilam awanury , wrzeszczalam itd...a teraz z doswiadczenia wiem ze to nic nie da... moze chce cie podkurwic..pokaz mu ze cie to nie obchodzi..sama zrob mu czasem na zlosc :p

wedlug mnie robi to po prostu żeby sobie popatrzeć i się podniecić ;)

Gość marmolll
moze i racja ale ja za bardzo nie moge tak poprostu nic nie zrobic;/ a jak mu zrobie na zlosc?

a mój to się nawet przyznał, jak go zmusiłam, czy nigdy ale to przenigdy nie widział nic zakazanego, to powiedział zawstydzony, że tak, i może nawet na kompie zostały mu tamte filmiki. Ale przejrzałam jego kompa i nic! nawet w pokoju nie ma plakatów gołych lasek ani takich pisemek :o

Gość marmolll
podnienic??????????? ale ja powinnam mu wystarczac.... bez podtektow

Gość MOTYLKI W BRZUSZKU
m ja jak nakrylam swojego na ogladaniu , odrazu nasciagalam sobie na komputer zdjec kolesi , w telefoni e zmienilam tapete na umiesnionego oipalonego kolesia..moj jak to zobaczyl odrazu z buzia do mnie..a ja do niego.ty sie napalasz na jakies laski , to ja bede sie podniecac tymi wszystkimi miesniaczkami ..i wyobraz sobie ze w lozku bede sobie wyobrazac jego skoro caly dzien bede sie na niego gapic jak ty to robisz przy kompie z tymi laskami :)lpodzialalo..mam spokoj :)

nie no Ty go zapewne też kręcisz ale faceci lubią sobie popatrzeć, to nie jest grozne, sama jestem wzrokowcem

Gość pfffffffffff
Marmol- mnie tez to irytuje i to bardzo. ale cóż ja biedny żuczek moge... nie raz kłótnie o to były ale przystopowałam, gdy zaczęłam czasem sama oglądać:) i wiem, ze on też ogląda, choć mówi że nie, tylko pokryjomu:)

Gość marmolll
no ok ok. tylko najgorsze jest to ze on klamie ze nic nie oglada. a jak go podpuszcza ze nie bede zla i mu wolno to jednak wychodzi ze 2 miesiace temy tak troszke ogladal. wiec skoro ogladal niby raz to nie sadze ze to byl jednak tylko raz. jeszzce raz sie cos takiego wyda i tez zrobie tak ze bede sobie kolesi ogladala chociaz mnie to nie rajcuje

Gość a moj na100 nie oglada
kiedys jak mnie jeszcze nie bylo to wchodzil a teraz mowi ze nigdy tego nie robi bo za bardzo mnie szanuje.

Gość marmolll
ale FACECI TO KREKACZE!! NIGDY NIE MAJA TEGO MALO. I TO BYL KTOS MADRY ZE ONI MYSLA TYLKO O JEDNYM. MOJ NIBY ANIOLEK A WCALE TAK NIE JEST. DLATEGO NAWET JAK ZAPEWNIAJA ZE MOWIA PRAWDE TO TAK NIE JEST

Gość pfffffffffff
w młodym związku to bardziej irytuje, a potem stopniowo coraz mniej:P a kiedys to w ogóle razem będziecie ogladali:)

Gość marmolll
no ja jestem w mlodym zwiazku. dobra powiedzialam co mialam powiedziec juz nie bede narzekac;)

Gość pfffffffffff
marmolku, on kłamie, bo strasznie sie boi TWOJEJ REAKCJI, DLA NIEGO TO NIC ZŁEGO, zwykłe babki, takie też tylko ubrane ogląda na ulicy, basenie itp. Ciebie Kocha, ale jak czasem mu zabraknie Ciebie, wchodzina stronke, żeby chociaż rozładować napiecie:)

Gość liberal girl
mój ogląda, ale za to się na mnie napala przy tak zwanej okazji nie żaluję, niech sobie patrzy, to tylko lale :) tylko brak mu, że ja traktuję to normalnie, nie ma tej aury tajemnicy i zakazanego owocu :D

Bo w młodym zwiazku to kobieta chce mieć faceta na własność. A w starym zwiazku to kobieta ma już faceta w doopie i patrzy jak by się go pozbyć.

Gość pfffffffffff
a tak pozatym też bym nie przyznała sie swojemu, ze sama oglądam:) taki obciach:p heheh

Gość MOTYLKI W BRZUSZKU
taaa oni tylko mowia ze nie o9gladaja bo zabardzo szanuja..mowia..dla swietego spokoju bo doskonale wiecie ze jest inaczej z nami to jest tak..facet oglada my myslimy ze cos z nami jest nie tak..ze mu nie wystarczamy bo on oglada..nie prawda. oni ogladaja bo taka ich natura..nie ma faceta ktory by niue chcial obejrzec.sa tylko ci , ktorzy sie lepiej kryja.mi to przeszkadza cholernie i do tej pory sprawdzam wszelkie archiwum , pliki tymczasowe itd..jak naarzie nic nie znalazlam..wiem, jak bedzie chial ukryc to i tak ukryje..ale czego oczy nie widza tego sercu nie zal.jesli az tak ci to przeszkadza powiedz muze jesli juz musi to robic to niech usuwa wszelkie dowody "zbrodni-" zebys nigdzie nigdy nie znalazla info o tym ze to robil..i niech nigdy nie pryznaje sie ze oglada...brzmi dziwnie..alem powtorze..czego oczy nie widza tego sercu nie zal.

Gość marmolll
gdyby dla niego to nie bylo nic zlego to by sie przyznawal. pozatym on tez by sie strasznie wkurzyl gdybym ja wchodzila na takie cos tylko z facetami oczywiscie;) ajjjj.... najgorsze jest to, ze nie znam prawdy i nie mam jak go sprawidzic, bo by akcja byla hehehe

Gość MOTYLKI W BRZUSZKU
zycie po zyciu..a ty co sie pod laske podszywasz...w mailu masz JASIEK wiec raczej jestes kolesiem..a jak wchodzisz ze swoim facetem ogladac to znaczy ze jestes gejem..spoko..twoja sprawa ale sie kurwa nie podszywac pod laske idioto