Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paciak

Węgierska Górka - jakie atrakcje

Polecane posty

Był ktoś tam? Co tam mozna robic poza spacerami po górach?;) Dzieje sie tam cos? :D

możesz się do rzeki władować i układać tamę z kamieni :O:O:O też byłam, nic ciekawego :P

Gość ja jestem z węgierskiej górki
mieszkalam w węgierskiej górce, w sumie to atrakcji nie ma zbyt wiele, są szlaki także mozna sobie wysc w gory np. na baranią góre chyba w sierpniu odbywają sie przez dwa dni = dni węgierskiej gorki wtedy to jest impreza na boisku sportowym , przyjezdzają gwiazdy z tego co pamietam to byl napewno wydra , urszula do zywca jest z 10 km :) a w zywcu mozna zwiedzic browar i tam znajduje sie muzeum, mozna isc na grojec na gore żar

Gość a moje wspomnienia stamtad
to placek po wegiersku ;) na obiad w miejscowej knajpie , calkiem smaczny wiec polecam , no i podpisuje sie pod reszta opinii , po co tam wogole jedziesz tam serio nic nie ma

Gość ja jestem z węgierskiej górki
ogólnie rzecz biorąc wieje tam nudą :) dlatego tez wyprowadzilam sie do miasta 🖐️

Gość Bodziszek
Po zakończeniu szkoły oczywiście jak większość równieśników nawialam! Teraz wracam tylko na dwa trzy tygodnie w roku (oczywiście jakieś święta). Węgierska Górka to miejsce dobre dla emerytów i par z dziećmi (choć pewnie i te mogą się troszkę wynudzić). Ale pod względem łatwości i urody tutejszych szlaków niewiele miejsc w Beskidach ma taki urok!